Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 17.01.2010 16:45:51 Offline |
Re: bílá smrt
kazan psal:Ostravská proklatá kotlina zatím bez dalšího sněhu
sice zaím bez sněžení, ale těch 60cm co je u nás se ti zdá málo neboj vono to večír příjde
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 17.01.2010 16:53:20 Offline |
nic moc já honím zajíce po zahradě pač nám ti idioti lezou přes hromady sněhu na stromky
a čokl je s nich v prdeli
![]() |
Banditatom (Člen) 17.01.2010 17:28:01 Offline |
VODKAZ VOD TOMA (bo je kopyto )
http://www.youtube.com/watch?v=pxfE0SSgjMw
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Fresh Man psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 160701.jpg
todle je nejhorší co tu máme... a i to nás sere !!!!
nedá se plachtit ani potápět :(
Bandit pičo
Tak u nás v Rajhradě(5km jižně od Brna) už nějakou hodinku padá a taky z toho nejsu bůhvíjak nadšenej Zítra mě čeká 960km,v uterý 830km,Středa 960km,Čtvrtek 830km a v pátek možná ještě 820km,takže mám vo zábavu postaraný v těch sračkách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
Progear 650 (Člen) 17.01.2010 20:36:36 Offline |
huskyb12 psal:ráno sem ty sračky vodházel, můžu jít znova, připadam si jak Borák, ci fix :)))
tak tak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
4Fun.cz psal:Vikec to ti ani trochu nezávidím.Taky jsem nějakou dobu létal ,ale zlatá dílna v klidu a pohodě.......
Taky si říkám že sem udělal chybu,kdyš sem šel hnedka po vyučení jezdit,měl sem jít do servisu,ale tam bylo málo peněz Tedka mám motivaci v tom,že to celkem vynáší,ale zároveň vím že to nebude do důchodu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Baltazar psal:himl furt se to sype, je tady někdo z vysočiny? taky tam padá? sem chtěl ject zítra do Bra a asik
bo bych někde zapad
kdyby tak uvažoval každej to by se jezdilojen mi pak řepa nebere na co máš to auto
asik na machrování co?
Jebat motorky :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2010 21:45:28 Offline |
dneska dvě hodiny z Pardubic do Vlašimi směrem na Kutnou Horu vyvalenej Kamion takže přes Kolín...když nebyl ujetej sníh tak byli rozsolený sračky a nebo foukalo a byli jazyky nebo nebyla vidět silnice....No radši zalejzt do hospody na
než někde jezdit.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
mr.BSE psal:Čéče Baltaz, ňák sem to včera zakřikl
Do rána 18cm čerstvýho. Razím do hokny, tak sem zvědav, jestli dojedu
Tak tak, sice jsem nebyl venku s metem v ruce, ale tech dvacet cisel tam bude.... a stale pada.
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
barynek psal:u nás ve Whistleru za asi tři dny 126cm, tak tady nemelte o tom, že musíte uklízet nějakých dvacet třicet čísel
ty vole, to sou hory, tak je to v pořádku !
tady je nížina, tady má bejt maximálně 5 stupňů nad nulou a sníh jenom 24.12. večer, ci fix !
ale di, Ty brepto ...
![]() |
Banditatom (Člen) 18.01.2010 09:52:19 Offline |
sněží sněží konečně zas budu adhazovat sníh jupíííííííííííííí
Mr Bse: nějakej permoník mi do toho vlezl
Roman :) psal:mr.BSE psal:Čéče Baltaz, ňák sem to včera zakřikl
Do rána 18cm čerstvýho. Razím do hokny, tak sem zvědav, jestli dojeduTak tak, sice jsem nebyl venku s metem v ruce, ale tech dvacet cisel tam bude.... a stale pada.
