Nejsi přihlášen
PROČ máte Bandita?
helejte,od léta přemejšlím,že se Bandita zbavím a pořídím něco jinýho. Malý cestovní enduro asi... (transalp,gs 650,xt...) Kámoš je vysazenej na V motory,jinej zas na jednobuchy. Mě Bandit neva,jen je na mě dost divokej. Tak by mě zajímalo,PROČ máte,nebo jste měli Bandita? Taky kvůli motoru? Nebo co vás vedlo k tomu,že jste pořídili právě Bandita?
God Gave me Everything I want
Re: PROČ máte Bandita?
jaryn psal:helejte,od léta přemejšlím,že se Bandita zbavím a pořídím něco jinýho. Malý cestovní enduro asi... (transalp,gs 650,xt...) Kámoš je vysazenej na V motory,jinej zas na jednobuchy. Mě Bandit neva,jen je na mě dost divokej. Tak by mě zajímalo,PROČ máte,nebo jste měli Bandita? Taky kvůli motoru? Nebo co vás vedlo k tomu,že jste pořídili právě Bandita?
seš vážně jaryn
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 11.02.2010 20:42:48 Offline |
Kakac psal:jaryn psal:Kakac psal:Jaryne ty jseš vůůůůůůl
Bandita mám proto že se mi líbí a fertigjá jsem vůl, a ty jseš príma kluk...
No jsem rád že to tak bereš
Ty taky nejsi k zahození
teplohrátky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jaryn psal:helejte,od léta přemejšlím,že se Bandita zbavím a pořídím něco jinýho. Malý cestovní enduro asi... (transalp,gs 650,xt...) Kámoš je vysazenej na V motory,jinej zas na jednobuchy. Mě Bandit neva,jen je na mě dost divokej. Tak by mě zajímalo,PROČ máte,nebo jste měli Bandita? Taky kvůli motoru? Nebo co vás vedlo k tomu,že jste pořídili právě Bandita?
A budeš spokojenej
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2010 08:14:51 Offline |
Kukii psal:B6 divoká? hele tak aby sis pak na Véčkovym motoru nepřipadal jak ve stíhačce
Véčko je prostě lepší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PROTOZE je krasnej...
PROTOZE je velkej (v dnesni dobe minibajku)...
PROTOZE sem tak spatnej pilot, ze mi nevadi jeho slabiny...
PROTOZE se kolem motaj fajn lidi
BANDIT
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Progear 650 (Člen) 12.02.2010 08:56:12 Offline |
Kukii psal:B6 divoká? hele tak aby sis pak na Véčkovym motoru nepřipadal jak ve stíhačce
Zase neblázni.... jak který Véčko... a hlavně žádný nejede jako litrová kapota....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
WenzelB6 psal:B je jediná správná volba v nadcházející době LPG,CNG a dalších fičur.
B6 mě na jízdu solo stačí. A to zimní startování z žádnou jinou se tak
dobře nepochč..u, žiletka Diu Vítěz Jevíčko
ty vole, Astra Diu Jevicku uz je jen vzpominkou. Jeste do nedavna to bylo Gilette Jevicko a ted uz je to jen sklad ziletek Jsem mistni, tak bacha woe, jo?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2010 12:12:43 Offline |
za rozumný prachy rozumná kvalita.
PALOUS psal:Marián psal:hovno,protoz je nejlevnejsi a ja na jinou nemel
a pak musim mlit picoviny vo tom,ze je to nejlepsi a nejkrasnejsi motorkatak toto je jediná správná votpověť
už se to učím nazpaměť.
PALOUS psal:Marián psal:hovno,protoz je nejlevnejsi a ja na jinou nemel
a pak musim mlit picoviny vo tom,ze je to nejlepsi a nejkrasnejsi motorkatak toto je jediná správná votpověť
dyš ste socky tak sem neleste... a místo motky si rači skočte na automaty ... taky vzrůšo
Bandit pičo
No přece BANDIT PIČO
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Progear 650 psal:Kukii psal:B6 divoká? hele tak aby sis pak na Véčkovym motoru nepřipadal jak ve stíhačce
Zase neblázni.... jak který Véčko... a hlavně žádný nejede jako litrová kapota....
