Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Škopek na lyže

luig (Člen)
27.12.2009 14:36:11

Škopek na lyže

Zdarec, podělte se se zkušenostma s helmama ny lyže. V tejdnu jdu pro svoji první a vůbec do toho nevidim a nerad bych koupil nějakej shit, a zadáčo to taky neni bad. Díky

Ne asi
PALOUS (Člen)
27.12.2009 14:43:43

Re: Škopek na lyže

luig psal:

Zdarec, podělte se se zkušenostma s helmama ny lyže. V tejdnu jdu pro svoji první a vůbec do toho nevidim a nerad bych koupil nějakej shit, a zadáčo to taky neni bad. Díky

lyžuju rát a aš to bude povinný tak se na to vyserubigsmile

Jebat motorky :-)
XJelen (Člen)
27.12.2009 15:09:17

luig psal:

hele nejlepčí zkušenost mám se snobordovejma s měkkýma "ušima" s nastavitelným tim obvodovým páskem a vzadu s kolečkem.
Jinak helma je ok, není v ní ani zima ani horko, akorát v hospě se nevejde do kapsy, ale čepice mi zas furt klouže z hlavy

Strýcfajtr !!!
Datel (Člen)
27.12.2009 15:45:46

Co začala Barča jezdit s helmou, tak jsem začal i jágood

Jak říká Jelen, je to v poho. Vedro není, nefouká a si kůůlbigsmile

Je to jako poutání se v autě.....už jsem si na to tak zvykl, že když se nepřipoutám, tak se cítím divně...

U OMV si brzo zajdu pro novů HI-TEC-kugood

Ondráš (Člen)
27.12.2009 16:09:19

XJelen psal:

hele nejlepčí zkušenost mám se snobordovejma s měkkýma "ušima" s nastavitelným tim obvodovým páskem a vzadu s kolečkem.

Myslí, že je to to kolečko co mu chybí? redface Barynek bude vědět.smokin

coolsmile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Fidzi (Člen)
27.12.2009 17:10:44

Já jezdím v MX helmě. Hodně na lyžích blbnu, tak bych nerad dostal o něco do držky, což se v klasické klidně může stát.

luig (Člen)
27.12.2009 17:19:09

XJelen psal:
luig psal:

Jinak helma je ok, není v ní ani zima ani horko, akorát v hospě se nevejde do kapsy, ale čepice mi zas furt klouže z hlavy

http://shop.sportisimo.cz/sjezdove-lyzo … c-m/12263/ třeba tutok? Myslim ty měkký uši? Ale že by tam bylo nějaký štelovací kolečko idontknow

Jinak je nějaká značka která vyloženě jo a která naopak ne?

Ne asi
luig (Člen)
27.12.2009 17:20:26

Ondráš psal:
XJelen psal:

Myslí, že je to to kolečko co mu chybí? redface Barynek bude vědět.smokin

coolsmile1

Barynek dělá machry ale hajzl má i v Kanadě na chodbě bigsmile
A navíc už se přes tejden neozval tak buhví kde je mu konec idontknowbigsmile

Ne asi
luig (Člen)
27.12.2009 17:24:06

Jo ještě mám dotaz, jak je to s brejlema? Seděj na každou helmu víceméně všechny nebo se nějak liší to vybrání na čele a podle toho je potřeba ješte vybírat brejle. A když jsme u těch brejlí tak sem trovnou valte zkušenosti s nima. Já akorát vim že dvojtý sklo ale tim asi zase končim. Ale tam se snad nedá nic moc zkazit ne?

PS pro jelena: Brána šlape jak hodinky good

Ne asi
rene (Člen)
27.12.2009 17:56:07

Brýle jsem měl lyžařské, ale teď jezdím s motokrosovýma. Lepší sednou. A nemusí být ani dvojté, akorát musíš jezdit a né stát a funět na ně. Jinak je lepší kupovat brýle s helmou, nemusí sednout.
Helma je dobrá věc... proletěl jsem pod sítěma a bouchnul hlavou do trámu. Bez helmy by to bylo aso N.I.O. Jo a nechal jsem ji pak rengenovat, ale normální zdravotnický rengen plasty nebere, takže není na snímku nic vidět.

