Nejsi přihlášen
Jo vánoce a novej rok
Takže na vánoce seru a na novej rok jak by smetjak může někdo mět rát takovej humáčnepovinně povinně někomu kupovat dárky a dělat ze sebe vocasa na půlnoční dyš zbytek roku chodí vožralej kolem kostela a chčije na něj.Novej rok?ten mě sere ještě víc bo kupa dementů střílí petardy uš kupa dní dopředu a pak máme vystresovaný pesi 14 dnítakže za mě se svátkama děte někamzačněte psát radši kolik vám to žere to se človjek aspoň zatlemí
Jebat motorky :-)
Re: Jo vánoce a novej rok
gerrik psal:Jaký si to uděláš, takový to máš, ne? Nikdo tě přece nemůže nutit
Nutit tě nemůže ale ať svátky ignoruješ jak koliv tak přeci jen musíš rodině něco dát, protože se to očekává... teda tak nějak to mám já no... Na druhou stranu je fakt že když mi dávaj dárky tak nějak nemám na to říct že nic nechci že vánoce nemam ráda a když jim to řikam dopředu že nic nechci tak stejně něco dostanu, tzn "musím" i dát... naštěstí silvestr můžu mít fakt celej podle sebe
Jaký si to uděláš, takový to máš...
hladovépedro (Člen) 22.12.2009 10:51:37 Offline |
Jo, přesně!!! před týdnem jsem nakoupil tolik piva,abych až do ledna nemusel do obchodu(aspoň jsem si myslel), jenže pivo došlo v neděli, tak jsem strategicky naplánoval,že v pondělí ráno 8-9h bude v obchoďáku nejmíň lidí, chyba!!!přes úplně ucpaný město jsem jel hodinu, u obchoďáku jsem hledal místo další půl hoďky.Vlez jsem dovnitř,a myslel, že mne omejou.Bylo to peklo!!!Takže když mne cokoliv dojde, TAK SI JEDU JÍDLO, NEBO CHLAST KOUPIT NA PUMPU.
To PALOUS:
Máš recht, kreténi už včera večer dělali rádoby ohňostroj a dnes ráno zkoušeli petardy, budu muset pesovi asi zalít uši voskem, bo to ty kurvy hážou přimo pod okna a pod auta, který mají alarm, takže furt dokola....zabít.
A ať si každej říká co chce, mě na vánocích nejvíce serou lidi, ty masy zběsile pobíhajících, čumících, rádoby kupujících a popojíždějících v kolonách, člověk jede 10km hodinu. Bydlím kousek od obchoďáků a celý dny se nemůžu normálně dostat dom, pak že je krize, hahaha.....
WD club member...
zas to tak neprozivejte,dejte klapky na voci a usi a bude to v pohode
kdyz nakupovat darky tak pekne pres net nebo jeste tak do listopadu,v prosinci me nikdo do vobchodaku nedotahne ani parem volu
...sam mezi jebkarema...
nesnášim šechny svátky !!! vánoce asi nejvíc !!! uš jen pro to že je to původně náboženský !!! a ted komerční... a lidi sou jak debilní ovce!!!
a vo těch kokotech s petardama... ani nemluvte... neštěstí naši psi sou v pohodě a nevadí jim to ale labrador Mireček se moch chudák posrat a klepal se dicky ve vaně...
Mám rád čarodejnice !!!
Bandit pičo
Aby bylo jasno.... http://www.posliprani.eu/viewcards.php?cid=5678
Editoval osiris (22.12.2009 19:01:19)
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
proč se na ten kostel nevychcat dyž už du vokoloneni to vo moc jinači stavba než vostatni,a za mě,chlastá se celej rok bezduvodně,tak proč si to ted neužiting.silvestr ne může polibit
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
PALOUS psal:Takže na vánoce seru a na novej rok jak by smetjak může někdo mět rát takovej humáčnepovinně povinně někomu kupovat dárky a dělat ze sebe vocasa na půlnoční dyš zbytek roku chodí vožralej kolem kostela a chčije na něj.Novej rok?ten mě sere ještě víc bo kupa dementů střílí petardy uš kupa dní dopředu a pak máme vystresovaný pesi 14 dnítakže za mě se svátkama děte někamzačněte psát radši kolik vám to žere to se človjek aspoň zatlemí
seš starej protivnej dědek
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Honza psal:ross psal:seš starej protivnej dědek
Ale mluví mi z duše... Já ještě jako bonus k těmto poným svátkům ležím už druhej tejden...
