Nejsi přihlášen
Re: Dotaz:) (moto pro holku)
Helis psal:no a měřím 170cm....to by myslém problém nebyl.Ale ta váha....no....to mě trochu leká
..se nemusis bat,pokud dosahnes nohama na zem,tak to je pohodicka a kdyz uz se rozjedes,je to jako hracka na hrani,ma jemnej motor,78 koni neni zádna šílenost,jen zalezi na tve prave ruce,jak s ní votočíš,buďto je hodna,ale muze byt i zla,takze bacha a s rozmyslem..jinak běž do ní a vitam te mezi nami
Helis psal:No,jsem zvyklá na KLE500,což je myslím vyšší a docela zvládám,ale nevím jak je to oproti ní s váhou...
..jak rika jirina,Sv nebo Banďour je pro zacatek nejlepsi,pomer vaha,výkon,manipulace a pokud dosahnes na zem,jak rika mr. Koval,tak neni problem zvladnout cokoliv,ze,jen jak rikam,bacha na plyn a pri jizde pouzivat hlavu,ale to jiste znas z KLE.
yello psal:HELIS,neber si to ve zlym,ale snad ze by ses najdriv poradne zaregistrovala...?
...samozrejme vyjma fota motorky,vzhledem k tomu,ze ji zatim schanis...
..no a jeste bych doplnil aj fotku sebe,ženska na motorce je vždy užasnej svateka vo to vic potěší,že..
Helis psal:konkretne jde o B600s,r.v.2000
...vubec nemej strach, az to uvidi miaaow (ona) tak ti k tomu rekne svoje, v pohode to zvlada to budes mit odpoved z nejpovolanejsich
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
yello psal:HELIS,neber si to ve zlym,ale snad ze by ses najdriv poradne zaregistrovala...?
...samozrejme vyjma fota motorky,vzhledem k tomu,ze ji zatim schanis...
fotku může dát zatím svoji než bude motorka
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
:
Helis psal:tak stačí ten profil takto????
...no to uz je lepčí,jen ty voči pořádně nevidim..nejakou fotku bez helmy?
..no a na fotce ridis kawu zzr 1100,to je sakra težší a vykonnější nez banďour,takze B6 v poho zvladnes
Helis psal:tak stačí ten profil takto????
Být tebou jdu do toho Bandoura....jo taky tě vítám:)
No asi takhle profil je OK,fotka taky.....a víš dneska chceme fotku bez Helmy.....a kdo ví co budeme chtít zítra
Jen žertuju.Mě ta fotka aji stačí.Fandím ti a všem něžným pohlavím,které milují stroje na dvou kolách a dokážou zvládnout ten výkon pod sebou!Ne jen se nechat vozit.
Pokud si zvládla jezdit na té Kawě, tak myslím, že je to v klidu.
Měl jsem lepší pocit z B4 než z SV 650, ale asi je to tím klidnějším chodem čtyřválce.
Píšeš, že si ze Středočeského kraje a věk 20. předpokládám, že tedy ještě nemáš řidičák. Pokud to nemáš daleko do Berouna, tak tam působí autoškola Mikáska a jako výukový motocykl používají B6. Instruktor je tam Venca Skuhrovec, kterého můžu jen doporučit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Je to taky otázka výšky.
Já mám 160 cm a potřebuju co nejnižší motorku.
Seděla jsem na SV 650, ale moc mi nesedla. Má objemné sedlo a mezi nohama toho bylo něják moct.
Tím pádem i ta výška moc neseděla.
Mám proto vyhlídnutou Kawu ER 6 N. Je lehká, nízká a fakt sedí. A ta kyvka mě bere....
Jináč každé kilo je poznat. Protože jsem Bandita sedlala jen se špičkama na zemi, tak byl na mně těžký.
Co tak sle sleduju, tak je těžký pro více ženštin a není to jen otázka výšky.....
Ahoj Helis . Jak píše Osiris, jdu ti k tomu napsat svých pár slov, nebo spíš čísel...Mám 2,5 letou zkušenost s B6 a opravdu se není čeho bát. 168cm a "50kilo i s postelí" mi na bandita stačí a i když byly problémy třeba s manipulací někde v blbym terénu, vždycky se našel někdo, kdo mi ochotně pomohl. V tomhle ohledu vždycky najdeš podporu u ostatních motorkářů potažmo bandiťáků . Bandit je motorka rozhodně i pro holku a pokud se ti líbí, tak vůbec nic jinýho neřeš. Líp sis vybrat nemohla
Zkusit se má všechno!
helis:
a neuvažovala si třeba o hornetu??? je teda o poznání lehčí a lépe jede
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
sem rád že sem vám chyběl
pšán:
koní se mi nedostávalo
teď jich mám sic jen o deset více, ale ňůtnmetry hmmm to je labůžo
navíc jak víš... tak správná motorka má mít správný počet válců...2 a do L
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
jirka silver (Člen) 20.03.2007 13:36:57 Offline |
Já bejt holka tak chci MT 03
Najdete nás na každém kilometru
Mour psal:Filous psal:Mour:
...nejni 12 málo???...průměr v cm ...nebo objem 1200 ccm
...a nekazme holce diskuzi
...sem si voddech, já myslel, že ty myslíš dýlku ...nojó, uš držim hubu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Helis psal:Ahoj,chtěla bych se zeptat,jestli je Bandit 600 vhodné moto pro holku...:)Díky
záleží, jak se n\a ňu cítíš
váhově je celkem těžká, ale žena na ní jezdila tři roky..
..a vždycky se někdo najde, kdo Ti rád pomůže ....
...když se jmelí zelená, kombajn valí doubravou...
Newada psal:Wo co sem přišel?
...si zrovna vystřízlivjel??? ...ty hovado vožralý, voptej se taky Palouse, jag to chodí ve vodmašťovně, páč si tě vzal pot křídlo a mam takovej pocit, že vaše karijéry budou hodně podobný ...no a von jakošto skušenej píč by ti moch dát ňákou tu cennou radu do života
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Pšán psal:Ondráš:..buď v klidu..jsme ti ji s Palousem hlídali
A Newda vám asistoval, co?
Udělám křížový výslech a běda Vám, jestli jste v tom měli prsty... Něbo i jiné části těla
Newada psal:Woe Ondráš, to jsme na tom stejně, taky všechno vim jen z vyprávění.
Holt WINDOWS78 sou ňáký nestabilní.
Wogo Newado!! Tě podvedli! V sedmdesátém osmém ještě Wokna nebyly. Tehdy ještě Gates přepisoval kradené systémy a vydával to za svoje.
Se nediv, že to nezvládáš, když nemáš multitasking A grafické rozhraní... O tom se jim v té době mohlo jen zdát. Pouze text. Příkazová řádka
Ondráš psal:Pšán psal:Ondráš:..buď v klidu..jsme ti ji s Palousem hlídali
Udělám křížový výslech a běda Vám, jestli jste v tom měli prsty... Něbo i jiné části těla
..můžeš být rád,že jsme tam s Palousem byli,bo je tady ďábel a to je opravdové zvíře
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Ondráš psal:Pšán psal:Ondráš:..buď v klidu..jsme ti ji s Palousem hlídali
Udělám křížový výslech a běda Vám, jestli jste v tom měli prsty... Něbo i jiné části těla..můžeš být rád,že jsme tam s Palousem byli,bo je tady ďábel a to je opravdové zvíře
Nestraš... Seč začnu bát...
Stránky: 1