Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 16.12.2009 14:03:24 Offline |
Re: ...bandit pičo match 19.12.2009 hokej
je to akorát a cajk, bratr pro změnu nejede...
doba je temná...
Taky jsem chcíplej....nicméně iintenzivně čajíčkuju nějakým zázvorem....a mělo by to bejt ok..
Ten tatar, co jsem ho psal jako svůj záskok nevím jestli pojede , ptž to vypadá, že mu zas cuká kde má a dá přednost pichu před sportem!!
PURE NAKED BIKE!
Filous psal:...a co černá svině, bude třeba??? ...posledně se vám tam akorát plet a motal a piču ste si z něj ďáli
...no musíš si vzít wole píšťalku, ten heligón zahoď do hlediště :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
http://www.mapy.cz/#st=s@sss=1@ssq=id%3 … 20661550@@
...vjezd z nábřeží Jiřího Wolkera
osiris psal:Filous psal:...a co černá svině, bude třeba??? ...posledně se vám tam akorát plet a motal a piču ste si z něj ďáli
...dyš já posledně žádnou doma nenašel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...a co černá svině, bude třeba??? ...posledně se vám tam akorát plet a motal a piču ste si z něj ďáli
...dyš já posledně žádnou doma nenašel
...tak já nevím, snad se cestou stav u potoka a uřízni si kus vrby :))
...když přivezeš i kuličku z ložiska, zkusíme ji tam při otloukání nějak nahulit :))
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...no musíš si vzít wole píšťalku, ten heligón zahoď do hlediště :))...dyš já posledně žádnou doma nenašel
...když přivezeš i kuličku z ložiska, zkusíme ji tam při otloukání nějak nahulit :))
...muší bejt kulička, nemůžu si přivíst váleček???
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...dyš já posledně žádnou doma nenašel...tak já nevím, snad se cestou stav u potoka a uřízni si kus vrby :))
...když přivezeš i kuličku z ložiska, zkusíme ji tam při otloukání nějak nahulit :))...muší bejt kulička, nemůžu si přivíst váleček???
...ale malej abys to udržel v hubě :))
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...když přivezeš i kuličku z ložiska, zkusíme ji tam při otloukání nějak nahulit :))...muší bejt kulička, nemůžu si přivíst váleček???
...ale malej abys to udržel v hubě :))
...jako štyrletej sem jeden velkej neudržel a spolk sem ho ...a pag mě cpali chlebem sádlem a kysanym zélim ...a chodil sem konat na nočník ...neš sem ho polk, tag byl krásně lesklej a dyš se ho pag "vyndal", tag byl jag ze šrotu ...a sebrali mi ho
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...muší bejt kulička, nemůžu si přivíst váleček???...ale malej abys to udržel v hubě :))
...jako štyrletej sem jeden velkej neudržel a spolk sem ho ...a pag mě cpali chlebem sádlem a kysanym zélim ...a chodil sem konat na nočník ...neš sem ho polk, tag byl krásně lesklej a dyš se ho pag "vyndal", tag byl jag ze šrotu ...a sebrali mi ho
já takhle kdysi ztratil korunu ale to bejvala nějaká koruna ještě postup stejnej
Strýcfajtr !!!
Taj já jsem se pro změnu zasekl v Dojčlandu. Snad se stihnu vrátit nějak rozumně abych dorazil. S Kožkakem jsem už mluvil. Radši jsem mu radil ať si najde jinej odvoz. Ještě navíc má Melounek zítra narozeniny takže hrozí oslava. Oba jet nemůžeme, protože musíme hlídat pejsky. Bo maminka jela za Frešem na Maltu. Vypadá to na . K
hale, mam vzít ňáký ty Bandit cajky ?
jako že by po ledě lítal Švéd Houskovson a pak se přerodil ve Vietnamce Šu-lina ?
jistě ještě po zápase proběhne přerození v Dána :)))
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2009 04:18:17 Offline |
tak si to Bandit pěkně užijte
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Melounek psal:Tak Kane (Slamescu) se teď vrátil z německa. Takže asi ten hokej nestihne. To bych musela vstávat moc brzo.
...tak to je zlý, máme pro tebe dárek a karel ti ho měl přivízt
...rád jsem Vás všecí viděl ( hlavně toho, s klecí na blembáku ).
