Nejsi přihlášen
No konečně motorka!!
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2010 07:35:58 Offline |
Re: No konečně motorka!!
nechci se nikoho dotknout ,ale dost to připomíná práci českýho kutila...a to jsem to nečet.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:nechci se nikoho dotknout ,ale dost to připomíná práci českýho kutila...a to jsem to nečet.
....jako mě se to docela líbí, ale mohla by být větší. Ale design
...a asi to bude opak pohodlnosti Goldwinga
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 22.01.2010 07:45:47 Offline |
myslim, že je pro to krásnej českej výraz "bastl"
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2010 07:48:16 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:nechci se nikoho dotknout ,ale dost to připomíná práci českýho kutila...a to jsem to nečet.
....jako mě se to docela líbí, ale mohla by být větší. Ale design
...a asi to bude opak pohodlnosti Goldwinga
jako má to svoje kouzlo,ale jsou tam věci co bych dělal jinak...třeba ten altík..jiný indučky..jinej zadní blatník a kolo primární převod řemenem trošku jinou nádrž a hlavně jinou barvu...ale jestli kucí budou pokračovat dál tak tohle jako první krok neni tak špatný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...mě se to jakože dyzajnovje nelíbí, ale líbí se mi ten přístup k řešení technickejch záležitostí...neměl klikovou skříň??? ...no tag si ji svařil, je potřeba změnit kompresi??? ...no tag uřezal dna pístů, převodofka z 1203 by nevydržela??? ...no tag jí nadělil tři ložiska navíc...fakt mazec...a navíc si myslim, že nic nepočital, maksimálně tag f dílně na kus mastnýho papíru vot gothaje něco načmáral...ten človjek má prostě konstruktérskej cit...a že to nejni zrovna modelka jako vot OCC??? ...na to sere bílej tesák
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 22.01.2010 08:54:26 Offline |
Filous psal:...mě se to jakože dyzajnovje nelíbí, ale líbí se mi ten přístup k řešení technickejch záležitostí...neměl klikovou skříň??? ...no tag si ji svařil, je potřeba změnit kompresi??? ...no tag uřezal dna pístů, převodofka z 1203 by nevydržela??? ...no tag jí nadělil tři ložiska navíc...fakt mazec...a navíc si myslim, že nic nepočital, maksimálně tag f dílně na kus mastnýho papíru vot gothaje něco načmáral...ten človjek má prostě konstruktérskej cit...a že to nejni zrovna modelka jako vot OCC??? ...na to sere bílej tesák
dle mě by byl správnej přístup prostě přiznat, že je to ze smeťáku nečistit sváry, žádnej lak (mimo jiné tu pixlu s barvou má hundret procent taky z š1203, bo přesně stejnej érbraš měl děda na švý služební když s ní za bolšána jezdil po montážích ) všechno nechat tak syrový jak to bylo původně a udělat z toho prostě stylofku, páč jinak nechápu proč staví čopra takhle je vidět, že technicky to zvládá, ale něco tomu chybí, kdyby to všechno přiznnal tak by to vypadalo jako stylovej bajk a byl by za frajera, takhle je za bastlera halt každej neumí všechno což zřejmě spoustě českozlatoručičkářů zatim furt nedochází a ještě pak sou nasraný když někdo ty jejich zlatý český ručičky pořádně nevocení
doba je temná...
Filous psal:...mě se to jakože dyzajnovje nelíbí, ale líbí se mi ten přístup k řešení technickejch záležitostí...neměl klikovou skříň??? ...no tag si ji svařil, je potřeba změnit kompresi??? ...no tag uřezal dna pístů, převodofka z 1203 by nevydržela??? ...no tag jí nadělil tři ložiska navíc...fakt mazec...a navíc si myslim, že nic nepočital, maksimálně tag f dílně na kus mastnýho papíru vot gothaje něco načmáral...ten človjek má prostě konstruktérskej cit...a že to nejni zrovna modelka jako vot OCC??? ...na to sere bílej tesák
No právě proto jsem to sem dal, pokud se na tom nerozmázne, nějakej pošuk to vod něj koupí, pak bude mít na začátek nějaký love a uvidíme další by mohla bejt čupr
The father of the little princess of the dawn
co máš proti gothaji
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Filous psal:...mě se to jakože dyzajnovje nelíbí, ale líbí se mi ten přístup k řešení technickejch záležitostí...neměl klikovou skříň??? ...no tag si ji svařil, je potřeba změnit kompresi??? ...no tag uřezal dna pístů, převodofka z 1203 by nevydržela??? ...no tag jí nadělil tři ložiska navíc...fakt mazec...a navíc si myslim, že nic nepočital, maksimálně tag f dílně na kus mastnýho papíru vot gothaje něco načmáral...ten človjek má prostě konstruktérskej cit...a že to nejni zrovna modelka jako vot OCC??? ...na to sere bílej tesák
co máš proti gothaji
...no isteeee na gothaj bacha...pac nigdy nevis
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
No tak chlapci, když vemem v úvahu, že díly jsou ze smeťáku a pak už jen šikovný ruce, tak bych řek dost dobrý. Samo, že každej by to řešil jinak, cívky, altík, rám, atd, ale řekněme si popravdě kdo by se s tím sral kdyby měl to jako on, jenom toho času. A to se cení, je to prostě originál za pár kaček. Vzít motor z Tatrovky, rozřezat a šoupnout do mašiny, to nemá chybu.
gore psal:PALOUS psal:Filous psal:...mě se to jakože dyzajnovje nelíbí, ale líbí se mi ten přístup k řešení technickejch záležitostí...neměl klikovou skříň??? ...no tag si ji svařil, je potřeba změnit kompresi??? ...no tag uřezal dna pístů, převodofka z 1203 by nevydržela??? ...no tag jí nadělil tři ložiska navíc...fakt mazec...a navíc si myslim, že nic nepočital, maksimálně tag f dílně na kus mastnýho papíru vot gothaje něco načmáral...ten človjek má prostě konstruktérskej cit...a že to nejni zrovna modelka jako vot OCC??? ...na to sere bílej tesák
co máš proti gothaji
...no isteeee na gothaj bacha...pac nigdy nevis
...vůbec nic, páč gothaj je nejvíc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fresh Man psal:aby ho za ty blesky nezavřely... jináč máša jag má bejt
to je jen magnetka....ale možná jsem to sem neměl dávat s jeho ksichtem...
Stránky: 1