tak máš čas se mrknout na TT
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
svistouka psal:proč se na ten kostel nevychcat dyž už du vokoloneni to vo moc jinači stavba než vostatni,a za mě,chlastá se celej rok bezduvodně,tak proč si to ted neužiting.silvestr ne může polibit
hovnóóó
tak sem asi divnej, mně vánoce nevadí a užívám si je. Shánění dárků mě sice taky moc nebere, na druhou stranu, když se podaří trefit něco z čeho je ten druhej nadšenej, je to satisfakce. A pak ta pohoda, nemusím do práce, plná lednička žrádla, čtrnáct dnů volna kdy si kdykoliv zajdu na pivečko a neřeším, že mě bude ráno bolet palice, do toho pohádky, které mám rád, na stole pořád nějaké dobroty, co víc chtít.
Co se týče Silvestra, tak ten mě bavil dokáď zme létali po pařbách, teď mám raději své pohodlí, takže z toho taky nejsem nějak extra unešenej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
pavel dolínek (Člen) 22.12.2009 15:22:42 Offline |
souhlas s betonarem,slifka,vino doma,krocani,kachny a vseljeka stetinata a pernata zver v mrazaku,pani vyborna kucharka,holky se vo mne staraj,vo silvestra se zmazem v ramci vesnickeho posezeni ja si nestezuju a kazdej rok se tesim
"una storia italiana"
pavel dolínek psal:souhlas s betonarem,slifka,vino doma,krocani,kachny a vseljeka stetinata a pernata zver v mrazaku,pani vyborna kucharka,holky se vo mne staraj,vo silvestra se zmazem v ramci vesnickeho posezeni ja si nestezuju a kazdej rok se tesim
Pavlíku,máš vedle sebe volno na gauči? Ja jen,že bych se taky takhle nechal vopečovávat.
Amen. . .
PALOUS psal:svistouka psal:proč se na ten kostel nevychcat dyž už du vokoloneni to vo moc jinači stavba než vostatni,a za mě,chlastá se celej rok bezduvodně,tak proč si to ted neužiting.silvestr ne může polibit
hovnóóó
WD club member...
Koldan psal:tak sem asi divnej, mně vánoce nevadí a užívám si je. Shánění dárků mě sice taky moc nebere, na druhou stranu, když se podaří trefit něco z čeho je ten druhej nadšenej, je to satisfakce. A pak ta pohoda, nemusím do práce, plná lednička žrádla, čtrnáct dnů volna kdy si kdykoliv zajdu na pivečko a neřeším, že mě bude ráno bolet palice, do toho pohádky, které mám rád, na stole pořád nějaké dobroty, co víc chtít.
Co se týče Silvestra, tak ten mě bavil dokáď zme létali po pařbách, teď mám raději své pohodlí, takže z toho taky nejsem nějak extra unešenej
hele lez si s těma žvejkama s dolínkem do inýho vlákna jotady to je pro prudiče co na tom je hezkýho,že zas budu mět salát aspoň 7x?a vyhodit to?to zas teda nee
Koldan psal:tak sem asi divnej, mně vánoce nevadí a užívám si je. Shánění dárků mě sice taky moc nebere, na druhou stranu, když se podaří trefit něco z čeho je ten druhej nadšenej, je to satisfakce. A pak ta pohoda, nemusím do práce, plná lednička žrádla, čtrnáct dnů volna kdy si kdykoliv zajdu na pivečko a neřeším, že mě bude ráno bolet palice, do toho pohádky, které mám rád, na stole pořád nějaké dobroty, co víc chtít.
14 dní volna ?????????????
Bandit pičo
Souhlas v plnym rozsahu
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Koldan psal:............na druhou stranu, když se podaří trefit něco z čeho je ten druhej nadšenej........
...
pavel dolínek psal:..........slifka,vino doma,krocani,kachny a vseljeka stetinata a pernata zver v mrazaku,pani vyborna kucharka.............ja si nestezuju..........
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Svátky vánoční mě taky nic moc neříkají, ale ta pohoda, klídek, nohy nahoře nebo společné procházky.......to je to na co se těším
..a do toho něco pěkného čím můžu potěšit své blízké .....nemusí toho být moc ani drahé.
