Nejsi přihlášen
zhodnoceni moto pro MartinJAWATS
takze Martine, tady to mas. Soupnu sem, cos mi psal do mailu:
Rad by jsem koupil tohoto Bandita a prosim o zhodnoceni , zda-li jde o dobrou koupi :
- r.v. 12 / 2000 , model 2001 , US verze
- momentalni prodejni cena 2900 USD
- najeto jen 4900 mil
- stale origo pneu Michelin Macadam
- prodejce je jen takova spise hracicka nez staly provozovatel , protoze mimo teto motorky ma jeste dalsi tri motorky a tak Bandit u nej spise stal a on si jej predelaval k obrazu svemu , viz. zacernovani spousty veci ...
- slysel jsem nazor ( dle pouhych fotek ) , ze to asi bylo bourane na predek apod. , ale ja si myslim , ze to opravdu bude jen predelavane a upravovane / zacernovane bez snahy maskovat bouracku ...
Co na to prosim kdo rikate ? Mockrat dekuji za nazory .
tak co vy na to panove?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
pavel dolínek (Člen) 18.12.2009 16:06:14 Offline |
Re: zhodnoceni moto pro MartinJAWATS
americka verze zer vic volej jak evropska,je to tim podnebim
"una storia italiana"
Špatně nevypadá,mě by sral ten uřezanej zadní blatník,ale to je detail. No a s těma černejma budíkama a světlem nevím nevím,je to škaredý tak nevidím důvod proč by to kdo dělal schválně,pokud by byly nepoškozený. Má krásnej lauf,jinak nic moc. Každopádně by se ho u nás dál blbě zbavovalo,právě kvuli těm černejm pičovinám. A cena,nevím za kolik je dolar... Sral bych na to a šel bych pro toho B12S vot Netyho
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 18.12.2009 16:14:37 Offline |
najeto 8000 r.v defacto 01 origo gumy cena 53tis nevím něco mi na tom smrdí
jinak bouraný mě to nepřipadá ale neměli americký verze ty ošklivý tfuj tfuj odrazky na bocích?
za mě to černý světlo budíky a ta řídítka jen můj názor
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
vseci dobre vite, ze se v tom picu vyznam, tak se vyjadrim spis k te vzhledove strance - kdyby se striknul na cerno i ram, tak by to s tim cernym predkem mohlo vypadat celkem dobre. Ty riditka mi trosku pripominaji nasi "tlustou" Bertu
tak a to je asi vsechno, co k tomu muzu rict
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 18.12.2009 16:22:52 Offline |
Loser psal:vseci dobre vite, ze se v tom picu vyznam, tak se vyjadrim spis k te vzhledove strance - kdyby se striknul na cerno i ram, tak by to s tim cernym predkem mohlo vypadat celkem dobre. Ty riditka mi trosku pripominaji nasi "tlustou" Bertu
tak a to je asi vsechno, co k tomu muzu rict
to je dobře bobře
Ja už jsme se o tom stebou bavil na chatu.
Važně mi to nesedi ty km a ročnik vyroby.
Ty upravy na mě maj osobní dojem že se jedna o bouračku. a tedy maskovani poničenych častí
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
tak za ty prachy to de a navíc pokud tě sere ten jeho tuning, do 10ky se vlezeš a máš hezké Nko
za mě palec nahoru bo tato barva mi učarovala, když sem kupoval, nebyla k sehnání . jak je na tom po tech. stránce ale z fotky nepozná snad nikdo..
tož tak..
Banditatom (Člen) 18.12.2009 17:03:15 Offline |
přesně souhlas s fotky poznáš kulový to chce zajet mrknout s někým kdo do toho dělá a pak by se vidělo ale fuck ty km a rok? cca 8800km ????? jen aby to nakonec nebylo ještě S-ko. jestli to máš někde poblíž zajeď mrkni uvidíš
Frodo89 psal:Ja už jsme se o tom stebou bavil na chatu.
Ty upravy na mě maj osobní dojem že se jedna o bouračku. a tedy maskovani poničenych častí
bouračka je každá druhá, to bys nemohl koupit nic než funglovku..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 18.12.2009 17:57:49 Offline |
ross psal:Frodo89 psal:Ja už jsme se o tom stebou bavil na chatu.
Ty upravy na mě maj osobní dojem že se jedna o bouračku. a tedy maskovani poničenych častíbouračka je každá druhá, to bys nemohl koupit nic než funglovku..
to sice jo ale není bouračka a bouračka!
