Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:28:13 Offline |
elektrikáři please!
hoši elektrikářští potřebuju poradit s napojením centrály na garáž! někde v zemi se mi posral kabel a v zimě se k němu nedostanu tak to pořeším centrálou ale nevím jak ji napojit na El.rozvod! uvažoval jsem přes zásuvku ale nevím jestli to pujde nebo ne nevím elektrice rozumím vím jen že nejde vidět a kope
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: elektrikáři please!
Banditatom psal:hoši elektrikářští potřebuju poradit s napojením centrály na garáž! někde v zemi se mi posral kabel a v zimě se k němu nedostanu tak to pořeším centrálou ale nevím jak ji napojit na El.rozvod! uvažoval jsem přes zásuvku ale nevím jestli to pujde nebo ne nevím elektrice rozumím vím jen že nejde vidět a kope
natahni prodluzku z cetraly do garaze aby si to napojil na rozvod co mas garazi, tak by bylo nejlepsi aby si garaz odpojil od stavajiciho vedeni (nekde v krabici) a misto toho napojil centralu
Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:38:01 Offline |
rozvod je cca 30m daleko takže na hofno! jsou to řadovky garáže! jsem uvažoval prostě vypnout jističe a s centrály do zásuvky stačilo by?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 17:43:35 Offline |
Pro sichr vypni jistič co máš v baráku na přívod do garáže a v garáži to vraž do zásuvky a mělo by to běžet.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:45:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Pro sichr vypni jistič co máš v baráku na přívod do garáže a v garáži to vraž do zásuvky a mělo by to běžet.
jj díkec odběr je tam hofno jen světla a větrák na topení (přeci nezmrznu) je to řadová garáž takový ty pro paneláčníkyJe to tam tak že je jistič hodiny druhý jistič pro sichr vypnu oba jističe! co hodiny na to?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 17:50:11 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Pro sichr vypni jistič co máš v baráku na přívod do garáže a v garáži to vraž do zásuvky a mělo by to běžet.
jj díkec odběr je tam hofno jen světla a větrák na topení (přeci nezmrznu) je to řadová garáž takový ty pro paneláčníkyJe to tam tak že je jistič hodiny druhý jistič pro sichr vypnu oba jističe! co hodiny na to?
na to se zeptej elektrikářů
Banditatom (Člen) 26.01.2010 17:57:04 Offline |
sonyk psal:jak na kabel se nedostanu? kde je?
metr v podzemí a dva metry pod sněhem a hlavně nevím kde přesně je majitel je někde fuč
Banditatom psal:sonyk psal:jak na kabel se nedostanu? kde je?
metr v podzemí a dva metry pod sněhem a hlavně nevím kde přesně je majitel je někde fuč
to je prace pro bagr na hodinu horsi je to s majitelem
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:01:50 Offline |
sonyk psal:Banditatom psal:sonyk psal:jak na kabel se nedostanu? kde je?
to je prace pro bagr na hodinu horsi je to s majitelem
ty voe jestli se tam bagrem dostaneš budeš frajer svah jak prase mezera mezi plotem a garáži je cca metr
a teď k fjeci můžu to tak udělat co jsem psal
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:03:07 Offline |
ross psal:Banditatom psal:co hodiny na to?
začnou odečítat..
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:11:20 Offline |
ross psal:Banditatom psal:ross psal:
začnou odečítat..na co čumíš?
ty voe to ti nemůžu říct čuměl bys taky
Psst před hodinama i za nima je jistič!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 18:14:12 Offline |
Banditatom psal:ross psal:Banditatom psal:
na co čumíš?
tak to se pak ptáš na zbytečný -viny
Banditatom psal:ross psal:Banditatom psal:
na co čumíš?
