Nejsi přihlášen
Re: Škopek na lyže
luig psal:Zdarec, podělte se se zkušenostma s helmama ny lyže. V tejdnu jdu pro svoji první a vůbec do toho nevidim a nerad bych koupil nějakej shit, a zadáčo to taky neni . Díky
lyžuju rát a aš to bude povinný tak se na to vyseru
Jebat motorky :-)
luig psal:Zdarec, podělte se se zkušenostma s helmama ny lyže. V tejdnu jdu pro svoji první a vůbec do toho nevidim a nerad bych koupil nějakej shit, a zadáčo to taky neni . Díky
hele nejlepčí zkušenost mám se snobordovejma s měkkýma "ušima" s nastavitelným tim obvodovým páskem a vzadu s kolečkem.
Jinak helma je ok, není v ní ani zima ani horko, akorát v hospě se nevejde do kapsy, ale čepice mi zas furt klouže z hlavy
Strýcfajtr !!!
Co začala Barča jezdit s helmou, tak jsem začal i já
Jak říká Jelen, je to v poho. Vedro není, nefouká a si kůůl
Je to jako poutání se v autě.....už jsem si na to tak zvykl, že když se nepřipoutám, tak se cítím divně...
U OMV si brzo zajdu pro novů HI-TEC-ku
XJelen psal:hele nejlepčí zkušenost mám se snobordovejma s měkkýma "ušima" s nastavitelným tim obvodovým páskem a vzadu s kolečkem.
Myslí, že je to to kolečko co mu chybí? Barynek bude vědět.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen psal:luig psal:Zdarec, podělte se se zkušenostma s helmama ny lyže. V tejdnu jdu pro svoji první a vůbec do toho nevidim a nerad bych koupil nějakej shit, a zadáčo to taky neni . Díky
hele nejlepčí zkušenost mám se snobordovejma s měkkýma "ušima" s nastavitelným tim obvodovým páskem a vzadu s kolečkem.
Jinak helma je ok, není v ní ani zima ani horko, akorát v hospě se nevejde do kapsy, ale čepice mi zas furt klouže z hlavy
http://shop.sportisimo.cz/sjezdove-lyzo … c-m/12263/ třeba tutok? Myslim ty měkký uši? Ale že by tam bylo nějaký štelovací kolečko
Jinak je nějaká značka která vyloženě jo a která naopak ne?
Ne asi
Ondráš psal:XJelen psal:hele nejlepčí zkušenost mám se snobordovejma s měkkýma "ušima" s nastavitelným tim obvodovým páskem a vzadu s kolečkem.
Myslí, že je to to kolečko co mu chybí? Barynek bude vědět.
Barynek dělá machry ale hajzl má i v Kanadě na chodbě
A navíc už se přes tejden neozval tak buhví kde je mu konec
Ne asi
Jo ještě mám dotaz, jak je to s brejlema? Seděj na každou helmu víceméně všechny nebo se nějak liší to vybrání na čele a podle toho je potřeba ješte vybírat brejle. A když jsme u těch brejlí tak sem trovnou valte zkušenosti s nima. Já akorát vim že dvojtý sklo ale tim asi zase končim. Ale tam se snad nedá nic moc zkazit ne?
PS pro jelena: Brána šlape jak hodinky
Ne asi
Brýle jsem měl lyžařské, ale teď jezdím s motokrosovýma. Lepší sednou. A nemusí být ani dvojté, akorát musíš jezdit a né stát a funět na ně. Jinak je lepší kupovat brýle s helmou, nemusí sednout.
Helma je dobrá věc... proletěl jsem pod sítěma a bouchnul hlavou do trámu. Bez helmy by to bylo aso N.I.O. Jo a nechal jsem ji pak rengenovat, ale normální zdravotnický rengen plasty nebere, takže není na snímku nic vidět.
Mám vychytralý plán.
když jsem loni sháněl helmu tak sem proběhl několik obchodů. je to jako na motorku. nedá se říct která je lepší a která horší. musíš si je vyzkoušet která ti líp padne na kedlubnu. no a k tomu pak dokoupit brejle a zkoušet si je i s helmou. solidní helma tak cca od 1500kč. jinak sem si na ní celkem rychle zvykl, asik jako jelen psal. jo a mam uvex a spokojenost
momentalně zavostalej
Smoula.koumak (Člen) 27.12.2009 19:25:22 Offline |
prostě at dobře sedí, budeš to mít a hlavě celej den, nic jinýho v tom nehledej... To štelování vzadu je dobrý když si pod ní chci vzít kuklu, když je fakt kosa. jinak není nutný když padne i bez toho.
Brejle to chce zkoušet do helmy, některý pak nepasujou
Bandit v lese :-))
hele s tim rosignolem bych to nelámal
mám zkušenosti od kluků co s nima jezdim, že helma do litru je cajk, vejš už je to vo imidži
mám tohle http://www.mangosportsystem.it/wind.html v černý, vyšla kolem osmi kil a když jsem měl možnost srovnat s ounýlama a podobnejma značkovejma tak bohužel žádnej rozdíl. Materiál a zpracování v pohodě. Náš Karlos tuším kupoval něco u Blizzardů taky do litru...vejš to fakt jenom pro pocit sounáležitosti s komercí
na brejle pozor, jak píšou kucí, doporučuje se kupovat zárověň. Jinak Uvexy zatím seděly slušně ve všech který mi zatím prošly rukama. Důležitý kromě tvaru jsou detaily kde je uchycenej pásek.