Otec to měřil na čerstvě vodmetenym (23:00hod) placu, kterej je chráněnej před navátím, takže jen to, co napadlo... Je to shit
Second Class Citizen
1130 Café Racer
huskyb12 psal:barynek psal:u nás ve Whistleru za asi tři dny 126cm, tak tady nemelte o tom, že musíte uklízet nějakých dvacet třicet čísel
tady je nížina, tady má bejt maximálně 5 stupňů nad nulou a sníh jenom 24.12. večer, ci fix !
no, ale kdo má chodit v tom sněhu do práce? to to radši denně odhazovat než v tom chodit do kopce a z kopce každej den. Lyžovat se v tom taky nedá, pokud nemáš místo lyží "dva snowboardy" (mám klasický carvy). Ale pokud sebou jebneš, tak padáš do peřin jooo, když to pak upraví a je to manžestr, tak to je potom jiná, to se to jezdí
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:huskyb12 psal:barynek psal:u nás ve Whistleru za asi tři dny 126cm, tak tady nemelte o tom, že musíte uklízet nějakých dvacet třicet čísel
tady je nížina, tady má bejt maximálně 5 stupňů nad nulou a sníh jenom 24.12. večer, ci fix !no, ale kdo má chodit v tom sněhu do práce? to to radši denně odhazovat než v tom chodit do kopce a z kopce každej den. Lyžovat se v tom taky nedá, pokud nemáš místo lyží "dva snowboardy" (mám klasický carvy). Ale pokud sebou jebneš, tak padáš do peřin
jooo, když to pak upraví a je to manžestr, tak to je potom jiná, to se to jezdí
V prašanu je to nejlepčí, jen to musíš umět!
barynek psal:huskyb12 psal:barynek psal:u nás ve Whistleru za asi tři dny 126cm, tak tady nemelte o tom, že musíte uklízet nějakých dvacet třicet čísel
tady je nížina, tady má bejt maximálně 5 stupňů nad nulou a sníh jenom 24.12. večer, ci fix !no, ale kdo má chodit v tom sněhu do práce? to to radši denně odhazovat než v tom chodit do kopce a z kopce každej den. Lyžovat se v tom taky nedá, pokud nemáš místo lyží "dva snowboardy" (mám klasický carvy). Ale pokud sebou jebneš, tak padáš do peřin
jooo, když to pak upraví a je to manžestr, tak to je potom jiná, to se to jezdí
...nemusels tam lízt, tak si nestěžuj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
barynek psal:u nás ve Whistleru za asi tři dny 126cm, tak tady nemelte o tom, že musíte uklízet nějakých dvacet třicet čísel
vodklízením sněhu ze střech cabins se daj taky vydělat ňáký love.
V Yosemitu, ale nejenom tam, berou na sezonní práce.
A medvědi v zimě už většinou chrápou
2 Osi - hade
2 Luk - přesně táááááááák
2 huskyb12 - jj, o lyžování. Já tady nechlastám
2 WenzelB6 - njn, jenže já jsem vázanej u zaměstnavatele, a nějak neni čas odklízet sníh ze střech ani z ničeho jinýho. Odesílám tu jak každý týden CV do milionu firem a zatim ani hovno o druhým jobu. Kuwa... Si piš, že kdyby se něco naskytlo, tak už je druhej job dávno doma a robotim tam..
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:...Odesílám tu jak
každý týden CV do milionu firem a zatim ani hovno o druhým jobu. Kuwa... Si piš, že kdyby se něco naskytlo, tak už je druhej job dávno doma a robotim tam..
to víš motorkaření něco stojí, dvanda je náročnější na údržbu...
kdyby ses líp učil, mohs jít klíďo na šachtu a byls spokojenej
a dyť já vim
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:...Odesílám tu jak
každý týden CV do milionu firem a zatim ani hovno o druhým jobu. Kuwa... Si piš, že kdyby se něco naskytlo, tak už je druhej job dávno doma a robotim tam..
to víš motorkaření něco stojí, dvanda je náročnější na údržbu...
kdyby ses líp učil, mohs jít klíďo na šachtu a byls spokojenej
a dyť já vim
doma v ČR je to v pohodě, direktore, ale tady je všecko kurefsky drahý ty prachy jsou hlavně na cestování, zas tolik škváry na mně doma nečeká, abych vzal kreditku a vysál z ní desetitisíce na pohodlný prozkoumání místních končin
Jinak já vim, mohl jsem se líp učit a rejpat se v uhlí... snad příště
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1