Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 08.01.2010 15:06:41 Offline |
Re: INTERKOM Poradte jakej
chápu že někdo to může mít jináč, ale mě úplně stačí že mě žena při rychlostech nad 140 mlátí rukama do helmy (když jí jednou do roka vemu s sebou) a ještě poslouchat celou cestu ty XXXXXX jednositz a žádnej interkom!!!
doba je temná...
Mě to nevadí. rád jedzdím vedvou a rád si pokecám
Měl jse z lídlu, pak jsem ho překopal do helmy na stálo a teď mám toto.
http://www.motostar.cz/cs/elektronika-1 … -8689.html
ale ve dvou jako interkom.
Teď je ale novější tento:
http://www.motostar.cz/cs/elektronika-1 … 13375.html
a je lepší - je to hlavně STEREO, větší AKU a připojíš více věcí. - neznamenáto že to spojíš najednou! Vždy je aktivné jen jedno zařízení.
S tím svým ač MONO jsem naprosto spokojený. Možná ty aku mohli být silnější - nevydrží cený den, ale když dáš přes oběd na nabíečku je to v pohodě.
Četl jsem toho o interkomech LONI mraky, na motorkářích byla dobrá diskuze a hodně zkušeností...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřivhu joo to je asi ono Interphone F4 co máš na odkazu,něco podobného by se mi líbylo jaký stim máš zkušenosti,chci to mezi dvě moto na dovču a případně jako solo k telefonu,měl jsem tekovej ten sráč za 500 mezi řidičem a batohem a to makalo tak do 50km a ještě blbě
slovo NEJDE jsem vyřadil zeseznamu
já vo tom interkomu přemejšlel loni na dovolený. Vlastně ne o interkomu, ale vo těch lidech co ho maj. Že se jim divim a obdivuju je. Já sem nervozní i v autě když na mě Aduš mluví. Mám puštěný rádio a mám rád svůj klid. A na motorce poslouchám vejfuk, někdy otevřu plexi a poslouchám vítr. Takže sice mimo téma, neporadim, ale za mě interkom nee. Ani mezi motorkama. Doprava, doleva, zastavit domluvit. Fertig.
honda je honda
petrD.J psal:Bedřivhu joo to je asi ono Interphone F4 co máš na odkazu,něco podobného by se mi líbylo jaký stim máš zkušenosti,chci to mezi dvě moto na dovču a případně jako solo k telefonu,měl jsem tekovej ten sráč za 500 mezi řidičem a batohem a to makalo tak do 50km a ještě blbě
Nemám tu F4 ale ten CELLULAR LINE(starší model). Je ouplně jedno s čím to spojíš, funguje to stejně(BT). Když telefonuji tak do 130 nikdo nepozná, že jsem na moto. S batohem se slyšíme se do 170-180. Patrně stejné to bude i s druhou moto - zatím jsem to nezkoušel. Teď to chci spojit s navi. Taky asi záleží na helmě. Mám RSFI2 a v ní je dost místa na repro a mikrák.
Já osobně jsem pro komunikaci. Je to pohoda, jezdím hodně ve dvou a do míst co neznám.
Jen poznámku: jezdíme dlouhé štreky ve dvou, používám Celuralline. Odešel mi mirkofon, ale již mám vyměněno. Jinak když mi odešel uprostřed Švýcarska, tak mne to fakt štvalo, jsem zvyklý se se ženou za jízdy bavit o tom, co je kolem, kam odbočit a tak. Takže bez něj mne to už šíleně nebaví...
Petr J. psal:Jen poznámku: jezdíme dlouhé štreky ve dvou, používám Celuralline. Odešel mi mirkofon, ale již mám vyměněno. Jinak když mi odešel uprostřed Švýcarska, tak mne to fakt štvalo, jsem zvyklý se se ženou za jízdy bavit o tom, co je kolem, kam odbočit a tak. Takže bez něj mne to už šíleně nebaví...
Chápem tě,jsi pražská papuč
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
Petr J. psal:Jen poznámku: jezdíme dlouhé štreky ve dvou, používám Celuralline. Odešel mi mirkofon, ale již mám vyměněno. Jinak když mi odešel uprostřed Švýcarska, tak mne to fakt štvalo, jsem zvyklý se se ženou za jízdy bavit o tom, co je kolem, kam odbočit a tak. Takže bez něj mne to už šíleně nebaví...
pod tohle se podepíšu
Naprosto souhlasím s Petrem
Koupili jsme s manželkou Cellular z Motostaru a to z toho důvodu, že každý jezdíme na své motyce a já jí mám tímto pod dohledem a říkám jí, kdy má volno a může jet bezpečně za mnou nebo kdy udělala chybu a okamžitě ju možu zmrdat
Takže je to pro bezpečnost
A nikdo není neomylný a než někde kufrovat, tak si říkáme směr cesty a nebo ji postupně upravujeme bez toho aby jsme se navzájem nervovali a říkali si: Kam ten idiot zase jede?!