Banditatom psal:ross psal:Frodo89 psal:Ja už jsme se o tom stebou bavil na chatu.
Ty upravy na mě maj osobní dojem že se jedna o bouračku. a tedy maskovani poničenych častíbouračka je každá druhá, to bys nemohl koupit nic než funglovku..
to sice jo ale není bouračka a bouračka!
myslíš jako pohádku o pádu ze stojánku?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 18.12.2009 18:08:08 Offline |
samo že podle fotek je na to soudit, nicméně usa nejsou česko a pochybuju že by tam kreš někdo vopravoval jinak než výměnou dílů za nový jinak ty úpravy škoda že nejsou černý i ty teleskopy a kyvka a jednositz
doba je temná...
Banditatom (Člen) 18.12.2009 18:12:08 Offline |
ross psal:Banditatom psal:ross psal:
bouračka je každá druhá, to bys nemohl koupit nic než funglovku..to sice jo ale není bouračka a bouračka!
myslíš jako pohádku o pádu ze stojánku?
něco takového mě borec když jsem svojí babičku kupoval řekl dívej šastl jsem s tím do příkopy bylo tomu to to a to. já jsem byl jen rád, že jsem to věděl. Dva týdny zpátky jsem se byl podívat na motku pro kámoše a málem mi vypadli oči z důlku hnus fakt hnus a klasika ty mě to taky na tom štěrku spadlo ze stojanu takovédle kecy mě těžce serou hřeší na tom ti co jim to opravdu s toho stojánku spadlo to same stáčení kmhold doba je na pikaču
VikecB12 psal:Špatně nevypadá,mě by sral ten uřezanej zadní blatník,ale to je detail. No a s těma černejma budíkama a světlem nevím nevím,je to škaredý tak nevidím důvod proč by to kdo dělal schválně,pokud by byly nepoškozený. Má krásnej lauf,jinak nic moc. Každopádně by se ho u nás dál blbě zbavovalo,právě kvuli těm černejm pičovinám. A cena,nevím za kolik je dolar... Sral bych na to a šel bych pro toho B12S vot Netyho
Máš u mě pivo
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2009 04:13:57 Offline |
inkvizitorr psal:samo že podle fotek je na to soudit, nicméně usa nejsou česko a pochybuju že by tam kreš někdo vopravoval jinak než výměnou dílů za nový jinak ty úpravy škoda že nejsou černý i ty teleskopy a kyvka a jednositz
já k tomu řeknu jen to,že pokud je to amerika a bylo lehlý tak jen lehce.protože když to lehne víc tak podle usa pojištovny je to automaticky totalka a tudiž bez not a tudiž bez možnosti to přehlásit to česky noty a pokud na česky tak formou přestavby.
Takže max.lehce lehla a dobře opravena takže za mě...pokud ti na tom nevadí Labutě a ta černa tak proč ne....mě se to ale s těmadle řídidlama nelibi.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nety psal:VikecB12 psal:Špatně nevypadá,mě by sral ten uřezanej zadní blatník,ale to je detail. No a s těma černejma budíkama a světlem nevím nevím,je to škaredý tak nevidím důvod proč by to kdo dělal schválně,pokud by byly nepoškozený. Má krásnej lauf,jinak nic moc. Každopádně by se ho u nás dál blbě zbavovalo,právě kvuli těm černejm pičovinám. A cena,nevím za kolik je dolar... Sral bych na to a šel bych pro toho B12S vot Netyho
Máš u mě pivo
Toe dobrý teda,eště tak desetkrát doporučím a budu vožralej grátis
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:Špatně nevypadá,mě by sral ten uřezanej zadní blatník,ale to je detail. No a s těma černejma budíkama a světlem nevím nevím,je to škaredý tak nevidím důvod proč by to kdo dělal schválně,pokud by byly nepoškozený. Má krásnej lauf,jinak nic moc. Každopádně by se ho u nás dál blbě zbavovalo,právě kvuli těm černejm pičovinám. A cena,nevím za kolik je dolar... Sral bych na to a šel bych pro toho B12S vot Netyho
Máš u mě pivo
Takové formě se vůbec nebráním
Hele to je v čechách nebo se to musí přivézt?
Jen kolik stojí doprava toho verku z USA do ČR?
Za ty kačky mi to přijde gud, bude to asi vod Toma C. z TOP GUNu bo to má předek začernělej, aby ho nevoslňovaly odlesky slunce, při vysoký rychlosti.
