Nejsi přihlášen
Re: olej na retez
huleba psal:zdarec draci
potreboval bych sehnat nejaky mazadlo na řetěz,které na tom řetězu drží a moc nelítá
máte s něčím takovým zkušenosti
ty to tady moc nečteš viď?
jinak by ti muselo bejt jasný, že jeden ti řekne motul, další kastrol, třetí a čtvrtej scotojlér, pak se přidá někdo s valvolajnem a do desátýho příspěvku to tady bude zas vo enku a esku
ale jóó... venku je sníh, zima, mráz... každoroční absťákový diskuze
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.12.2009 22:41:18 Offline |
za mě voslí sádlo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vyjetej volej
XJelen psal:huleba psal:zdarec draci
potreboval bych sehnat nejaky mazadlo na řetěz,které na tom řetězu drží a moc nelítá
máte s něčím takovým zkušenostity to tady moc nečteš viď?
jinak by ti muselo bejt jasný, že jeden ti řekne motul, další kastrol, třetí a čtvrtej scotojlér, pak se přidá někdo s valvolajnem a do desátýho příspěvku to tady bude zas vo enku a esku
člověk by čekal od "starce" "moudrou" radu a ono
PS: jasně že eSko, viďte pane
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 23.12.2009 12:09:39 Offline |
vždycky když sae mi zdá suchej tak ho zeseru zechčiju pobleju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2009 12:13:47 Offline |
Banditatom psal:vždycky když sae mi zdá suchej tak ho zeseru zechčiju pobleju
takže měníš každej měsíc????
Banditatom (Člen) 23.12.2009 12:26:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:vždycky když sae mi zdá suchej tak ho zeseru zechčiju pobleju
takže měníš každej měsíc????
antikorozni ochrana
XJelen psal:huleba psal:zdarec draci
máte s něčím takovým zkušenostity to tady moc nečteš viď?
Nebój o eNku a eSku to nebude
Já používám Profi Dry Lube
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:člověk by čekal od "starce" "moudrou" radu a ono
čti pořádně: jeden motul, druhej, tedy já - kastrol
čtu a dělal jsem si proto ty dvojí uvozovky, krušnohorče
teď nevim jestli ti mám dát lepáka za toho starce, nebo za ten kastrol?
než se vrátíš tak to vymyslim
Strýcfajtr !!!
barynek psal:za mě motul, používám ho pořád a spokojenost a nebo scottoiler - bezúdržbová záležitost - maže za tebe, akundrát trochu dražší
A co je na tom drahého? Pořizovačka je vysoká, ale pak se ti to jen vrací(pokud tedy nekupuješ origo náplň )
Fidzi psal:barynek psal:za mě motul, používám ho pořád a spokojenost a nebo scottoiler - bezúdržbová záležitost - maže za tebe, akundrát trochu dražší
A co je na tom drahého? Pořizovačka je vysoká, ale pak se ti to jen vrací(pokud tedy nekupuješ origo náplň )
...právě že by se tam měla lejt origo náplň, a půlitrovka za 250Kč, kerá vydrží cca.5-8tis kilometrů mi nepřijde drahá. Samo že záleží jak dáfkuješ....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Fidzi psal:barynek psal:za mě motul, používám ho pořád a spokojenost a nebo scottoiler - bezúdržbová záležitost - maže za tebe, akundrát trochu dražší
...právě že by se tam měla lejt origo náplň, a půlitrovka za 250Kč, kerá vydrží cca.5-8tis kilometrů mi nepřijde drahá. Samo že záleží jak dáfkuješ....
Já dávkuju víc a mám duál, tak mi to moc nevydrží. Lejt by se to mělo, ale každý výrobce doporučí to svoje, že :) Já až dojedu lahev, mám tam tak na jedno doplnění, tak koupím nejlevnější motorák a bude. Používá to tahle hodně lidí a funguje to dobře.
Fidzi psal:kojaksro psal:Fidzi psal:
A co je na tom drahého? Pořizovačka je vysoká, ale pak se ti to jen vrací(pokud tedy nekupuješ origo náplň )...právě že by se tam měla lejt origo náplň, a půlitrovka za 250Kč, kerá vydrží cca.5-8tis kilometrů mi nepřijde drahá. Samo že záleží jak dáfkuješ....
Já dávkuju víc a mám duál, tak mi to moc nevydrží. Lejt by se to mělo, ale každý výrobce doporučí to svoje, že :) Já až dojedu lahev, mám tam tak na jedno doplnění, tak koupím nejlevnější motorák a bude. Používá to tahle hodně lidí a funguje to dobře.
...taky mam dual a jedno naplnění mi vydrží cca 4000 km...lejt do Scotta motorák je jako přelejvat si levnej pančovanej rum z tržnice do flašky vot Chivas Regal
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fidzi psal:barynek psal:za mě motul, používám ho pořád a spokojenost a nebo scottoiler - bezúdržbová záležitost - maže za tebe, akundrát trochu dražší
to jsem myslel, pořizovačka. A každýmu přijde drahý něco jinýho, myslel jsem to obecně, víme?