S Pólou si dáváme malé dárky po celý rok.............akorát si teď nějak nemůžu.....a jó, nová barva na jebce, stupačky, brzdová páčka ......
Buďte wogové rádi, že máte aspoň něco, co vám ty svátky připomíná!!! Tady ve Whistleru to nepřipomíná NIC!!! Není tu jediná výzdoba, kromě pár světel kolem stromu, dneska začli hrát na sjezdovkách vánoční songy, ale..! Když jsem z domova zvyklej, že tu atmosféru cítím, a prostě všechno nasvědčuje tomu, že ty Vánoce jsou přítomný, tak je to prostě fajn. To, že jsou Vánoce tady vím akorát z toho, že je v regále v supermarketu krocan
Mě to chybí, rodina, TV s pohádkama, papání a bumbání a prostě neřeším nic, jen se válím Silváč jakbysmet. Zajdu s klucima na pár nebo u někoho vyvalíme bečku a je to - pohoda!
Navíc jsou to první Vánoce mimo bez rodiny domov (jen s drahou polovičkou).
jo a ještě něco - 23.12. až 1.1.2010 hákuju od rána do večera, takže taky bomba! Ale svátky jsou 2,5 x standart taxa za hodinu, což je zase dobrý
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2009 07:27:31 Offline |
na vánoce a jen je blbý to ,že okolí to žere, tak se musim přizpůsobit...kdyby to aspoň bylo jen ty tři dny v roce,ale ono ne, ono to musí bejt všude už do řijna
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
pro děcka sou vánoce dobrý,spousta dárků,ale stejně toho přes rok dostanou 3tagže zbytečnost,i gdyž žrádlo bejvá dobrýsalát se nemíchá v dřezu ale už ve vaně,pač je ta krize tedkonc na vrcholu,a fšici tak nějak fšeobecně dbáme na tu stravou (pod)výživu
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
barynek psal:Buďte wogové rádi, že máte aspoň něco, co vám ty svátky připomíná!!! Tady ve Whistleru to nepřipomíná NIC!!! Není tu jediná výzdoba, kromě pár světel kolem stromu, dneska začli hrát na sjezdovkách vánoční songy, ale..! Když jsem z domova zvyklej, že tu atmosféru cítím, a prostě všechno nasvědčuje tomu, že ty Vánoce jsou přítomný, tak je to prostě fajn. To, že jsou Vánoce tady vím akorát z toho, že je v regále v supermarketu krocan
Mě to chybí, rodina, TV s pohádkama, papání a bumbání a prostě neřeším nic, jen se válím Silváč jakbysmet. Zajdu s klucima na pár nebo u někoho vyvalíme bečku a je to - pohoda!
jo a ještě něco - 23.12. až 1.1.2010 hákuju od rána do večera, takže taky bomba! Ale svátky jsou 2,5 x standart taxa za hodinu, což je zase dobrý
kyčovytý blikátka z plastu vot čínana? ! banda vyšinutejch kretenů co ti akurát šlapou na nohy dyš pobíhaj v krámě??? to ti chybí ??? sračky fšude okolo místo sněhu ??
se prober !
Bandit pičo
Fresh Man psal:kyčovytý blikátka z plastu vot čínana? ! banda vyšinutejch kretenů co ti akurát šlapou na nohy dyš pobíhaj v krámě??? to ti chybí ??? sračky fšude okolo místo sněhu ??
se prober !
Takhle je to v Čurákově...
Třeba u nich v Sudetech je to jinak.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Fresh Man psal:kyčovytý blikátka z plastu vot čínana? ! banda vyšinutejch kretenů co ti akurát šlapou na nohy dyš pobíhaj v krámě??? to ti chybí ??? sračky fšude okolo místo sněhu ??
se prober !Takhle je to v Čurákově...
Třeba u nich v Sudetech je to jinak.
jak by bylo blaze v čurákově dyby šicky bydleli podle místa narození ...
ty větnámcí byly do teť f sudetech s trpajzlema
Bandit pičo
Smoula.koumak (Člen) 23.12.2009 12:59:28 Offline |
Fresh Man psal:Ondráš psal:Fresh Man psal:kyčovytý blikátka z plastu vot čínana? ! banda vyšinutejch kretenů co ti akurát šlapou na nohy dyš pobíhaj v krámě??? to ti chybí ??? sračky fšude okolo místo sněhu ??
se prober !Takhle je to v Čurákově...