The father of the little princess of the dawn
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:Špatně nevypadá,mě by sral ten uřezanej zadní blatník,ale to je detail. No a s těma černejma budíkama a světlem nevím nevím,je to škaredý tak nevidím důvod proč by to kdo dělal schválně,pokud by byly nepoškozený. Má krásnej lauf,jinak nic moc. Každopádně by se ho u nás dál blbě zbavovalo,právě kvuli těm černejm pičovinám. A cena,nevím za kolik je dolar... Sral bych na to a šel bych pro toho B12S vot Netyho
Máš u mě pivo
Desetkrát.... prosim tě, tomu sám nevěříš
.
.
.
Pokud to nebudou Kvasary, ale i tak bych byl na pochybách
Second Class Citizen
1130 Café Racer
david psal:možná ted řeknu blbost, tak mě neukamenujte maji vubec americani metricky zavity? nebude tam witwort? to se pak šrouby hůře shání...
...je to japonská motorka
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE psal:VikecB12 psal:nety psal:Máš u mě pivo
Desetkrát.... prosim tě, tomu sám nevěříš
.
.
.
Pokud to nebudou Kvasary, ale i tak bych byl na pochybách
Když bude takhle veřejně doporučovat i ABikovu motorku, tak bude určo na kaši
Takže Vikec snaž se
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:
Toe dobrý teda,eště tak desetkrát doporučím a budu vožralej grátisDesetkrát.... prosim tě, tomu sám nevěříš
.
.
.
Pokud to nebudou Kvasary, ale i tak bych byl na pochybáchKdyž bude takhle veřejně doporučovat i ABikovu motorku, tak bude určo na kaši
Takže Vikec snaž se
Kua mě snat máte za vopilca nebo co A já přitom jenom tak potroškách ucucávám
osiris psal:david psal:možná ted řeknu blbost, tak mě neukamenujte maji vubec americani metricky zavity? nebude tam witwort? to se pak šrouby hůře shání...
to jo, ale kdyz byla pro usa? asi plácám nesmysly
livet är en kamp...
david psal:osiris psal:david psal:možná ted řeknu blbost, tak mě neukamenujte maji vubec americani metricky zavity? nebude tam witwort? to se pak šrouby hůře shání...
to jo, ale kdyz byla pro usa? asi plácám nesmysly
...myslíš že kvůli nim to skládaj z jinejch šroubků a řežou jiný závity ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
MartinJAWATS (Člen) 20.12.2009 15:38:05 Offline |
Mockrat dekuji za Vase nazory !
Jeste by jsem se rad zeptal na zavazi prisroubovane zespodu na stupackach jezdce :
- ma to nejaky vyznam ?
- rad by jsem treba v budoucnu namontoval sportovni stupacky a nevite , bude-li znat jestlize tyto zavazicka demontuji ? Hrozilo by , ze to bude opravdu nestabilni ?
Banditatom (Člen) 20.12.2009 15:41:10 Offline |
MartinJAWATS psal:Mockrat dekuji za Vase nazory !
Jeste by jsem se rad zeptal na zavazi prisroubovane zespodu na stupackach jezdce :
- ma to nejaky vyznam ?
- rad by jsem treba v budoucnu namontoval sportovni stupacky a nevite , bude-li znat jestlize tyto zavazicka demontuji ? Hrozilo by , ze to bude opravdu nestabilni ?
nepoznáš to
MartinJAWATS (Člen) 20.12.2009 15:49:07 Offline |
Diky Banditotome za odpoved .
Uz jsem se bal , ze by mohlo hrozit straslive rozvibrovani cele motorky ve 200 km/h rychlosti , nasledne nezvladnuti a tragicky pad ...
Banditatom (Člen) 20.12.2009 15:55:55 Offline |
MartinJAWATS psal:Diky Banditotome za odpoved .
