Nejsi přihlášen
Stanley Smith (Člen) 27.01.2009 19:52:07 Offline |
titax (páčky)
takovej dotázek. mám v plánu koupit titaxy brzda,spojka, jen je podle katalogu dělaj na B12. ví někdo jestli je v páčkách mezi B6 a B12 nejakej ten kurva rozdíl? dík za uspokojující odpověď.
Editoval osiris (27.01.2009 20:21:52)
Re: titax (páčky)
Stanley Smith psal:takovej dotázek. mám v plánu koupit titaxy brzda,spojka, jen je podle katalogu dělaj na B12. ví někdo jestli je v páčkách mezi B6 a B12 nejakej ten kurva rozdíl? dík za uspokojující odpověď.
...brzdová bude stejná, ale u spojkový bude kurva rozdíl...tagže esi ti nevadí mít brzdovou krásnou frézovanou a spojkovou hnusnou originální, tag do toho di
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stanley Smith (Člen) 28.01.2009 06:32:31 Offline |
dekuji za objasneni.jeste,ze jsem je hned nekoupil. jen ted nevim jestli zakladat novy tema: jak predelat spojkove uchyceni paky na B6 tak aby sedela B12. jestli jsem se nezakousnul do neceho co je naprosta blbovina jen kvuli tomu,ze ty titaxy jsou fakt hruby.
Stanley Smith psal:dekuji za objasneni.jeste,ze jsem je hned nekoupil. jen ted nevim jestli zakladat novy tema: jak predelat spojkove uchyceni paky na B6 tak aby sedela B12. jestli jsem se nezakousnul do neceho co je naprosta blbovina jen kvuli tomu,ze ty titaxy jsou fakt hruby.
...tag schválně...podivej se, jag je řešený vovládání spojky u B6 a u B12 ...esi na to přídeš f čom je trabl
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 08:39:40 Offline |
Filous psal:Stanley Smith psal:dekuji za objasneni.jeste,ze jsem je hned nekoupil. jen ted nevim jestli zakladat novy tema: jak predelat spojkove uchyceni paky na B6 tak aby sedela B12. jestli jsem se nezakousnul do neceho co je naprosta blbovina jen kvuli tomu,ze ty titaxy jsou fakt hruby.
...tag schválně...podivej se, jag je řešený vovládání spojky u B6 a u B12 ...esi na to přídeš f čom je trabl
koukám se na to v kuse už asi hodinu a půl a pořád sem na to nepřišel....
prozradíš nám to???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Stanley Smith psal:dekuji za objasneni.jeste,ze jsem je hned nekoupil. jen ted nevim jestli zakladat novy tema: jak predelat spojkove uchyceni paky na B6 tak aby sedela B12. jestli jsem se nezakousnul do neceho co je naprosta blbovina jen kvuli tomu,ze ty titaxy jsou fakt hruby.
prozradíš nám to???
...a takovýdle študujou vysokou školu technickýho směru ...satan s náma ...vole
huskyb12 psal:Filous psal:...tag schválně...podivej se, jag je řešený vovládání spojky u B6 a u B12 ...esi na to přídeš f čom je trabl
ale di Ty brepto, správnej houmbástlá si s tim poradí :)))
...ale jó, třeba to dá, dyš sou ty páky takový pjekný
Progear 650 psal:Filous psal:Stanley Smith psal:dekuji za objasneni.jeste,ze jsem je hned nekoupil. jen ted nevim jestli zakladat novy tema: jak predelat spojkove uchyceni paky na B6 tak aby sedela B12. jestli jsem se nezakousnul do neceho co je naprosta blbovina jen kvuli tomu,ze ty titaxy jsou fakt hruby.
prozradíš nám to???
Vykašli se na páčky od Titaxu a začni šetřit na nové bulvy
Rozdíl je: B6 lankovod
B12 hydraulika
Datel psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...tag schválně...podivej se, jag je řešený vovládání spojky u B6 a u B12 ...esi na to přídeš f čom je trablkoukám se na to v kuse už asi hodinu a půl a pořád sem na to nepřišel....
prozradíš nám to???Vykašli se na páčky od Titaxu a začni šetřit na nové bulvy
B12 hydraulika
...eště si je měl nechat chvíli koukat
Filous psal:Datel psal:Progear 650 psal:
prozradíš nám to???Vykašli se na páčky od Titaxu a začni šetřit na nové bulvy
B12 hydraulika...eště si je měl nechat chvíli koukat
Už na to kouká dvě hodiny, tak jsem nechtěl aby přišel k úrazu
......omlouvám se
Loser psal:tos me teda pane progyre prekvapil, ze nevis, jakej je rozdil mezi spojkovou packou u B6 a B12. Todle vim fakt i ja ... a to uz je kua co rict
...asi mu Tereza sebrala optiku
P.S. ...bestak si z nás dělal prdel, chuligán jeden
K.a.s.y.m. (Člen) 28.01.2009 10:53:55 Offline |
Filous psal:Loser psal:tos me teda pane progyre prekvapil, ze nevis, jakej je rozdil mezi spojkovou packou u B6 a B12. Todle vim fakt i ja ... a to uz je kua co rict
bych si tim nebyl tak jistej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 28.01.2009 11:22:20 Offline |
Filous psal:Loser psal:tos me teda pane progyre prekvapil, ze nevis, jakej je rozdil mezi spojkovou packou u B6 a B12. Todle vim fakt i ja ... a to uz je kua co rict
Já??? To bych si nedovolil.....
Datel: Děkuji žes mi otevřel oči, dneska se budu celej den stydět...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stanley Smith (Člen) 28.01.2009 12:28:52 Offline |
tak jsem po přečtení téhle diskuze, přišel vlastně na to, že ty origo páky mají vlastně taky svoje kouzlo. i když si to nechám ještě chvíli vrtat hlavou.
mr.BSE psal:Že?
To sou furt samý Öhlinsy, tlumiče řízení, matný laky, mini blinkry...
eště k tomu přidej radiální pumpu a laděné svody včetně koncovky......
by mě zajímalo co ty lidi furt k tomu vede do teho hrabat...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:mr.BSE psal:Že?
To sou furt samý Öhlinsy, tlumiče řízení, matný laky, mini blinkry...eště k tomu přidej radiální pumpu a laděné svody včetně koncovky......
by mě zajímalo co ty lidi furt k tomu vede do teho hrabat...
No tak někdo chce a někdo musí
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Koldan psal:kuwa jedna stojí 1900? tož to bych sa na to vysral,Abik měl cenu lepčí,ale prej už to nende
Nevím jestli to můžu prozradit ale no tak jó - první pár páček (na B12) jsem koupil za 950 Kč vč. DPH ten druhý byl od ježíška, tak to nemůžu prozradit, ale jedna stála víc než ty první dvě dohromady ovšem 1900 to rozhodně nebylo
Je potřeba připomenout, že jsme jim tam nechali před nákupem páček cca 40 000,-
ABik psal:Zdenousek psal:ABik: nebyla by nějaká fotka titaxů na b12? Ve zlatý by se mi možná líbily... Máš ty zkrácený nebo normál dlouhý?
Na B12 jsou krátké černé a na CBR krátké červené. Až se dostanem do garáže, tak to blejsknem
Taky sem zvědavej, bo přemýšlím jestli krátký nebo standratní délku... Na ty moje lopaty
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Stránky: 1