Třeba u nich v Sudetech je to jinak.jak by bylo blaze v čurákově dyby šicky bydleli podle místa narození ...
ty větnámcí byly do teť f sudetech s trpajzlema
už nejsou, aspoň něco pozitivního na tom bahně co tu zbylo po hlavní silnici ani chudinky šlápoty nemají kde stát
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:Fresh Man psal:Ondráš psal:
Takhle je to v Čurákově...
Třeba u nich v Sudetech je to jinak.jak by bylo blaze v čurákově dyby šicky bydleli podle místa narození ...
ty větnámcí byly do teť f sudetech s trpajzlemauž nejsou, aspoň něco pozitivního na tom bahně co tu zbylo po hlavní silnici ani chudinky šlápoty nemají kde stát
ha tagže za chvilku je můžete taky čekat f praze...
Bandit pičo
ste jelita kuwa teď je to parádička, kam dondu na náfštěvu, tam maj plné stoly žrádla, to, že se fšade vypije nějaká ta flaštička vína nebo půlčák slifky je jasný, doma to furt krásně voní po žrádle, celej den sa válím na gauči, po ruce fšechny možné maškrty, pot stolem pivečko a flašu vína, to gdyby sa ně měnily chutě a dyž drahá polovička začne prudit, že by zme sa mohli jít aj projít ven, tag deme na náměstí, gde maj bramboráky, svařák a medovinu a ve chvíli gdy promrzne, tak na čaj do hospody, já samo na pívo. A dyž si uvědomím, že díky 14 denní dovolené mi eště dost slušně naskočí vejplata, tož su v nebi. Kuwa miluju sfátky
kazan psal:N a m a š i n ě m ě s p o t ř e b a n e z a j í m á, t o s l e d u j u u a u t a i k d y ž ................................http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 009226.jpg
co je to za papundekl ??? se za ten motor styděj asi
Bandit pičo
The father of the little princess of the dawn
nicola.foxx (Člen) 23.12.2009 21:55:08 Offline |
Zboznuju vanoce. Salat mam hotovej, vjetve svitej, madej spi, zena spi, krkovice na rizky vyndana, kureci na rizky vyndany, ryba vyndana, polivka prijede zitra, cukrovi vyborny, dovolena v plnym proudu a posrany sms o svatcich jeste zaplat satan nechodi. Vokostoval jsem nejaky ledovy vino a akorat jsem zapomel na Kelta, jinac fsechno richtig.
Dekuji za svatky
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
..jsem se,koukám že již včera,krááásně prásknul,a proto mi celá tahle šaškárna leží tam,kde má kohout nejdelší péří..
..přeji Všem,zachovávající tyto tradice,pěkné Svátky..(a myslím to bez jakékoliv impertinence)
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
jak říká Koldan
vobcházim kamarády, láduju se cukrovím a chlebíčkama popíjim vaječnňák pivo víno kořku a sem spokojenej parchant.
akorát volno mám jen dneska
no a nadruhou stranu fšichni mířej na hory utrácet korunky takže se vod zetřka začne rejžovat
at žijou vánoce a silvestr
sem přežranej du se projít aby mi trošku vytrávilo
...nikdo nevojebe Ježíše...
prosil bych přehrát aš do odchodu všech ouchylů http://www.vysmatevanoce.cz/5227672056841
PALOUS psal:prosil bych přehrát aš do odchodu všech ouchylů http://www.vysmatevanoce.cz/5227672056841
poslechni si tohle...dej si panáka bude gut
http://www.acapela.tv/good-old-times-93 … b59b5.html
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Vánoce mrdám do ucha,fčera sem dojel z německa,dneska sem vod rána vyšíval na autě,aby bylo nachystaný na další vydělávání a ted začínám pomalu polívat jazyk Nekupoval sem žádný dárky,akorát sem kópil dom noťas,tak se tady s ním trápím a mám vo zábavu postaraný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
PALOUS psal:prosil bych přehrát aš do odchodu všech ouchylů http://www.vysmatevanoce.cz/5227672056841
noo, to sem si nasral do bot
Zrovna tam tajtrlíkoval Supermuž, když šla kolem máti a velice se jí to líbí... no a pak si to přečetla
Prej, "kterej debil toto napsal ?"
tak říkám, že PALOUS ... už už chtěla zase peskovat a pak sem ji uzemnil větou "bydlí kousek od vás" (pochází z Úpice)
Abyl klid
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 25.12.2009 00:19:53 Offline |
Tak vecir fakt prima. Ke stolu prezranej uz z chlebicku cukrovi vanocky a uzirani salatu.