...normálně, budou ti za to platit ...a tuplem jestli máš centrálu zelenou :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 26.01.2010 18:22:52 Offline |
že jsem to nedal to technický ne
zkusím to co to udělá a uvidíme takže kdybych se tu od pátku neukzal mám to zasebou
To Osiris: ty voe ti tak tě ještě zavřou za to, že stáčiš hodiny a centrála zelená není je to diesel s výkonem 4,5kw
šmarjápano...schoď ten jistič co máš v garáži a zapoj to přes tu zásuvku. centrálu a hodiny ti oddělí ten jistič. Nebuj takhle napájíme komplet benzínky když je výpadek
ještě technická, musíš si samo udělat "prodlužovák" se dvěma "samci", takže je asi zbytečný říkat, že máš startovat až to zastrčíš do těch zásuvek na centrále a v garáži... ne že si na to šáhneš za běhu... vo polaritě asi mluvit nemusim
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:07:55 Offline |
XJelen psal:šmarjápano...schoď ten jistič co máš v garáži a zapoj to přes tu zásuvku. centrálu a hodiny ti oddělí ten jistič. Nebuj takhle napájíme komplet benzínky když je výpadek
ještě technická, musíš si samo udělat "prodlužovák" se dvěma "samci", takže je asi zbytečný říkat, že máš startovat až to zastrčíš do těch zásuvek na centrále a v garáži... ne že si na to šáhneš za běhu... vo polaritě asi mluvit nemusim
jj to jsem chtěl slyšet říkám jsem vůl na El.věci s tou zásuvkou počítám to mi je jasné žádný záhul na to nebude jen dvě zářivky a el topení 2kw
Banditatom psal:XJelen psal:šmarjápano...schoď ten jistič co máš v garáži a zapoj to přes tu zásuvku. centrálu a hodiny ti oddělí ten jistič. Nebuj takhle napájíme komplet benzínky když je výpadek
ještě technická, musíš si samo udělat "prodlužovák" se dvěma "samci", takže je asi zbytečný říkat, že máš startovat až to zastrčíš do těch zásuvek na centrále a v garáži... ne že si na to šáhneš za běhu... vo polaritě asi mluvit nemusimjj to jsem chtěl slyšet říkám jsem vůl na El.věci s tou zásuvkou počítám to mi je jasné žádný záhul na to nebude jen dvě zářivky a el topení 2kw
akorát doufám, že máš "hlavní jistič" a pak zvlášť zásuvky a světla. Pokud tam jsou jen dva - světla a zásuvky tak ti pujdou jenom zásuvky. Třetí varianta, že máš jenom jedeń jistič - všechno v cajku platí situace á a všechno funguje
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:17:53 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:XJelen psal:šmarjápano...schoď ten jistič co máš v garáži a zapoj to přes tu zásuvku. centrálu a hodiny ti oddělí ten jistič. Nebuj takhle napájíme komplet benzínky když je výpadek
ještě technická, musíš si samo udělat "prodlužovák" se dvěma "samci", takže je asi zbytečný říkat, že máš startovat až to zastrčíš do těch zásuvek na centrále a v garáži... ne že si na to šáhneš za běhu... vo polaritě asi mluvit nemusimjj to jsem chtěl slyšet říkám jsem vůl na El.věci s tou zásuvkou počítám to mi je jasné žádný záhul na to nebude jen dvě zářivky a el topení 2kw
akorát doufám, že máš "hlavní jistič" a pak zvlášť zásuvky a světla. Pokud tam jsou jen dva - světla a zásuvky tak ti pujdou jenom zásuvky. Třetí varianta, že máš jenom jedeń jistič - všechno v cajku platí situace á a všechno funguje
dva jističe v garáži světlo zásuvka dva hlavní jističe jeden před hodinama druhý za hodinama!
Banditatom psal:XJelen psal:Banditatom psal:
jj to jsem chtěl slyšet říkám jsem vůl na El.věci s tou zásuvkou počítám to mi je jasné žádný záhul na to nebude jen dvě zářivky a el topení 2kwakorát doufám, že máš "hlavní jistič" a pak zvlášť zásuvky a světla. Pokud tam jsou jen dva - světla a zásuvky tak ti pujdou jenom zásuvky. Třetí varianta, že máš jenom jedeń jistič - všechno v cajku platí situace á a všechno funguje
dva jističe v garáži světlo zásuvka dva hlavní jističe jeden před hodinama druhý za hodinama!
