Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2010 20:20:48 Offline |
Re: Riadiaca jednotka (B12 01 na 99?)
tušim,že ne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
myslel jsem že nějakej podobnej důvod jako zkouška to bude,v tom případě se toho neboj,pokud budeš mít stejný konektory tak to můžete vyzkoušet,B12-01 by mněla mít ještě starý konektory páč pak 02 má jinej typ těch konektorů,jinak to že je to z B6ky nemá vliv na to abyste to mohli vyzkoušet jestli to startuje nebo ne
KOVAL psal:myslel jsem že nějakej podobnej důvod jako zkouška to bude,v tom případě se toho neboj,pokud budeš mít stejný konektory tak to můžete vyzkoušet,B12-01 by mněla mít ještě starý konektory páč pak 02 má jinej typ těch konektorů,jinak to že je to z B6ky nemá vliv na to abyste to mohli vyzkoušet jestli to startuje nebo ne
vsak on vravel ze je to ok len sa mi to nezdalo dik moc
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
čoveče na furt bych řek že by byla potřeba ta co tam má bejt,čili z B6ky a to proto že přecik tam je trochen jinač třeba nastavenej předstih a omezovač otáček,bo B6 víc točí...
ale jako na zkoušku nastartování to nemá vliv,zkoušel jsem takhle tu z B12 prohodit z Gsx750Inazuma a běželo to,a rovněž tak do B4 jsme zkoušeli z nějaký Gsxf600 nebo jakýho čerta a běželo to taky na odzkoušení..
hele a dneska jsem to viděl na aukru kdybyste to mněli v a nějak levně,respektive tam byla celá kompletní elektroinstalace z B6ky a na těch kabelech byla připlá ještě i ta jednotka,podivej se na aukro a v dílech na motorky tam zadej bandit a mněly by tam bejt díly na B6
http://www.aukro.cz/item909353075_suzuk … lkami.html
za ten litr je to za hubičku,za celou komplet elektriku i s řídící jednotkou,relátkem,a ještě ho udolat ať k tomu je ta spínací skříňka s klíčem a bomba nákup
KOVAL psal:http://www.aukro.cz/item909353075_suzuki_bandit_komplet_elektrika_s_kontrolkami.html
za ten litr je to za hubičku,za celou komplet elektriku i s řídící jednotkou,relátkem,a ještě ho udolat ať k tomu je ta spínací skříňka s klíčem a bomba nákup
Koukal jsem na tu aukci a zajímalo by mě kdo to prodáva tu elektroinstalaci na motorku s označením "Suzuki CBF 600 N Bandit"
Nakoniec bol niekde prerušený iba kontakt tak nebude za potreby kupovať celú riadiacu jednotku ale vďaka za ochotu pomôcť Killer, ďakujem aj ostatným čo mi pomohli dať moju motku zasa do pôvodného stavu vážim si to...
Už je doma fešanda ...
...blood donor for funeral service industry...
Stránky: 1