.....akorát jsem přijel, z Bulovky nos srovnanej, ale Ty peripetie
Rovnou mi ( velice příjemná a mladá pí. doktorka ), řekla, že to půjde do sádry, což jsem odmítl, s Tím že bez brejlí ani neodjedu. Dobrý tak bez sádry, de se rovnat.
Tou montpákou co mi foukla do rypáku, jí to nešlo tak prej...narkóza a na sál ( dva dny ve špitále ). Zoufale jsem poprosil estli to ještě nějak nejde...... prej jo ale bude bolet, dám Vám pěstí. Tak sem řek, že jo..... po třetím dělu se slovy, že mě nebude trápit to skoro vzdala....tak jsem poprosil ještě jednou a šup po druhé ráně a nos zpět.
...rypák zafixovanej zevnitř, v pondělí mi to vyndaj a bude
.....bohužel mi to rovnala podle fotky z občanky, takže vypadám furt jak, ale na to prdím
...timto díky Maldovy a Přemovy drahé polovočce.
.....jo a prodávám brusle, kdybyste někdo chtěl...na hokej
Sportu zdar
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Kojaku já to tvrdím pořád.Sportem k trvalé invaliditě!!!
Věnuji se jinejm sportům a jsem bez ůhony- viz diskuze- uzené dél vydrží.
Přijeď zase k nám na moravu a ať ťa vyléčim
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Progear 650 (Člen) 20.12.2009 15:13:10 Offline |
Kojak: to sem ti jí měl dát už v tý hospodě..... Jak to vymyslel Osi tušim.... A moh si chlastat...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 20.12.2009 15:23:23 Offline |
Progear 650 psal:Kojak: to sem ti jí měl dát už v tý hospodě..... Jak to vymyslel Osi tušim.... A moh si chlastat...
sadisto
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tak tedy musím řict že tak křivej sosák jsem ještě neviděl !!! Mimochodem když jsem někdy dávno viděl Štěpána poprvé tak sem si řikal ,,toje mi pěknej dáreček " ale co jsem ho poznal trochu vice musím řici že to je hodnej kluk !!! A proto si takovou ránu určitě N e z a s l o u ž i l !! Hezký svátky a at to dlouho nebolí !!
malda psal:Tak tedy musím řict že tak křivej sosák jsem ještě neviděl !!! Mimochodem když jsem někdy dávno viděl Štěpána poprvé tak sem si řikal ,,toje mi pěknej dáreček " ale co jsem ho poznal trochu vice musím řici že to je hodnej kluk !!! A proto si takovou ránu určitě N e z a s l o u ž i l !! Hezký svátky a at to dlouho nebolí !!
nemá všude strkat ten svůj rypák
XJelen psal:vogové to musela bejt vysoká hůl jak prase kdo z vás došáh do tý vejšky? a nebo ležel na zemi a vy do něj kopali
....ale prd, srazil jsem se s klukem ( čelní náraz ) co měl na helmě mříž. Sme se neviděli a už to bylo.
Smoula.koumak (Člen) 21.12.2009 14:09:46 Offline |
kojaksro psal:XJelen psal:vogové to musela bejt vysoká hůl jak prase kdo z vás došáh do tý vejšky? a nebo ležel na zemi a vy do něj kopali
....ale prd, srazil jsem se s klukem ( čelní náraz ) co měl na helmě mříž. Sme se neviděli a už to bylo.
a byl to spoluhráč nebo protihráč?
Bandit v lese :-))
kojaksro psal:XJelen psal:vogové to musela bejt vysoká hůl jak prase kdo z vás došáh do tý vejšky? a nebo ležel na zemi a vy do něj kopali
tak ať se to hojí
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 21.12.2009 18:20:16 Offline |
hele kožaku jestli už to máš cajk tak máme dneska vod vosmi led, tak cinkni, stavim se pro tebe
doba je temná...
inkvizitorr psal:hele kožaku jestli už to máš cajk tak máme dneska vod vosmi led, tak cinkni, stavim se pro tebe
....woe, já mám taky led.....v mrazáku a chladím rypák
kojaksro psal:inkvizitorr psal:hele kožaku jestli už to máš cajk tak máme dneska vod vosmi led, tak cinkni, stavim se pro tebe
....woe, já mám taky led.....v mrazáku a chladím rypák
...je dost sněhu, statečně se vožer a běž rejt rypákem vo zem
Stránky: 1 2