Nejsi přihlášen
Re: Budíky (B12 z 97 na 00?)
kenny psal:To je pravda ale mám tacho. nefunkční a vzhledem k investici do starého,jsem myslel,že bych to vyřešil takto.
Tacho na 97 se válí kámošovi v garáži. Kolik by sis představoval cenu? Zeptám se ho jestli nechce v garáži uklidit
Ondráš psal:kenny psal:To je pravda ale mám tacho. nefunkční a vzhledem k investici do starého,jsem myslel,že bych to vyřešil takto.
Starý tacho má mechanický náhon. Nový je elektro.
Mám takový tušení, že to tady někdo předělaný má. Netuším ale jak
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Ondráš psal:kenny psal:To je pravda ale mám tacho. nefunkční a vzhledem k investici do starého,jsem myslel,že bych to vyřešil takto.
Starý tacho má mechanický náhon. Nový je elektro.
Mám takový tušení, že to tady někdo předělaný má. Netuším ale jak
Inženýrek psal:Mám takový tušení, že to tady někdo předělaný má. Netuším ale jak
Pak to ale neznamená jen přehodit budíky. (myslím, že se přehazoval celý dekl a ještě se musel upravovat, ale nechci kecat)
V takovém případě pochybuji o finanční rentabilitě v porovnání s nákupem starých budíků.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Inženýrek psal:Mám takový tušení, že to tady někdo předělaný má. Netuším ale jak
Pak to ale neznamená jen přehodit budíky. (myslím, že se přehazoval celý dekl a ještě se musel upravovat, ale nechci kecat)
V takovém případě pochybuji o finanční rentabilitě v porovnání s nákupem starých budíků.
Však jasný, že nejdou jen přehodit budíky, když jsou jedny takový a druhý makový.
Jen jsem tim chtěl říct, že udělat to nějak jde, ale myslím si, že to není jen tak. Musel by tam mít snímač rychlosti z novýho modelu a nejspíš i řídící jednotku atd.
Finančně se to asi určitě nevyplatí (pokud nejsou k dispozici všechny potřebný věci za nějakou rozumnou cenu, což pochybuju)
Nejrozumnější asi bude tam dát ty starý
Stránky: 1