Jedna lahev ledovyho vina pred veceri SUPER. Pak dalsi lahev s kaprem a salatem. Pak dalsi lahev po rozdavani daru (jsem f dostal jsem novou lopatu NO KDE TO KURVA SME) No a ted jsem zmrskal posledni. Takze za dary spousta penez. Jsem utahanej az tak, ze nemam silu usnout a jeste jsem vyborne prochlastal talir v ledovym, ALE LUXUSNIM VINECKU. No a pak ze sou ty svatky na hovno. No a jeste to byly prvni vanoce se synem, takze ja jsem spokojenej jako svine.
nicola.foxx psal:Tak vecir fakt prima. Ke stolu prezranej uz z chlebicku cukrovi vanocky a uzirani salatu.
Jedna lahev ledovyho vina pred veceri SUPER. Pak dalsi lahev s kaprem a salatem. Pak dalsi lahev po rozdavani daru (jsem f dostal jsem novou lopatu NO KDE TO KURVA SME) No a ted jsem zmrskal posledni. Takze za dary spousta penez. Jsem utahanej az tak, ze nemam silu usnout a jeste jsem vyborne prochlastal talir v ledovym, ALE LUXUSNIM VINECKU. No a pak ze sou ty svatky na hovno. No a jeste to byly prvni vanoce se synem, takze ja jsem spokojenej jako svine.
sou na hovno !!!etě ted sem přežranej ... :(
a jak mužeš vypít tolik ledovího??? je to slatký jak cecek
Bandit pičo
bubák psal:PALOUS psal:prosil bych přehrát aš do odchodu všech ouchylů http://www.vysmatevanoce.cz/5227672056841
poslechni si tohle...dej si panáka bude gut
http://www.acapela.tv/good-old-times-93 … b59b5.html
děkujůů
huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !
...tys ho eště neměl??? ...divný, já to mam uš dávno
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 25.12.2009 17:01:23 Offline |
vánoce všude chaos, lidi magoří, ucpaný cesty, plný obchoďáky žlučníkové záchvaty no paráááááááááda
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !...tys ho eště neměl??? ...divný, já to mam uš dávno
ale ty si s tim holíš hlavu---
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 25.12.2009 17:15:24 Offline |
Fresh Man psal:Filous psal:huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !...tys ho eště neměl??? ...divný, já to mam uš dávno
ale ty si s tim holíš hlavu---
prej je to dobrý i na prdel respektive kolem ďoury
Banditatom psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...tys ho eště neměl??? ...divný, já to mam uš dávnoale ty si s tim holíš hlavu---
prej je to dobrý i na prdel respektive kolem ďoury
nerozebírej tady svoje praktiky .... moc na to nejsem ...
ouchyle :)
Bandit pičo
huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !
...že seš stará chlupatá tykev, já ti to povím ;) :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 25.12.2009 18:45:52 Offline |
Fresh Man psal:sou na hovno !!!etě ted sem přežranej ... :(
a jak mužeš vypít tolik ledovího??? je to slatký jak cecek
No normalne jsem to pil hubou. A kdyz to popijis celej den, tak je to zvladnutelny. Jen co votevrou vobchod, tak doplnim zasoby. No a jeste k tomu zkusim ten vyber s Bobuli
No vogo... Já zas dostal šampón proti padání vlasů... Přemýšlím, jestli to taky nemělo nějakej skrytej význam..