takže za á shodit hlavní a tradá
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:21:58 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:XJelen psal:
akorát doufám, že máš "hlavní jistič" a pak zvlášť zásuvky a světla. Pokud tam jsou jen dva - světla a zásuvky tak ti pujdou jenom zásuvky. Třetí varianta, že máš jenom jedeń jistič - všechno v cajku platí situace á a všechno fungujedva jističe v garáži světlo zásuvka dva hlavní jističe jeden před hodinama druhý za hodinama!
thanke jou ještě mi řekni že si kuchař a budu fakt klidný
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:29:16 Offline |
ještě jeden dotaz jak poznám kerej ten kabel jde do garáže( ten kábl co je v pikači) jako podle čeho!
Banditatom psal:XJelen psal:Banditatom psal:dva jističe v garáži světlo zásuvka dva hlavní jističe jeden před hodinama druhý za hodinama!
thanke jou ještě mi řekni že si kuchař a budu fakt klidný
v současný době direktor ale klíd
Strýcfajtr !!!
Banditatom psal:ještě jeden dotaz jak poznám kerej ten kabel jde do garáže( ten kábl co je v pikači) jako podle čeho!
jestli tam máš jistič před i za hodinama, tak to neřeš ne? shodíš oba a máš okruh jenom v garáži. Zbytek nech na elektrikáře až přijde jaro.
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:40:05 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:ještě jeden dotaz jak poznám kerej ten kabel jde do garáže( ten kábl co je v pikači) jako podle čeho!
jestli tam máš jistič před i za hodinama, tak to neřeš ne? shodíš oba a máš okruh jenom v garáži. Zbytek nech na elektrikáře až přijde jaro.
jj jasné jen kvůli toho že jističe jsou u hodin a hodiny jsou 30m od garáže tzn. že kabel bude pod proudem nastartuju centráloj? v garaži jsou jen dva jističe světla zásuvky!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:43:35 Offline |
4Fun.cz psal:provalím díru k soosedovi,napojím se na jeho krabicu a hodiny a jedu nééé?Tě musíme furt něco učit sakra
na kerej jistič si myslíš že jsem napojený hmm
jenže sousedoj je taky bez proudu
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:49:17 Offline |
4Fun.cz psal:kus sooseda na druhé straně.....
tam je louka voe leda že bych se namrdal do nějakýho krtka či co!
Banditatom psal:XJelen psal:Banditatom psal:ještě jeden dotaz jak poznám kerej ten kabel jde do garáže( ten kábl co je v pikači) jako podle čeho!
jj jasné jen kvůli toho že jističe jsou u hodin a hodiny jsou 30m od garáže tzn. že kabel bude pod proudem nastartuju centráloj? v garaži jsou jen dva jističe světla zásuvky!
tak v tom připadku doporučuju shodit všechny (i ty světla a zásuvky, ty předpokládám máš v garáži ) a centrála ti požene jenom zásuvky. Jinak ti začne rozmrzat trávník, ale zas alespoň rychlejc najdeš kde je to šlehnutý
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:51:45 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:XJelen psal:
jestli tam máš jistič před i za hodinama, tak to neřeš ne? shodíš oba a máš okruh jenom v garáži. Zbytek nech na elektrikáře až přijde jaro.jj jasné jen kvůli toho že jističe jsou u hodin a hodiny jsou 30m od garáže tzn. že kabel bude pod proudem nastartuju centráloj? v garaži jsou jen dva jističe světla zásuvky!
tak v tom připadku doporučuju shodit všechny (i ty světla a zásuvky, ty předpokládám máš v garáži ) a centrála ti požene jenom zásuvky. Jinak ti začne rozmrzat trávník, ale zas alespoň rychlejc najdeš kde je to šlehnutý
raděj zprovozním světla budu dobrovolně mrznout
Banditatom (Člen) 26.01.2010 20:56:00 Offline |
Banditatom psal:XJelen psal:Banditatom psal:
jj jasné jen kvůli toho že jističe jsou u hodin a hodiny jsou 30m od garáže tzn. že kabel bude pod proudem nastartuju centráloj? v garaži jsou jen dva jističe světla zásuvky!tak v tom připadku doporučuju shodit všechny (i ty světla a zásuvky, ty předpokládám máš v garáži ) a centrála ti požene jenom zásuvky. Jinak ti začne rozmrzat trávník, ale zas alespoň rychlejc najdeš kde je to šlehnutý
jsem to ale piča centrála má dvě zásuvky jedna topení jedna světla ještě dotaz jak to píchnout jen na ta světla?