Strýcfajtr !!!
jo a tim kolečkem jsem myslel totok http://www.mangosportsystem.it/run_system.html
Strýcfajtr !!!
luig psal:Jo ještě mám dotaz, jak je to s brejlema? Seděj na každou helmu víceméně všechny nebo se nějak liší to vybrání na čele a podle toho je potřeba ješte vybírat brejle. A když jsme u těch brejlí tak sem trovnou valte zkušenosti s nima. Já akorát vim že dvojtý sklo ale tim asi zase končim. Ale tam se snad nedá nic moc zkazit ne?
PS pro jelena: Brána šlape jak hodinky
zdar neozval jsem se páč tren zkurvenej pojebanej net furt padal a ani síť mi nenašel. Se na Tebe vyšukam, a neporadim ti nic. Jináč teda k tý helmě.
Asi standart. Ale nic extra. Důležitý věci jsou při pořizování jednak bezpečnost - to splňuje každý helma, jinak by nebyla na trhu (stejne jako s moto škopkem).
Je to hlavně o komfortu. Ten ti zaručí vzadu štelovací kolečko, což bych viděl jako naprostou nezbytnost. Vemeš pod helmu šátek, budeš mít větší obvod a helma ti nebude pořádně sedět. Jak psal jelen, tohle je naprostá nezbytnost. Další je celkem podstatný větrání - prej dva otvory vepředu - hmmm, málo. Kopmplet na celý hlavě s možností nastavení. Ne aby byly furt rozcapený jak ale abys to mohl regulovat sám (jaro foukat vzduch na palici, ziima nechat zavřený a hřát). Jestli to ta helma splňuje nevim...
Co to rozhodně splňuje je tahle GIRO G10 http://www.giro.com/en-us/products/snow … tte-black/
, o který jsem hoodně přemýšlel. Měl jsem ji na hlavě a kdybych kokot nekoupil tenhle SALOMON http://www.salomon.com/caus/#/ski/helme … custom-air
, tak ji mám doma. Co je na tom Salomonu vyhodou, že si dofukuješ do jakoby airbagu vzduch (stejně jako na svym škopku na moto na lícnici) a když sebou praštíš o zem, tak to kromě skeletu pobere i ten vzduchovej polštář.
Je to ale jiná cenová kategorie (dvakrát to co chceš). Na druhou stranu ji umím za polovinu, takže kdybys jednu z těch helem chtěl, odzkoušej ji doma, koupim ti ji a pošlu - no problemo.
Jináč helma pod litr je šunt, kterej nemá s komfortem moc společnýho. Ale jak jsem psal vejš, stejný jako u moto škopku.
Kdyžtak mi písni mejla, snad se ta zkurvená síť rozchodí. Umím toho za lepší cenu víc, tak bys to měl při jednom.
Čest.
Jo a smith taky umí docela fajnový helmy a jsou i hodně pohodlný
Ohledně brejlí, stejná situace jako s helmou, sleva jasná. Za mě UVEX. Dvojitý sklo a antifog, což je nutnost. Já mám brejle za 1600, ale kurwa neměl jsem s nima za 3roky jedinej problém, jediný zamlžení nic
PS: k těm helmám, vzadu to musí mít takovej háček nebo něco na zachycení brejlí, ale to maj i ty mrdkohelmy za 50dolarů
Bandit 4EVER!!!
No já jezdím na SNB v http://www.osbe.cz/softboard/images/cz_ … g_FULL.htm a můžu doporučit...Cena taky super, ale nedaj se moc sehnat v obchodech no...
Takže to nakonec vyhrála Blizzardka s kolečkem ,štelovacím větráním a měkkejma ušima a uvexky brejle ale je to pojeb něco vybrat aby to sedělo pořádně, milion zkoušení všeho, na Ale nakonec to dobře dopadlo a vlezlo se to do třech litrů takže cajk, odpol to jedu hned vyzkoušet
Ne asi
luig psal:Takže to nakonec vyhrála Blizzardka s kolečkem ,štelovacím větráním a měkkejma ušima a uvexky brejle ale je to pojeb něco vybrat aby to sedělo pořádně, milion zkoušení všeho, na Ale nakonec to dobře dopadlo a vlezlo se to do třech litrů takže cajk, odpol to jedu hned vyzkoušet
hod odkaz na ty uvexky
jinac kdyz nebude snej net, tak bude ten mejl, zatim zdars
Bandit 4EVER!!!
Takže jsem to včera pojezdil a nemá to chybu, jak jedno tak druhý. O helmě jsem za 10 minut nevěděl, sedí luxusně, nemrdá se na hlavě jako kulich, prostě gut A brejle s oranžovým sklem i při umělým osvětlení taky žrádlo Jinak pro - http://www.uvex-sports.de/index.php?&am … te&L=1
Ne asi
luig psal:Takže jsem to včera pojezdil a nemá to chybu, jak jedno tak druhý. O helmě jsem za 10 minut nevěděl, sedí luxusně, nemrdá se na hlavě jako kulich, prostě gut A brejle s oranžovým sklem i při umělým osvětlení taky žrádlo Jinak pro - http://www.uvex-sports.de/index.php?&am … te&L=1
nee asi za uvex mas pochvalu, mam taky oranzovy sklo a zupa mega mazec
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1