Nejsi přihlášen
Titanový hadice
Chtěl bych si dopřát trochu update Žibéra a pořídit brzdový hadice, ale trochu se v tom neorientuji. Narazil jsem na hadice co si musim zalepit-jakože nejsou lisovaný konce od výroby. Prý to tahle firma dělá pro DUCATI. Je to normální? Mám se toho bát? Co radíte? Na co si dát "bacha"? Díky
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2009 00:21:16 Offline |
Re: Titanový hadice
toho se neboj...skládaj se normálně...jen je s tim víc práce.ale na to tvoje žebradlo nebo jak tomu říkáš koupíš už i komplet hotový jen namontovat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...Beďo, né že by to bylo nepoužitelný, ale budeš se s tym srat a ve finále se ti to třeba nepovede uplně na stopro a bude to za čas rosit...třeba já na to seru a nakupuju u Goldfrenu lisovaný hotový, bo na tuctofku jako je Bandaska ti je pošlou f poho do tejdne a ani nemusíš nic mňeřit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Mám podobný problém jako Beďa - původní origo hadice už mají 6let, tak je nejvyšší čas je vyměnit a narazil jsem na toto:
http://www.motops.cz/cz/katalog-produkt … kusy/c4034
Nějaké zkušenosti s výrobcem? Jít do toho nebo je za podobnou sumu něco lepšího? Díky
"Diesel bietet Kraft ohne Ende, im sportlichen Einsatz ist er gegen den Benziner aber chancenlos"
Stránky: 1