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !No vogo... Já zas dostal šampón proti padání vlasů... Přemýšlím, jestli to taky nemělo nějakej skrytej význam..
no a co potom já,dostal sem čtyry tělový šamponykua co sem nějakej humusák?ale zas možná lepčí neš mejdla
nicola.foxx (Člen) 25.12.2009 22:56:13 Offline |
PALOUS psal:Ondráš psal:huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !No vogo... Já zas dostal šampón proti padání vlasů... Přemýšlím, jestli to taky nemělo nějakej skrytej význam..
no a co potom já,dostal sem čtyry tělový šamponykua co sem nějakej humusák?ale zas možná lepčí neš mejdla
No to asi nebudes, ale moc nedrzkuj, at priste nedostanes na miti Jelena a nebo Heladu
Fresh Man psal:barynek psal:Buďte wogové rádi, že máte aspoň něco, co vám ty svátky připomíná!!! Tady ve Whistleru to nepřipomíná NIC!!! Není tu jediná výzdoba, kromě pár světel kolem stromu, dneska začli hrát na sjezdovkách vánoční songy, ale..! Když jsem z domova zvyklej, že tu atmosféru cítím, a prostě všechno nasvědčuje tomu, že ty Vánoce jsou přítomný, tak je to prostě fajn. To, že jsou Vánoce tady vím akorát z toho, že je v regále v supermarketu krocan
jo a ještě něco - 23.12. až 1.1.2010 hákuju od rána do večera, takže taky bomba! Ale svátky jsou 2,5 x standart taxa za hodinu, což je zase dobrýkyčovytý blikátka z plastu vot čínana? ! banda vyšinutejch kretenů co ti akurát šlapou na nohy dyš pobíhaj v krámě??? to ti chybí ??? sračky fšude okolo místo sněhu ??
se prober !
ty wogo, žárovky máme alte čekoslovak (teda jako doma, tady máme ...)
banda kretenu v krámě nebo banda nenažranejch turistů, který na tebe šlapou v arbeitu??? není rozdíl..
sníh tady mám, nepotřebuju
chybí hlavně ta atmosféra, už seš na to starej, tak tomu nerozumíš, nás mladý to ještě baví
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:barynek psal:Buďte wogové rádi, že máte aspoň něco, co vám ty svátky připomíná!!! Tady ve Whistleru to nepřipomíná NIC!!! Není tu jediná výzdoba, kromě pár světel kolem stromu, dneska začli hrát na sjezdovkách vánoční songy, ale..! Když jsem z domova zvyklej, že tu atmosféru cítím, a prostě všechno nasvědčuje tomu, že ty Vánoce jsou přítomný, tak je to prostě fajn. To, že jsou Vánoce tady vím akorát z toho, že je v regále v supermarketu krocan
jo a ještě něco - 23.12. až 1.1.2010 hákuju od rána do večera, takže taky bomba! Ale svátky jsou 2,5 x standart taxa za hodinu, což je zase dobrýkyčovytý blikátka z plastu vot čínana? ! banda vyšinutejch kretenů co ti akurát šlapou na nohy dyš pobíhaj v krámě??? to ti chybí ??? sračky fšude okolo místo sněhu ??
se prober !ty wogo, žárovky máme alte čekoslovak (teda jako doma, tady máme ...)
banda kretenu v krámě nebo banda nenažranejch turistů, který na tebe šlapou v arbeitu??? není rozdíl..
sníh tady mám, nepotřebuju
chybí hlavně ta atmosféra, už seš na to starej, tak tomu nerozumíš, nás mladý to ještě baví
to je kurva rozdíl... dyš na tebe šlapou f arbajtu tak můžeš bejt spokojenej parchant že ti s toho něco kápne...
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 26.12.2009 22:48:14 Offline |
A rizky jsou f prdeli salatu posledni porce, vsechno vino taky v hajzlu. Jeste ze se do zasobovani vlozila pani a mame jeste cukrovi. Uff
barynek psal:Fresh Man psal:to je kurva rozdíl... dyš na tebe šlapou f arbajtu tak můžeš bejt spokojenej parchant že ti s toho něco kápne...
no tak kápne z toho maximálně někomu nahoře mě rozhodně ne
dyš kape na hoře kape i dole... dyš nekape nahoře... doole uš vůbec ne ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Fresh Man psal:to je kurva rozdíl... dyš na tebe šlapou f arbajtu tak můžeš bejt spokojenej parchant že ti s toho něco kápne...
no tak kápne z toho maximálně někomu nahoře mě rozhodně ne
dyš kape na hoře kape i dole... dyš nekape nahoře... doole uš vůbec ne ...
mam fixni plat, žádný bonusy. Prostě fixní plat. Konec tečka - nad limit ani
tos vzal kde, že když kape nahoře tak že dole taky??? žádnou přímou úměru v tom nevidím...