Tak jasné, neříkám, že všechy Véčka jsou nej, ale pobavilo mě, že B6 je divoká a chce si pořídit nějakou jinou jebku chtělo by ho to vychovat, kdo si ho veme do parády?
Život je boj-mašina je nej!!!
Marián psal:hovno,protoz je nejlevnejsi a ja na jinou nemel
a pak musim mlit picoviny vo tom,ze je to nejlepsi a nejkrasnejsi motorka
jelikoz sem kupoval ojetinu a mel treba i na legendarniho "fejzra", tak tem vinam co melu muzu i verit
...jinak souhlasim, ze u soucany 650N to muze bejt do urcity miry socialni volba
jaryn psal:Kukii psal:B6 divoká? hele tak aby sis pak na Véčkovym motoru nepřipadal jak ve stíhačce
chceš říct,že třeba Transalp je větší divočina než Bandit?
co je na B6 divokyho, kdyz ji nepustis pres 8tis ot/min?
vyslovenej beranek
vsechno mas ve svy pravy ruce
to Loser: co to je bandit jebka? A já si už na malý péro zvyknul. I mé přítelkyně...To Ondráš: mě baví šmajdat po okreskách,překáží mi tam těch 6 kvaltů a hlídání otáček. A o tom snížení výkonu jsem taky přemýšlel. Klíďo na rok,dva,bez zápisu v TP. Měl bych asi raritu,co?
1. Se me ta motorka neskutecne libi.(model 1996 - 2006tusim) a samozrejme Nko.
2. Nahac je nahac to je proste parada
3. Z uchazejicich nahacu v teto kubature (600ccm) nejprijatelnejsi cena
4. Kvalita
5. Idelani pro zacatecnika
tot asi vse, taky sem premyslel o xt660 motard ale je to liny a skoro tezky jak bandit takze bych si nepomohl, a bandit da i offroad vlozky. Takze u nej zustavam nez se stane zazrak aj a budu mit prachy na Yamahu MT-01
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jaryn psal:To Ondráš: mě baví šmajdat po okreskách,překáží mi tam těch 6 kvaltů a hlídání otáček. A o tom snížení výkonu jsem taky přemýšlel. Klíďo na rok,dva,bez zápisu v TP. Měl bych asi raritu,co?
Tak vždyť tam tu 6 dávat nemusíš, ne?
A s tím omezením... Nevim čeho se bojíš. Od pohledu to nikdo nepozná. Každému podle jeho gusta.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
jaryn psal:to Loser: co to je bandit jebka? A já si už na malý péro zvyknul. I mé přítelkyně...To Ondráš: mě baví šmajdat po okreskách,překáží mi tam těch 6 kvaltů a hlídání otáček. A o tom snížení výkonu jsem taky přemýšlel. Klíďo na rok,dva,bez zápisu v TP. Měl bych asi raritu,co?
Já jsem si nechal 650 škrtit a vůbec to nejelo...Na rovině jsem z toho nedostal ani 130...Škrtící sadu mám...Kdyby čla z 650 na tu tvou klidně můžu zapujčit
já mám bandita proto, že jsem si koupil...kdybych si ho nekoupil, tak bych ho neměl....
K.a.s.y.m. (Člen) 12.02.2010 18:25:39 Offline |
jaryn psal:Kukii psal:B6 divoká? hele tak aby sis pak na Véčkovym motoru nepřipadal jak ve stíhačce
chceš říct,že třeba Transalp je větší divočina než Bandit?
no vhledem k charakteru motoru do V a k tomu ,že je to ještě endůro tak svym zpusobem ten motor divočejší je,ale ne nahoře
jaryn psal:to Loser: co to je bandit jebka? A já si už na malý péro zvyknul. I mé přítelkyně...To Ondráš: mě baví šmajdat po okreskách,překáží mi tam těch 6 kvaltů a hlídání otáček. A o tom snížení výkonu jsem taky přemýšlel. Klíďo na rok,dva,bez zápisu v TP. Měl bych asi raritu,co?
