Nejsi přihlášen
Re: Navigace
nejsou tam jiné mapy? myslím tím cyklo mapy?
vOjTaB6 psal:Nemáte někdo zkušenosti s použitím cyklistycký navigace Garmin na motorce nebo v autě?
No, nepoužívám sice přímo Edge605(mám GPSMap 60CSx), ale jak tak koukám, turistický a cyklistický GPS od garmina jsou si poměrně podobný... Hlavní nevýhodou těchto přístrojů je poměrně malej display(a jeho malý rozlišení), tím pádem nepřehlednost při odzoomování na nějaký pro jízdu na moto rozumný měřítko mapy(dá se trochu doladit nastaveníma detailů). S tím je samo spojený menší soustředění když na to čumíš za jízdy. Základní ovládání v rukavicích celkem v pohodě, ten edge má větší tlačítka než to co mám já tak by neměl být problém - navíc při té velikosti displaye si na motorce stejně na složitější nastavování spíš zastavíš. Routovat to myslím umí co jsem se díval stejně jako ta 60CSx, ta při upozornění na odbočku umí teda aspoň pípnout, což se v autě hodí. Výhodou těch cyklo/turistik je voděodolnost(při cestě do Sosnové přežila pořádnej chcanec na cyklodržáku na řidítkách) a dobrá citlivost přijímače, takže dobrej signál i ve špatných podmínkách... Dostupnost automap pro Evropu celkem dobrá(třeba Citynavigator), Topoczech(turistická a silniční ČR) je v příbalu většinou k tomu nebo taky s ní není problém ... Takže jako doplněk k velké mapě kterou nechceš štrachat pokaždé když si nejsi jistej kudy dál je to dobrý...
Jestlis to eště nekoupil, tak já používám na kolo i motku oregon (kerej myslím má trochu větší a jemnější televizi než ty cyklo, ale zas trochu míň svítí) a ani ten není na motku úplně super. Ale de to. A je na tužkovky, což já považuju za plus. Ale zas nemá ty spešl cyklistický sportovní funkce se snímáním tepu, šlapání, teploty stolice a dalších potřebnejch veličin
Bohužel na univerzální navigaci na kolo, motku, do auta a k tomu s baterkama, co vydržej aspoň 20 hodin, si budem asi muset počkat, až nám to ňákej pan nokia nebo sony prodá za bůra v telefonu
čus pardi, jako navigaci používám HTCéčko. Na baterku nevydrží taky žádnej šlágr, ale dá se nabíjet přímo od baterky autonabíječkou na usb kabel. Kam sem se potřeboval dopravit sem se dostal, jenom v tom fofru neni slyšet ani pani Blanka ani pan Jan.
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
PALOUS psal:ross psal:nějak do toho při jízdě nedokážu čumět
vono bys taky to co máš vopřený vo kořen frňáku s těma hákama za blaťáky neměl mět na čele a nebo f kanclu na stole
ty seš kokot
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 14.01.2010 22:09:16 Offline |
ross psal:PALOUS psal:ross psal:nějak do toho při jízdě nedokážu čumět
vono bys taky to co máš vopřený vo kořen frňáku s těma hákama za blaťáky neměl mět na čele a nebo f kanclu na stole
ty seš kokot
A co gdyz na tem neco bude
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1