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:barynek psal:člověk by čekal od "starce" "moudrou" radu a ono
tak ja sem ten "jeden"...doporucim motul, z tech vobyc spreju, co sem zatim zkousel mi prisel nejlepci
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 27.12.2009 11:41:54 Offline |
Luk psal:XJelen psal:barynek psal:člověk by čekal od "starce" "moudrou" radu a ono
tak ja sem ten "jeden"...doporucim motul, z tech vobyc spreju, co sem zatim zkousel mi prisel nejlepci
motul castrol valvoline ono je to celkem fuk jak s motulem tak s castrolem mám jen dobrý zkušenosti což třeba nemůžu tvrdit o valvoline byl všude jen ne na řetězu. No a o dva přízpěvky pozdějc mě tu někdo pošle do že on jezdí valvoline a nemá problém. Je to názor od názoru
psst: prej psý sádlo za ouplňku píchlího psa vyškvařený na bambusovým dřívy nemá chybu
Filous psal:Fidzi psal:kojaksro psal:
...právě že by se tam měla lejt origo náplň, a půlitrovka za 250Kč, kerá vydrží cca.5-8tis kilometrů mi nepřijde drahá. Samo že záleží jak dáfkuješ....Já dávkuju víc a mám duál, tak mi to moc nevydrží. Lejt by se to mělo, ale každý výrobce doporučí to svoje, že :) Já až dojedu lahev, mám tam tak na jedno doplnění, tak koupím nejlevnější motorák a bude. Používá to tahle hodně lidí a funguje to dobře.
...taky mam dual a jedno naplnění mi vydrží cca 4000 km...lejt do Scotta motorák je jako přelejvat si levnej pančovanej rum z tržnice do flašky vot Chivas Regal
To je hezké přirovnání. Ale důležitý je výsledek, namažeš ho(se) stejně. Co si myslíš, že je ten origo olej? Nějaká hypersuper chemie?
Fidzi psal:Filous psal:Fidzi psal:
Já dávkuju víc a mám duál, tak mi to moc nevydrží. Lejt by se to mělo, ale každý výrobce doporučí to svoje, že :) Já až dojedu lahev, mám tam tak na jedno doplnění, tak koupím nejlevnější motorák a bude. Používá to tahle hodně lidí a funguje to dobře....taky mam dual a jedno naplnění mi vydrží cca 4000 km...lejt do Scotta motorák je jako přelejvat si levnej pančovanej rum z tržnice do flašky vot Chivas Regal
To je hezké přirovnání. Ale důležitý je výsledek, namažeš ho(se) stejně. Co si myslíš, že je ten origo olej? Nějaká hypersuper chemie?
....se Scotem, úzce spolupracuji a tohle téma jsme taky řešili ( co lejt jako náhražku )
a já bych to nědělal. Nejde jen o to aby to mazalo, ale aby to tam drželo, a nekurvilo O,X kroužky. Nehledě na jízdu v mokru, kdy se u jakéhokoliv řetězu snižuje jeho životnost nejvíce. Pořád mi přijde 250kačen na 4tis km. jako pohoda.
Co tam budeš dávat jako náhražku?
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 27.12.2009 19:26:19 Offline |
osiris psal:...stejně jako kosmický voleje tam maže i ten chudák vyjetej ;)
akorát v tom jetym bude bordel kterej bude tak trochu jako brusná pasta.
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...stejně jako kosmický voleje tam maže i ten chudák vyjetej ;)
...tywe :)) v těch zemědělskejch řetězovejch vůlích by to bylo fakt podstatný :)) motor to nezadře a řetěz ve kterým to vydrží asi pět minut jo :))
...samo že to byl jen příměr ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 27.12.2009 19:38:45 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...stejně jako kosmický voleje tam maže i ten chudák vyjetej ;)
...tywe :)) v těch zemědělskejch řetězovejch vůlích by to bylo fakt podstatný :)) motor to nezadře a řetěz ve kterým to vydrží asi pět minut jo :))
...samo že to byl jen příměr ;)
se taky hned všeho chytneš...já jetej vypouštim do kanálu a řetěz mažu bílym valvolinem tak je mi to jedno
Fidzi psal:Filous psal:Fidzi psal:
Já dávkuju víc a mám duál, tak mi to moc nevydrží. Lejt by se to mělo, ale každý výrobce doporučí to svoje, že :) Já až dojedu lahev, mám tam tak na jedno doplnění, tak koupím nejlevnější motorák a bude. Používá to tahle hodně lidí a funguje to dobře....taky mam dual a jedno naplnění mi vydrží cca 4000 km...lejt do Scotta motorák je jako přelejvat si levnej pančovanej rum z tržnice do flašky vot Chivas Regal
...nevim esi je to super chémije a skoumat to nebudu, páč tech deset éček za flašku muj chatrnej rospočet do kolen nepošle...ale nigo mě nepřesvječí, že motorák a volej na mazání řetězu je jedno a to samý ...a zrovna tag nezačnu lejt do motoru Mogul místo Castrolu...každýho boj...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fidzi psal:Filous psal:
...taky mam dual a jedno naplnění mi vydrží cca 4000 km...lejt do Scotta motorák je jako přelejvat si levnej pančovanej rum z tržnice do flašky vot Chivas RegalTo je hezké přirovnání. Ale důležitý je výsledek, namažeš ho(se) stejně. Co si myslíš, že je ten origo olej? Nějaká hypersuper chemie?
...nevim esi je to super chémije a skoumat to nebudu, páč tech deset éček za flašku muj chatrnej rospočet do kolen nepošle...ale nigo mě nepřesvječí, že motorák a volej na mazání řetězu je jedno a to samý ...a zrovna tag nezačnu lejt do motoru Mogul místo Castrolu...každýho boj...
Tak do KettenMaxu se má dávat taky ta jejich sračka a přitom to je jenom ovoněná petrolej A tady to bude podobný... Něco nacpou do oleje a prodaj ti to 5x dráž
Filous psal:Fidzi psal:Filous psal:
...taky mam dual a jedno naplnění mi vydrží cca 4000 km...lejt do Scotta motorák je jako přelejvat si levnej pančovanej rum z tržnice do flašky vot Chivas RegalTo je hezké přirovnání. Ale důležitý je výsledek, namažeš ho(se) stejně. Co si myslíš, že je ten origo olej? Nějaká hypersuper chemie?
hodinky nebo holinky
obojí se natahuje
momentalně zavostalej
Stránky: 1