Nejsi přihlášen
bacha na zajíce
Ahoj, v pátek kolem 20:45 mi kousek za Starou Boleslaví vběhnul pod přední kolo zajíc asi v 60km/h a musím přiznat, že jsem to neustál. Motorka je odřená naštěstí jela jen po asfaltu asi 20 m já se klouzal asi o 3 metry dál. Já to odnesl jen naštíplou kostí na palci levé ruky. A to jsem tento měsíc motorku doplatil. Tak bacha na zvířátka.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
Re: bacha na zajíce
Kousek za Skorkovem směrem na Tuřice je mírná levá a pak mírná pravá tak za ní asi 50m měl sem tam jen asi 60km/h a zajíce sem přejel podjelo mi na něm přední kolo tak mám orvaný celý pravý bok. Naštěstí padák mi zachránil motor a maska nad světlem mi zase zachránila budíky, ale mám praklý plast pod sedačkou a to jsem kdysi kupoval nový asi za 6,5tis.
|
nicola.foxx (Člen) 23.09.2009 20:43:44 Offline |
Jestli mas ten podsedlak jen prasklej, tak zavarit, prelaknout a fertig.
Bude te to stat cca 2000.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
já bych ty kurvy všechny postřílela ....zajíce srnky ježky a začala bych u koní. tenhle rok sem potkala tuhle havět 3x vyhnula nebo zastavila no a ...někdy se prostě neda nic dělat... co tě nezabije to tě posílí![]()
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Pár minut co sem to složil jel okolo nějaký místní chlapík a říkal, že mám v podstatě štěstí. Vetšinou tam přejíždějí prasátka. No bivojem bych být nechtěl. ![]()
Jo abych nezapomněl zajíc byl na smetaně a byl dobrý.![]()
olda psal:Pár minut co sem to složil jel okolo nějaký místní chlapík a říkal, že mám v podstatě štěstí. Vetšinou tam přejíždějí prasátka. No bivojem bych být nechtěl.
Jo abych nezapomněl zajíc byl na smetaně a byl dobrý.
![]()
![]()
Jezdím tak, abych dojel!
|
nicola.foxx (Člen) 29.09.2009 17:26:18 Offline |
Takhle ulovenej zajic taky dobry. Aspon nefluses po zemi broky ![]()
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
olda psal:Pár minut co sem to složil jel okolo nějaký místní chlapík a říkal, že mám v podstatě štěstí. Vetšinou tam přejíždějí prasátka. No bivojem bych být nechtěl.
Jo abych nezapomněl zajíc byl na smetaně a byl dobrý.
Takže vlastně hofno zle ![]()
![]()
.... vono to ňák dopadne ....
|
pavlikbary (Člen) 01.10.2009 23:34:25 Offline |
stalo se mi neco podobnyho pred 14 dny jel jsem rano ve dve do prace v lese v zatacce v cca 80 na me cekal taky ja to vul prebrzdil na predku a pak to bylo taky cely zamotany ale dojel jsem na ni dom a nic mi nejni bandaska minus riditka, zrcatko, oba podsedlaky, panel kontrolek, tacho, kufr i s drzakem, plexi, drzaky pr. svetla...
![]()
![]()
vsechno spatne![]()
![]()
vsecno na![]()
|
pavlikbary (Člen) 04.10.2009 23:33:13 Offline |
|
pavlikbary (Člen) 05.10.2009 00:03:54 Offline |
a co mas s tim belikem? to je tak na srac?
na tech fotkach vypada vcelku ready
Jak sem psal slepil sem ho pájkou asi z 5 dílů pak mi začal praskat tak znovu oprava pájkou a ještě trochu laminátu a drželo to.Musel bych to celý odbrousit a začít znovu.
Proto radši jiný který můžu opravit.
|
pavlikbary (Člen) 05.10.2009 01:14:08 Offline |
aha ja si nevsiml ze je plastovej ![]()
![]()
![]()
ja mam plechovej tak jsem to tak nak bral automaticky ale ja ted po ty stipacce svaroval plasty na zadku taky pajkou a vvv poho
akorat jsem si tam do toho tavil jeste tenky pasky abs plastu ze scorpia
a tachac jsem skladal timhle zpusobem asi z 100 kousku a taky funguje jen vypada na prd tak ho musim stejne vymenit![]()
|
Banditatom (Člen) 19.01.2010 13:18:35 Offline |
hochu tak v tom bych viděl probléma! už jsem to někomu sháněl a nikde jsem na to nenarazil. Myslím že jednoduší a asik i levnější bude koupit neorigo světli![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:hochu tak v tom bych viděl probléma! už jsem to někomu sháněl a nikde jsem na to nenarazil. Myslím že jednoduší a asik i levnější bude koupit neorigo světli
Počítal jsem s tím, že někdo bude mít třeba popraskaný a koupí si jiný.
