Nejsi přihlášen
Re: Jak vyčistit K&N vzduchovej filtr?
Lihy psal:Takhle to píšou v návodu ke KáNku:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … knfitr.jpg
To mám De vo to že tam píšou jemným štětcem očistit hrubé nečistoty, ale ty mouchy posra*ný tam odtud nejdou ani boha Nebo pak esli je šumák že sou tam nějaký mouchy a de jenom vo to ho vyčistit od těch jemnejch částeček co to ucpávaj
viz avatar:)
Tak pak už ti zbejvá jen dlouhá tenká pinzeta a tahat mouchy po jedný asi bych je zkusil vyhrábnout párátkem a jestli to nepůjde tak se na ně vyser, zas tolik jich tam asi neni a vzduchotěsný asi taky nebudou
...nastříkej to tím čističem a voflákej to teplou vodou ze sprchy pořádným proudem zvenčí filtru dovnitř, připrav se na to že to budeš mít ve vaně nebo sprcháči slušně zasviněný, ale filtr jak novej ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Spidermila (Člen) 03.05.2008 17:31:29 Offline |
Lihy psal:Hele teď mě napadlo... co do toho filtru dát pár pavouků, voni ti ty mouchy vyžerou. Akorát nevim jak pak dostat ven ty pavouky, ale to asi půjde líp bo maji dlouhý nohy
LOL
Lihy psal:Hele teď mě napadlo... co do toho filtru dát pár pavouků, voni ti ty mouchy vyžerou. Akorát nevim jak pak dostat ven ty pavouky, ale to asi půjde líp bo maji dlouhý nohy
ty voe to je docela dobrej napad
hosi vi mi teda davate s takovyma commentama ....... uz mne boli huba s toho smichu
WD club member.
na pavouky stačí ještěrka nebo žába a máš klid
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
SLUGI psal:... "vypral" sem KN filtr a nevím jak moc se to má nastříkat tím olejem ve spreji
... jen tak decentně nebo jak
...tak aby to bylo obarvený, proto je ten olej barvenej
...kdybys to tam narval fest, tak to pomačkách v rukách a přebytečnej tak odsaješ papírem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:kojaksro psal:....woe Škarďo, si narval do koloběžky Ká-enko
psal to před rokem a půl - to neměl vo kolobrndě ještě žádnej ánunk
co pijem?
....ááááááá
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1