Nejsi přihlášen
Kuckání při přidání plynu
Zdravim. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli by někdo nevěděl, čím může být způsobena násedující věc: Mám B6 ročník 98, při prudčím přidání plynu začne motor kuckat, jakoby se zahltil. Když plyn přidávám postupně tak to nedělá. Nevíte někdo čím to je? Díky moc
Banditatom (Člen) 20.01.2010 16:16:18 Offline |
Re: Kuckání při přidání plynu
nejspíš máš rozhozený karbce ale můžu ti to dělat i palivo. Nebo jestli ti to dlouho stálo tak se nediv vypařil se ti benzín s karbců a motoru se nedostává (možnosti máš hodně)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2010 16:17:42 Offline |
jak dlouho tam máš..svíčky...vzducháč...kdy byla naposledy dělaná synchronizace karbeců??????
typnul bych to na svíčky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 20.01.2010 19:36:59 Offline |
mám to motyka má tbc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ton@l psal:VikecB12 psal:Já myslím že tomu není nic,je tro klasicky lehce ulitý zimním startem. Dělalo ti to aji v letě,nebo až tedka?
taky bych to tak videl bezna nemoc, muj bandit ji ma po zime taky
Muj taky,prvních pár kilometrů,než se pohřeje a pořádně mu naložím,aby se pěkně propálil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Me to delal to same kazdej bandit, je to uplne normalni, zimou a tim ze motorka dlouho nejela, na jare ji vytahnes bude sic hrat divadlo uzdechane vrany, ze se ji moc nechce ale pak po par kilometrech a ohratim na provozni teplotu pojede uplne stejne jak jsi ji zaparkoval pred zimou. Jak pravil Vikec :)
Stránky: 1