Nejsi přihlášen
enduro (ATV) boty - zkušenosti??
plánuju si pořídit nějaký gumáky na každodenní jízdy do rachoty a takový ty domácí endurovložky ...jde mi především o to, aby to bylo hustokrutě nepromokavý....dál pak aby to něco vydrželo, dalo se v tom rozumně chodit a dojet třeba na elefanta. věškerý silniční boty, kanady apod po zkušenostech zamítám ...nepromokavý návleky taky...
koukal jsem po různejch enduro botách, pro ATV apod. ty vypadaj některý fakt dobře. ryzí kros nepotřebuju a na třindě bych s tím vypadal jak debil (což vypadám stejně a quad boty tomu beztak nepomůžou )
představoval bych si třeba něco takovýhodle http://www.motostar.cz/cs/vystroj-2181/ … um=product
co vy na to?? nebo nějaký zkušenosti s něčím podobným do těch 4 tkč???
je zima, tak mudruju
Re: enduro (ATV) boty - zkušenosti??
...jsou fajn, deset cenťáků nad kotníky v nich můžeš stát ve vodě; hodně pohodlný chození, boty jsou ale pevný; i v zimě stačí jen slabá ponožka; vyzkoušel jsem hodně přezkovejch modelů, ale jediný tyhle a diadory (skoro identický) jsou choditelný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jsou fajn, deset cenťáků nad kotníky v nich můžeš stát ve vodě; hodně pohodlný chození, boty jsou ale pevný; i v zimě stačí jen slabá ponožka; vyzkoušel jsem hodně přezkovejch modelů, ale jediný tyhle a diadory (skoro identický) jsou choditelný
ty diadory budou asi tyhle, ne?? http://www.board-ing.cz/tovar.php?id=202 ....vypadaj taky dobře ...
nevíte někdo, kde by se ty formy daly vyzkoušet v kamenným obchodě, třebas příbram, benešov, praha?? po netu se mi boty kupovat nechce....
osiris psal:...20 minut postávání v labi s vodou nad kotníky a přitom suchejma nohama mi připadá dost voděodolný ;)
Tak to se máš Mě vydrží tak 5 min., ale už je mám dva roky. Jinak Goretex boty má kamarád vyzkoušené na Uralu, to šly týden v různých potocích a kalůžích a nepromokly.
Stránky: 1