Uz jsem se bal , ze by mohlo hrozit straslive rozvibrovani cele motorky ve 200 km/h rychlosti , nasledne nezvladnuti a tragicky pad ...
inkvizitorr psal:samo že podle fotek je na to soudit, nicméně usa nejsou česko a pochybuju že by tam kreš někdo vopravoval jinak než výměnou dílů za nový jinak ty úpravy škoda že nejsou černý i ty teleskopy a kyvka a jednositz
...tááág...dyš uš černý, tag fšecko...a američan to je na 100%, bo mu chybjej spodní držáky motoru...a esi byl padlej??? ...no a co, esi jede rovně a nejni nigde podřenej, tag bych za ty prachy nepřemejšlel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
MartinJAWATS:
Zavaži? ja myslel že to je jen hlinik pro ty uživatele extremnich naklonu aby nedřely stoupačky po asvaltu ale jen ten plišek ktery se da vyměnit za jiny.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
MartinJAWATS (Člen) 20.12.2009 21:35:10 Offline |
Frodo89
Ano , po cele spodni delce stupacek to ma takove dlouhe zavazi , na strane vyfuku je tluste snad az 2 cm a na leve strane je tloustky asi "jen" 1 cm .
Takze je to opravdu vyvazovaci zavazi ... a take je otazkou : proc zrovna na strane vyfuku je to tim zavazim zatizene jeste vice ???
Ty tenke skrtaci hroty na koncich stupacek jsem tim samosebou nemyslel
Filous psal:.....a američan to je na 100%, bo mu chybjej spodní držáky motoru...a esi byl padlej??? ...no a co, esi jede rovně a nejni nigde podřenej, tag bych za ty prachy nepřemejšlel
stejně sem nigdá nepochopil proč je tam nedávali kuci emerický
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Frodo89 psal:MartinJAWATS:
Zavaži? ja myslel že to je jen hlinik pro ty uživatele extremnich naklonu aby nedřely stoupačky po asvaltu ale jen ten plišek ktery se da vyměnit za jiny.
...zase myslíš, Pitliku??? ...to závaží je fuck závaží a je tam kvůlivá eliminaci vibrací...
MartinJAWATS (Člen) 20.12.2009 22:21:02 Offline |
A nevite nekdo , zda-li tohleto zavazi , resp. jeho vaha je na kazdem Banditovi nandana individualne ???
MartinJAWATS psal:A nevite nekdo , zda-li tohleto zavazi , resp. jeho vaha je na kazdem Banditovi nandana individualne ???
Samozdřejmě. Každý banďour jde z výroby na testování všeho možnýho i nemožnýho. Mimo jiné i vyvážení právě těhle stupaček
Jinak ještě tu nebyl názor, že je to vlastně na straně výfuku zvýšeno právě kvůli tomu, aby jsi neodřel výfuk v zákrutě
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
eslivá se nepletu...filous mě opraví...na předních u dvandy jsou obě závaží ty tlustý, to slabší je zadních stupaček.
a pry toho co myslel... by ses divil kde všude jsou ještě další závaží poskovávaný
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:eslivá se nepletu...filous mě opraví...na předních u dvandy jsou obě závaží ty tlustý, to slabší je zadních stupaček.
a pry toho co myslel... by ses divil kde všude jsou ještě další závaží poskovávaný
...máš recht...ve předu klustý na vobou stranách a vzadu slabý, ale jen na straně vejfuku, nalevo nejni žádný...
Inženýrek psal:MartinJAWATS psal:A nevite nekdo , zda-li tohleto zavazi , resp. jeho vaha je na kazdem Banditovi nandana individualne ???
Samozdřejmě. Každý banďour jde z výroby na testování všeho možnýho i nemožnýho. Mimo jiné i vyvážení právě těhle stupaček
Jinak ještě tu nebyl názor, že je to vlastně na straně výfuku zvýšeno právě kvůli tomu, aby jsi neodřel výfuk v zákrutě
...zas neblbni ...ty myslíš, že každou motyku individuálně testujou??? ...ani piču, složej to, voskoušej esi svítí, bliká, brzdí a pag ji pošlou na brzdu a tam ji daj hnet za syrova pjeknej céres, to je celý...závaží sou na fšech fšude stejný...
Filous psal:Inženýrek psal:MartinJAWATS psal:A nevite nekdo , zda-li tohleto zavazi , resp. jeho vaha je na kazdem Banditovi nandana individualne ???
Jinak ještě tu nebyl názor, že je to vlastně na straně výfuku zvýšeno právě kvůli tomu, aby jsi neodřel výfuk v zákrutě...zas neblbni ...ty myslíš, že každou motyku individuálně testujou??? ...ani piču, složej to, voskoušej esi svítí, bliká, brzdí a pag ji pošlou na brzdu a tam ji daj hnet za syrova pjeknej céres, to je celý...závaží sou na fšech fšude stejný...