Taky si uděláme pohodu a obdivujeme panorámata
Takže další +
Pokud si začne zpívat nebo moc brebentit, tak ju prostě vypnu a zapnu až se mě chce...........a nebo poodjedu pár kilometrů a ono se to přeruší samo a mám alibi
Datel psal:Naprosto souhlasím s Petrem
Koupili jsme s manželkou Cellular z Motostaru a to z toho důvodu, že každý jezdíme na své motyce a já jí mám tímto pod dohledem a říkám jí, kdy má volno a může jet bezpečně za mnou nebo kdy udělala chybu a okamžitě ju možu zmrdat
A nikdo není neomylný a než někde kufrovat, tak si říkáme směr cesty a nebo ji postupně upravujeme bez toho aby jsme se navzájem nervovali a říkali si: Kam ten idiot zase jede?!
Takže další +
Pokud si začne zpívat nebo moc brebentit, tak ju prostě vypnu a zapnu až se mě chce...........a nebo poodjedu pár kilometrů a ono se to přeruší samo a mám alibi
Že jsem tak smělý a neznalý co to máš a nakolik to vyšlo ten bazmek přez který kecafónuješ s tou druhou motorkou , taky bych rád občas robku dojebal ale neš zastavíme tak na to zapomenu....
když to jede,je to OK
cestovatel (Člen) 09.01.2010 18:48:08 Offline |
Ja pouzivam Midland BT2 Twin Pack.Intercom pre dvoch.Cena 330e.Mam ich v prilbach Shuberth C3.V 180 km/h sa bez problemov rozpravame.Je to na tebe,kolko si ochotny investovat.Ja som vsadil na osvedcenu kvalitu.
Radsej sulozit s hrbatou,ako pracovat s lopatou.
zdenek 1 psal:Datel psal:Naprosto souhlasím s Petrem
Takže další +
Pokud si začne zpívat nebo moc brebentit, tak ju prostě vypnu a zapnu až se mě chce...........a nebo poodjedu pár kilometrů a ono se to přeruší samo a mám alibiŽe jsem tak smělý a neznalý co to máš a nakolik to vyšlo ten bazmek přez který kecafónuješ s tou druhou motorkou , taky bych rád občas robku dojebal ale neš zastavíme tak na to zapomenu....
Píšu to výše a kluci o tom tady taky psali ...... Cellular line od Motostaru
Do 300m a 150Km/h je slyšet krásná artikulace
Mají tam už nástupce:
http://www.motostar.cz/cs/elektronika-1 … 13374.html
www.zenskapatrikplotne.cz
nebo už to neplatí
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 11.01.2010 16:55:58 Offline |
Kim psal:Petr J. psal:Jen poznámku: jezdíme dlouhé štreky ve dvou, používám Celuralline. Odešel mi mirkofon, ale již mám vyměněno. Jinak když mi odešel uprostřed Švýcarska, tak mne to fakt štvalo, jsem zvyklý se se ženou za jízdy bavit o tom, co je kolem, kam odbočit a tak. Takže bez něj mne to už šíleně nebaví...
www.zenskapatrikplotne.cz
nebo už to neplatí
počkej až to uvidí jeho paní
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Nazdarek kluci ja jsem si interkom dělal sam... koupil jsem super reproduktory do sluchátek ( cena 40 korun za kus ) 4 kusy. 2 mikrofony ( 10 kč za kus ) pak nějaký ten kondenzátor odpor operační zesilovač krabičku přepínaš konektor a kablik a ejhle interkom za 400 je nasvětě.. je sice nevýhoda kabelu ale to je fuk s přítelkyní se domluvíme až do rychlosti 160 - 170 kilometrů.
Navíc mužu spojit s MP3 přehravačem, vše ma sve napajení z motocyklu.. interkom je sice malinko větší ale zase si reguluju hlasitost jedny helmy hlasitost druhy helmy a centrální hlasitost z MP3 neni problem dale spojit s navigaci kterou teda zatim nemam...
Stránky: 1