Mám vychytralý plán.
bery (Člen)
27.12.2009 18:57:39

když jsem loni sháněl helmu tak sem proběhl několik obchodů. je to jako na motorku. nedá se říct která je lepší a která horší. musíš si je vyzkoušet která ti líp padne na kedlubnu. no a k tomu pak dokoupit brejle a zkoušet si je i s helmou. solidní helma tak cca od 1500kč. jinak sem si na ní celkem rychle zvykl, asik jako jelen psal. jo a mam uvex a spokojenost

momentalně zavostalej
Smoula.koumak (Člen)
27.12.2009 19:25:22

prostě at dobře sedí, budeš to mít a hlavě celej den, nic jinýho v tom nehledej... To štelování vzadu je dobrý když si pod ní chci vzít kuklu, když je fakt kosa. jinak není nutný když padne i bez toho.
Brejle to chce zkoušet do helmy, některý pak nepasujou

Bandit v lese :-))
gore (Člen)
27.12.2009 19:33:32

...gdyz helmu tak totokgoodcoolsmokinsmokin

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/537_15072009001.jpg

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
XJelen (Člen)
27.12.2009 20:35:51

hele s tim rosignolem bych to nelámal
mám zkušenosti od kluků co s nima jezdim, že helma do litru je cajk, vejš už je to vo imidži
mám tohle http://www.mangosportsystem.it/wind.html v černý, vyšla kolem osmi kil a když jsem měl možnost srovnat s ounýlama a podobnejma značkovejma tak bohužel žádnej rozdíl. Materiál a zpracování v pohodě. Náš Karlos tuším kupoval něco u Blizzardů taky do litru...vejš to fakt jenom pro pocit sounáležitosti s komercí smile1
na brejle pozor, jak píšou kucí, doporučuje se kupovat zárověň. Jinak Uvexy zatím seděly slušně ve všech který mi zatím prošly rukama. Důležitý kromě tvaru jsou detaily kde je uchycenej pásek.

Strýcfajtr !!!
XJelen (Člen)
27.12.2009 20:49:27

jo a tim kolečkem jsem myslel totok http://www.mangosportsystem.it/run_system.html

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
27.12.2009 21:25:03

...mrkni na Meatfly...kluk v ní jezdí, dobrý spracování a dobrej dyzajn...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
barynek (Člen)
28.12.2009 04:50:40

luig psal:

Jo ještě mám dotaz, jak je to s brejlema? Seděj na každou helmu víceméně všechny nebo se nějak liší to vybrání na čele a podle toho je potřeba ješte vybírat brejle. A když jsme u těch brejlí tak sem trovnou valte zkušenosti s nima. Já akorát vim že dvojtý sklo ale tim asi zase končim. Ale tam se snad nedá nic moc zkazit ne?

PS pro jelena: Brána šlape jak hodinky good

zdar pussy bigsmile neozval jsem se páč tren zkurvenej pojebanej net furt padal a ani síť mi nenašel. Se na Tebe vyšukam, a neporadim ti nic. Jináč teda k tý helmě.

Asi standart. Ale nic extra. Důležitý věci jsou při pořizování jednak bezpečnost - to splňuje každý helma, jinak by nebyla na trhu (stejne jako s moto škopkem).
Je to hlavně o komfortu. Ten ti zaručí vzadu štelovací kolečko, což bych viděl jako naprostou nezbytnost. Vemeš pod helmu šátek, budeš mít větší obvod a helma ti nebude pořádně sedět. Jak psal jelen, tohle je naprostá nezbytnost. Další je celkem podstatný větrání - prej dva otvory vepředu - hmmm, málo. Kopmplet na celý hlavě s možností nastavení. Ne aby byly furt rozcapený jak pussy ale abys to mohl regulovat sám (jaro foukat vzduch na palici, ziima nechat zavřený a hřát). Jestli to ta helma splňuje nevim...
Co to rozhodně splňuje je tahle GIRO G10 http://www.giro.com/en-us/products/snow … tte-black/
, o který jsem hoodně přemýšlel. Měl jsem ji na hlavě a kdybych kokot nekoupil tenhle SALOMON http://www.salomon.com/caus/#/ski/helme … custom-air
, tak ji mám doma. Co je na tom Salomonu vyhodou, že si dofukuješ do jakoby airbagu vzduch (stejně jako na svym škopku na moto na lícnici) a když sebou praštíš o zem, tak to kromě skeletu pobere i ten vzduchovej polštář.
Je to ale jiná cenová kategorie (dvakrát to co chceš). Na druhou stranu ji umím za polovinu, takže kdybys jednu z těch helem chtěl, odzkoušej ji doma, koupim ti ji a pošlu - no problemo.
Jináč helma pod litr je šunt, kterej nemá s komfortem moc společnýho. Ale jak jsem psal vejš, stejný jako u moto škopku.
Kdyžtak mi písni mejla, snad se ta zkurvená síť rozchodí. Umím toho za lepší cenu víc, tak bys to měl při jednom.