Bandit 4EVER!!!
tag sa prej pozná že stárneš woe, to cos měl na temeni se stěhuje do uší a nosu
Koldan psal:huskyb12 psal:Asi svuj vztah k vánocům přehodnotim a stanu se nerudnym gerontem jako Palous ...
Pani mi dala zastřihávač chlupů v rypáku, vůbec nevim, co tim chtěla naznačit, ci fix !tag sa prej pozná že stárneš woe, to cos měl na temeni se stěhuje do uší a nosu
no dyk to řikam, že z vodpornýho šovinisty se stávam nerudnym gerontem :(
ale di, Ty brepto ...
barynek psal:Fresh Man psal:barynek psal:
no tak kápne z toho maximálně někomu nahoře mě rozhodně nedyš kape na hoře kape i dole... dyš nekape nahoře... doole uš vůbec ne ...
mam fixni plat, žádný bonusy. Prostě fixní plat. Konec tečka - nad limit ani
tos vzal kde, že když kape nahoře tak že dole taky??? žádnou přímou úměru v tom nevidím...
dys nekape nahore tak nemaj duvod te vubec zamestnat ... tomu se rika kapitalizmus... delej neco pro firmu a pak te mozna ohodnoti a nevyhodi...
taky nejsem placenej vot pacose
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 29.12.2009 16:34:44 Offline |
snej svátkos jsem se dneska vážil a zjistil jsem že ještě pár dní nic nedělání a půjdu se vážit na nádraží
pssst ještě si na něj vidím
Fresh Man psal:barynek psal:Fresh Man psal:
dyš kape na hoře kape i dole... dyš nekape nahoře... doole uš vůbec ne ...mam fixni plat, žádný bonusy. Prostě fixní plat. Konec tečka - nad limit ani
tos vzal kde, že když kape nahoře tak že dole taky??? žádnou přímou úměru v tom nevidím...dys nekape nahore tak nemaj duvod te vubec zamestnat ... tomu se rika kapitalizmus... delej neco pro firmu a pak te mozna ohodnoti a nevyhodi...
taky nejsem placenej vot pacose
jenze nahore kape jak svina, ale neni duvod aby kapalo i dole, proto to tyhle zahranicnci firmy delaj, najimaj levnou pracovni silu jinde, aby mohli dat minimum a tím to hasne. Tohle dělaj všechny firmy, který provozujou outsourcing jinde, víme?
Bandit 4EVER!!!
Fresh Man psal:tak to ses u blby firmy svine...
no tak celej tenhle pobyt ve Whistleru není o vydělání peněz, to je podstatný vědět. Je to o tom, že makáš, něco vyděláš, a lyžuješ jak magor každý den když máš volno a můžeš pocestovat a všechno legálně. To je dobrý. Ta nevýhoda je v těch penězích. Jednou jsi levná pracovní síla, tak jsi podle toho placenej. Btw., po 80hod v práci mi zvedli plat o 50centů. Jestli je tohle to kapání, tak to teda
Ale jednou sem jedeš kvulivá lyžím a zkušenostem, tak holt nemůžeš nadávat na prachy, no. Zase mě v práci živí, což se taky počítá. Je toho víc, ale chtělo by to aspoň o dolar dva na gáži za hodinu víc a to bych byl spokojenej parchant největší
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:tak to ses u blby firmy svine...
no tak celej tenhle pobyt ve Whistleru není o vydělání peněz, to je podstatný vědět. Je to o tom, že makáš, něco vyděláš, a lyžuješ jak magor každý den když máš volno a můžeš pocestovat a všechno legálně. To je dobrý. Ta nevýhoda je v těch penězích. Jednou jsi levná pracovní síla, tak jsi podle toho placenej. Btw., po 80hod v práci mi zvedli plat o 50centů. Jestli je tohle to kapání, tak to teda
Ale jednou sem jedeš kvulivá lyžím a zkušenostem, tak holt nemůžeš nadávat na prachy, no. Zase mě v práci živí, což se taky počítá. Je toho víc, ale chtělo by to aspoň o dolar dva na gáži za hodinu víc a to bych byl spokojenej parchant největší
taky se tu družím s jazykovýmy studentkami a užívám tepla a potápění ... a peníze sou jenom plus... to víš milijón éček ročně ...
Bandit pičo
Stránky: 1