...jo a jako padací protektor vejfuku to fakt neslouží, jag sem psal vejš, to závaží má právje na straně laufu eliminovat vibrace, kerý vod něj dou...jo a tech závažích je tam skovanejch víc, jag uš psal XJelen...
Přesně tak Zdenku. Fildo, nesmíš mě brát furt vážně, tuplem ne když mám něco pod kůží. Jinak jsem ale vážnej jak prase, to si piš
Filous psal:...škoda že nejsme f "technický", šmejdi, to bych vás zmrdal víc neš vrchní moderatizátor
No můj příspěvek byl právě takový jaký byl právě proto že nejsme v technický
Inženýrek psal:Filous psal:...škoda že nejsme f "technický", šmejdi, to bych vás zmrdal víc neš vrchní moderatizátor
No můj příspěvek byl právě takový jaký byl právě proto že nejsme v technický
...máš štěstí
MartinJAWATS (Člen) 25.12.2009 23:50:36 Offline |
Mockrat vsem dekuji za prispevky a nazory
A jeste by jsem Vas poprosil o par dalsich rad :
- rad by jsem Banditovi prikoupil nejaky maly sportovni , ciry nebo mozna jen lehce kourovy vetrny stitek . Brouzdal jsem na netu , ale na B12N jaxi nemuzu vetrne stitky nalezt . Zaslete mi prosim odkaz na nekoho kdo to prodava
- Yoshimura nabizi na B12 tyhlety pekne valecky pro zavodni stojan zadni kyvky
http://www.yoshimura-rd.com/ps-3261-644 … ersal.aspx
, jenomze ja na zadni kyvce tohoto Bandita nevidim zadne uchytove valecky se zavitem pro prisroubovani ... tak jak jsou u ostatnich Suzuk . Nevite tedy kam to prijde prisroubovat ? Anebo myslite , ze to moh nekdo odriznout ?
- jiste to tu bylo , ale muzete mi prosim jen strucne napsat kolik koni navic dala Banditovi tahleta koncovka vyfuku ?
A , ma-li cenu k teto koncovce dodat motoru jeste K&N filtr s tryskami DYNOJET Stage 1 ? Kolik by vymena techto trysek a vzduchoveho filtru dodala motoru pripadnych dalsich koni ? ? ?
Mockrat diky za nazory
MartinJAWATS psal:Mockrat vsem dekuji za prispevky a nazory
- rad by jsem Banditovi prikoupil nejaky maly sportovni , ciry nebo mozna jen lehce kourovy vetrny stitek . Brouzdal jsem na netu , ale na B12N jaxi nemuzu vetrne stitky nalezt . Zaslete mi prosim odkaz na nekoho kdo to prodava
, jenomze ja na zadni kyvce tohoto Bandita nevidim zadne uchytove valecky se zavitem pro prisroubovani ... tak jak jsou u ostatnich Suzuk . Nevite tedy kam to prijde prisroubovat ? Anebo myslite , ze to moh nekdo odriznout ?
- jiste to tu bylo , ale muzete mi prosim jen strucne napsat kolik koni navic dala Banditovi tahleta koncovka vyfuku ?
A , ma-li cenu k teto koncovce dodat motoru jeste K&N filtr s tryskami DYNOJET Stage 1 ? Kolik by vymena techto trysek a vzduchoveho filtru dodala motoru pripadnych dalsich koni ? ? ?
Mockrat diky za nazory
taky sem měl ladící, ale pár lidí mě to tu rozmluvilo díky. Jináč já tam měl (mam) jen yoshimura trioval, byl na brzdě a počkej vyndam graf....... 112,32HP při 8556 ot/min, max.tocivy moment 105,14mM při 5992 ot\min. žádný velký propady. Ani na brzdě neoporučovali kn filtr. Páč to pak dáš dynojet... pak ladit, ladit a na vynaložený prachy výsledek nic moc.(lepší koupit rovnou kinga )Ted tam jeste dam jiný převod 15/48 a asi vůbec netřeba víc
MartinJAWATS psal:Mockrat vsem dekuji za prispevky a nazory
Mockrat diky za nazory
...štípek: Puig, Givi, Ermax
...válečky: nemáš přípravu na kyfce, ta je aš vot K6 a dybys je mocí mermo chtěl, tag jedině na kyfku dovařit
...lauf: neřeš koně, dej koncofku a jezdi...no a nebo dej koncofku, jeď k ladičoj na brzdu a tam uvidíš, co bude třeba
Stránky: 1