|
Banditatom (Člen) 19.01.2010 13:38:49 Offline |
olda psal:Banditatom psal:hochu tak v tom bych viděl probléma! už jsem to někomu sháněl a nikde jsem na to nenarazil. Myslím že jednoduší a asik i levnější bude koupit neorigo světli
tomu moc nevěř
pač když už to někdo složil a rozfláka světlo tak málo kdy přežije ten hebl![]()
Banditatom psal:olda psal:Banditatom psal:hochu tak v tom bych viděl probléma! už jsem to někomu sháněl a nikde jsem na to nenarazil. Myslím že jednoduší a asik i levnější bude koupit neorigo světli
tomu moc nevěř
pač když už to někdo složil a rozfláka světlo tak málo kdy přežije ten hebl
Jak sem psal slepil sem ho pájkou asi z 5 dílů pak mi začal praskat tak znovu oprava pájkou a ještě trochu laminátu a drželo to.Musel bych to celý odbrousit a začít znovu.
Proto radši jiný který můžu opravit.
|
Banditatom (Člen) 19.01.2010 13:48:33 Offline |
tady máš origo díl![]()
http://partsdepot.cz/index.php?fveh=216 … tion=96553
|
Hachlblaubachtr (Člen) 19.01.2010 23:18:43 Offline |
dnes jezdit po tmě na mašině?To byla ale pitomost,jen v nevyhnutelnýchch případech.Chyběj zkušenosti a předvídavost...opět.nemá to smysl dále komentovat.![]()
|
Banditatom (Člen) 20.01.2010 14:12:08 Offline |
Hachlblaubachtr psal:dnes jezdit po tmě na mašině?To byla ale pitomost,jen v nevyhnutelnýchch případech.Chyběj zkušenosti a předvídavost...opět.nemá to smysl dále komentovat.
tomuto nějak nerozumím?
já jezdím v sezoně do práce po tmě s práce po tmě. s tou předvídatelnosti že by superman
nebo čumět po lese?![]()
Našel jsem ten kýbl . https://motosport.hs.llnwd.net/motorcyc … earid=1523
Bohužel nemluvím anglicky tak nevím jestli by mi ho poslaly a kolik by stálo poštovné. Může mi s tím někdo pomoct.
Díky Olda
olda psal:Našel jsem ten kýbl . https://motosport.hs.llnwd.net/motorcyc … earid=1523
Bohužel nemluvím anglicky tak nevím jestli by mi ho poslaly a kolik by stálo poštovné. Může mi s tím někdo pomoct.
Díky Olda
Když sem dokončil objednávku, tak mi to vyšlo na:
Cena zboží: 1.861,24
Poštovný do ČR: 1.454,19
DPH: 476,91
Celková cena: 3.792,34
Dodání: 10 - 14 pracovních dní
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:olda psal:Našel jsem ten kýbl . https://motosport.hs.llnwd.net/motorcyc … earid=1523
Díky OldaKdyž sem dokončil objednávku, tak mi to vyšlo na:
Cena zboží: 1.861,24
Poštovný do ČR: 1.454,19
DPH: 476,91
Celková cena: 3.792,34
Dodání: 10 - 14 pracovních dní
ty vole to je lepší jak v partsdepotu ![]()
Strýcfajtr !!!
|
Banditatom (Člen) 20.01.2010 15:40:58 Offline |
hochu hochu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
našel jsem ještě tohle http://www.bikebandit.com/2001-suzuki-m … it/o/m6125
Šárka psal:já bych ty kurvy všechny postřílela ....zajíce srnky ježky a začala bych u koní. tenhle rok sem potkala tuhle havět 3x vyhnula nebo zastavila no a ...někdy se prostě neda nic dělat... co tě nezabije to tě posílí
![]()
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Šárka psal:já bych ty kurvy všechny postřílela ....zajíce srnky ježky a začala bych u koní. tenhle rok sem potkala tuhle havět 3x vyhnula nebo zastavila no a ...někdy se prostě neda nic dělat... co tě nezabije to tě posílí
Tohle bude ale spíš asi o lidech než o zvířatech ![]()
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
|
Banditatom (Člen) 30.01.2010 11:32:27 Offline |
tak na to že nové stojí 3100kč![]()
Stránky: 1