Čest.

Jo a smith taky umí docela fajnový helmy a jsou i hodně pohodlnýgoodgoodgood

Ohledně brejlí, stejná situace jako s helmou, sleva jasná. Za mě UVEX. Dvojitý sklo a antifog, což je nutnost. Já mám brejle za 1600, ale kurwa neměl jsem s nima za 3roky jedinej problém, jediný zamlžení nicgoodgood

PS: k těm helmám, vzadu to musí mít takovej háček nebo něco na zachycení brejlí, ale to maj i ty mrdkohelmy za 50dolarůbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Brkos (Člen)
28.12.2009 07:36:28

No já jezdím na SNB v http://www.osbe.cz/softboard/images/cz_ … g_FULL.htm a můžu doporučit...Cena taky super, ale nedaj se moc sehnat v obchodech no...

luig (Člen)
28.12.2009 08:25:22

pussy ty ještě žiješ jo? good

Už jsme se skoro báli co s tebou je. Jinak díky za info, něco pořídim, ty mi to pak stejne zkritizuješ že to stojí za vyližass ale co už bigsmile

všem díky za rady, jedu něco vybrat

Ne asi
luig (Člen)
28.12.2009 12:39:35

Takže to nakonec vyhrála Blizzardka s kolečkem ,štelovacím větráním a měkkejma ušima a uvexky brejle ale je to pojeb něco vybrat aby to sedělo pořádně, milion zkoušení všeho, na ass Ale nakonec to dobře dopadlo a vlezlo se to do třech litrů takže cajk, odpol to jedu hned vyzkoušet good

Ne asi
barynek (Člen)
29.12.2009 02:04:05

luig psal:

Takže to nakonec vyhrála Blizzardka s kolečkem ,štelovacím větráním a měkkejma ušima a uvexky brejle ale je to pojeb něco vybrat aby to sedělo pořádně, milion zkoušení všeho, na ass Ale nakonec to dobře dopadlo a vlezlo se to do třech litrů takže cajk, odpol to jedu hned vyzkoušet good

hod odkaz pussy na ty uvexkygood
jinac kdyz nebude spussynej net, tak bude ten mejl, zatim zdarsgood

Bandit 4EVER!!!
luig (Člen)
29.12.2009 10:47:27

Takže jsem to včera pojezdil a nemá to chybu, jak jedno tak druhý. O helmě jsem za 10 minut nevěděl, sedí luxusně, nemrdá se na hlavě jako kulich, prostě gut good A brejle s oranžovým sklem i při umělým osvětlení taky žrádlo good Jinak pro pussy - http://www.uvex-sports.de/index.php?&am … te&L=1

Ne asi
barynek (Člen)
29.12.2009 17:00:50

luig psal:

Takže jsem to včera pojezdil a nemá to chybu, jak jedno tak druhý. O helmě jsem za 10 minut nevěděl, sedí luxusně, nemrdá se na hlavě jako kulich, prostě gut good A brejle s oranžovým sklem i při umělým osvětlení taky žrádlo good Jinak pro pussy - http://www.uvex-sports.de/index.php?&am … te&L=1

nee asi pussy za uvex mas pochvalu, mam taky oranzovy sklo a zupa mega mazecgood

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS