Nejsi přihlášen
Tak a je to v ....
Re: Tak a je to v ....
ještě podotýkám že je to mezi Mistkem a Přiborem a na hlavním tahu směr na přibor stojí kamiony zhruba ve 4km frontě...
Cesty jsou neošetřené...
možná že jsou už posolené ale není to vidět...
Silničáři zase chrápou
Mour psal:No jestli silničáři chrápou to nevím, ale vím, že nejde okamžitě a všude uklidit cca 30 cm sněhu napadaného za 3-4 hodiny
máš sice trochu pravdu ale na zas tak uplnou...
z mistku na přibor je to hlavní tah a vypadá to tam jako by tam ještě ani nebyli... Fryčovice jsou náhradní trasa v případě kolabsu mezi frydkem a přiborem a taky nic a podle toho co jsem četl na netu tak u tebe je to taky na prd (tah ostrava přibor)
Mour psal:Ve Staré Vsi ty kamiony tam stály kvůli dodávce co se tam rajbla, odhrnuté to před tím bylo a pak zas rychle zapadané
tak to jo snad to bude od krmelina na ostravu a poak do poruby po rudné vypadat líp nž to mám před barakem... a než to bylo v Rychalticích na mostě...
...ty jóóó ...a tady nic, sucho, vylejzá puchejř, f kufru auta mam vyvážený kola, asik je pojedu nasadit a pudu se svíst na motyce...zas vám morafcum závidi, furt musíte mít něco ekstra, se můžete koulovat a stavjet huhulácí...ach jooo, tag já teda asik pudu jezdit na motorce, no...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Já vůl vyměnil minulé pondělí gumy za nové letní nízkoprofilové 205/50/16 Cooper - dnes jak na saních až do Ostravy , nejde to rozjet z křižovatky a nebrzdí to, nechával jsem autu před sebou fóra 30 m a tak tak dobržďoval , ABS rampluje co chvíli no hnus velebnosti!
Ale už to vypadá lépe, neb silnice začínají být pouze mokré
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Já vůl vyměnil minulé pondělí gumy za nové letní nízkoprofilové 205/50/16 Cooper - dnes jak na saních až do Ostravy , nejde to rozjet z křižovatky a nebrzdí to, nechával jsem autu před sebou fóra 30 m a tak tak dobržďoval , ABS rampluje co chvíli no hnus velebnosti!
Ale už to vypadá lépe, neb silnice začínají být pouze mokré
...ale pouze od Vás z okna z práce
vorel psal:won bude jarken asi i snowmen, to máte z toho že ho tam nehlídáte, to snad bylo jasný, že jak přezuje, začne sněžit
...tak tak ....Náš Rain-snow-men
Kua Jarkene tydlecty věci je třeba hlásiti dopředu, ať zas nemusím pak ráno v 6 lozit po půdě a hledat boby
no nevim k tem silničařum ,,dneska 300 km v doddavce ,s toho 100 tak z řetězama...po sev.moravě ,,a za cely den asi 4 traktory ?? sypač či pluh ,,nikde ...ja tomu fakt nerozumim...
asi maji techniku už zazimovanou a tema lopatama co jim zbyli si mužou idhazet jen cestu na šatnu a do kantýny ...
Ha bando se chystám příští týden opět jezdit do rachoty na motyce, takže co??No přece nepromoky sebou no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Jarken psal:Ha bando se chystám příští týden opět jezdit do rachoty na motyce, takže co??No přece nepromoky sebou no né?No ano!
...vodniku,ale to v Tvem pripade znamena nejmin snezny skutr vybaveny nafukovacim lemem aby i plaval,krumpac,lopatu,signalni pistoli a pridavnou nadrz s rumem......mas...?
...che palle !!!
Yello: Měl bych pouze tu bandasku s rumem ! No nicméně vidím, že jsi přežil a nechybí ti humor což je O.K. no né?No ano!
P.S.Až budeš moci ozvi se mi na Skype!Dík
Včerá jsem jel z Čurákova kde bylo sucho a bezesněžno. Na 6. km to začalo.
Mezi 77. - 79. km směr Brno jsem prožil jednu směnu - od 19:00 do 02:45 v plechovce.
Propálil jsem 20 l nafty abych nezdechnul zimou, bo pračuráckej kamion měl boudu v lese a prdel vod návěsu přes voba pruhy. Total error týhle cesty. Je mi dovný, že s osobákem to jde jet ve sněhu třeba 70, ale trucker musí valit furt přes kilo a v levým.
Tak nějak kamioňákům fandím, ale včera jsem byl nasratý moc.
Mamrdi co furt spěchaj vesměs ve Vochcávkách, Prassátech a podobnejch verglech to klidně brali vodstavným pruhem. Pak jeden zapad bo tam bylo 15 cm sněhu a za ním aj sanitka co tam jela cosi řešit. Tu jsem vytlačili a borec jak vylezl aby jsem mu taky pomohli tak hned dostal na tlamu vod jednoho a pak aj vod druhýho. Se slovy "počkej do jara, " jsem zase zalezli do tepla.
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Včerá jsem jel z Čurákova kde bylo sucho a bezesněžno. Na 6. km to začalo.
Mezi 77. - 79. km směr Brno jsem prožil jednu směnu - od 19:00 do 02:45 v plechovce.
Propálil jsem 20 l nafty abych nezdechnul zimou, bo pračuráckej kamion měl boudu v lese a prdel vod návěsu přes voba pruhy. Total error týhle cesty. Je mi dovný, že s osobákem to jde jet ve sněhu třeba 70, ale trucker musí valit furt přes kilo a v levým.
Tak nějak kamioňákům fandím, ale včera jsem byl nasratý moc.
Mamrdi co furt spěchaj vesměs ve Vochcávkách, Prassátech a podobnejch verglech to klidně brali vodstavným pruhem. Pak jeden zapad bo tam bylo 15 cm sněhu a za ním aj sanitka co tam jela cosi řešit. Tu jsem vytlačili a borec jak vylezl aby jsem mu taky pomohli tak hned dostal na tlamu vod jednoho a pak aj vod druhýho. Se slovy "počkej do jara, " jsem zase zalezli do tepla.
Stál sem tam včera,stál sem tam dneska a zítra už fakt nechcu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1