Banditatom (Člen) 26.01.2010 21:00:04 Offline |
4Fun.cz psal:máš za hodinama krabicu?
krabice je uplně mimo garáž jen v garáži je taková ta krabička jak v paneláku
Banditatom psal:Banditatom psal:XJelen psal:tak v tom připadku doporučuju shodit všechny (i ty světla a zásuvky, ty předpokládám máš v garáži ) a centrála ti požene jenom zásuvky. Jinak ti začne rozmrzat trávník, ale zas alespoň rychlejc najdeš kde je to šlehnutý
jsem to ale piča centrála má dvě zásuvky jedna topení jedna světla ještě dotaz jak to píchnout jen na ta světla?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.01.2010 21:17:48 Offline |
XJelen psal:Banditatom psal:Banditatom psal:
raděj zprovozním světla budu dobrovolně mrznoutjsem to ale piča centrála má dvě zásuvky jedna topení jedna světla ještě dotaz jak to píchnout jen na ta světla?
to už jsem dlouho neviděl
Banditatom psal:hoši elektrikářští potřebuju poradit s napojením centrály na garáž! někde v zemi se mi posral kabel a v zimě se k němu nedostanu tak to pořeším centrálou ale nevím jak ji napojit na El.rozvod! uvažoval jsem přes zásuvku ale nevím jestli to pujde nebo ne nevím elektrice rozumím vím jen že nejde vidět a kope
elektrika je jako smrad.... Nevidíš, ale cejtíš
.... vono to ňák dopadne ....
Banditatom (Člen) 27.01.2010 17:45:39 Offline |
4Fun.cz psal:Apropo co to máš za centráloj že ti požene 2KW a ještě svetla??
je to nějaká mrdka od HONDY dvouválec stabilní výkon něco kolem 4.5Kw těžká je jak piča ale stojí za to V práci na tom frčí dvě flexy naráz
To Zdenoj: já ti dám smrade ale ten titulek by byl dobrý Tv hovna by jen dodala: Naprostý amater zřejmě neplatič a bezdomovec s ukradenou centrálou se snažil v podnapilém stavu načerno napojit El.proud a neodborně manipuloval s odizolovaným kabelem který nečekaně a zákeřně (do toho nějaký ten doják song) probil a dotičného na místě 8x možná i 9x kopl. Přivolaný lékař ( v pozadí záběr na pohřební auto) konstatoval smrt.
Banditatom psal:sonyk psal:Banditatom psal:
metr v podzemí a dva metry pod sněhem a hlavně nevím kde přesně je majitel je někde fučto je prace pro bagr na hodinu horsi je to s majitelem
ty voe jestli se tam bagrem dostaneš budeš frajer svah jak prase mezera mezi plotem a garáži je cca metr
a teď k fjeci můžu to tak udělat co jsem psal
hod foto
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Banditatom psal:4Fun.cz psal:Apropo co to máš za centráloj že ti požene 2KW a ještě svetla??
je to nějaká mrdka od HONDY dvouválec stabilní výkon něco kolem 4.5Kw těžká je jak piča ale stojí za to V práci na tom frčí dvě flexy naráz
To Zdenoj: já ti dám smrade ale ten titulek by byl dobrý Tv hovna by jen dodala: Naprostý amater zřejmě neplatič a bezdomovec s ukradenou centrálou se snažil v podnapilém stavu načerno napojit El.proud a neodborně manipuloval s odizolovaným kabelem který nečekaně a zákeřně (do toho nějaký ten doják song) probil a dotičného na místě 8x možná i 9x kopl. Přivolaný lékař ( v pozadí záběr na pohřební auto) konstatoval smrt.
sem se konečně po dlouhé dobe zase zasmál...
když to jede,je to OK
Stránky: 1