Tak přesně kvůli tomu sem si loni po 20ti letech bez motorky koupil plnotučnou. Má o kvalt míň a krouťák i v nízkejch otáčkách dostačující. Takže si nechá líbit i šolichání na okreskách s otáčkama jako když jede důchodce v Š120. Hele bydlíme kousek od sebe, tak si to na jaře můžem na chvíli prohodit a uvidíš.
Kadel psal:jaryn psal:to Loser: co to je bandit jebka? A já si už na malý péro zvyknul. I mé přítelkyně...To Ondráš: mě baví šmajdat po okreskách,překáží mi tam těch 6 kvaltů a hlídání otáček. A o tom snížení výkonu jsem taky přemýšlel. Klíďo na rok,dva,bez zápisu v TP. Měl bych asi raritu,co?
Tak přesně kvůli tomu sem si loni po 20ti letech bez motorky koupil plnotučnou. Má o kvalt míň a krouťák i v nízkejch otáčkách dostačující. Takže si nechá líbit i šolichání na okreskách s otáčkama jako když jede důchodce v Š120. Hele bydlíme kousek od sebe, tak si to na jaře můžem na chvíli prohodit a uvidíš.
Nic s ním neprohazuj, mohlo by se ti pak stát, že se budeš rozvádět....
WD club member...
Tak já sem šel do K6 proto,že to byla poslední šance koupit vopravdovou mašinu,s karbecama,vzducháčem,normálním rámem....A nelituju Moderní sračku s laciným litým(praskajícím) rámem si budu moct koupit kdykoliv,je jich fšude tři prdele
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
....BANDITA jsem chtěl od svejch 20ti....bohužel jsem žil dost hýřivým životem ( občas ještě zakalím , to bude zas komentářů ) a na pořádnou motyku (fichtl, jawa, číza byla) nějak nikdy nenašetřil......když už se to podařilo, tak v hledáčku bylo dost moto a rozhodnutí padlo na litrového Fazera, vyhlídlého mi prodali.....tak mi prodejce říká, hele mám tu jedno béčko, půl roku sem na něm nejel....říkám tak aspon juknu....vytáh zaprášený brouka, natočli na poprvé a bylo hotovo. Měnit rozhodně nehodlám, mám najeto 26tis na 03,max vyměním za nový, vodník mi nevadí, sere mi design motoru ( ještě černý ok ), takže novej model asi až za pár let až pan Suzuki zjistí že klasika je klasika ( snad se toho dočkám ) K béčku sem pořídil starou R1 na kravení a okruh a sem spokojenej parchant.
....jináč sem rád že mi toho Fazera prodal před nosem, protože bych nepoznal spoustu fajnovejch lidí co tu sou
....a i nemotorkář když se řekne Bandit ví je to motorka
....jináč Jaryne, ser na GS a podobný tipy motek, moc si nepomůžeš. Porád mi přijde že nevíš co za motku vlastně chceš, pokud přemejšlíš o GS, nebo XT. Naprosto rozdílný typ motorek. A estli má 6-ka divokej motor tak XT taky není žádný lenoch.
....na tvoje vejlety za mě 6-ka idelál, čoprem podobný kubatury si myslím moc nepomůžeš zasejc co se týče ovládání.
...a je mi u jakou motku budeš sedlat, hlavně aby to sedělo tobě.
p.s v létě dorazíme zasejc do cukrárny ( páč jezdím jenom po hospodách a ty jsi jedinej kerej mě vzal do cukrárny )
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Zdenek psal:To Vikec,,,furt nechápu co to plácáš vo litým, laciným, praskajícím rámu, pár jsem jich už svářel a převážná část byli trubkáče. Zdenek.
nevim... nic sem nsesvařoval a nemam s tim skušenosti ... ale všeobecně nový věci stojej za věčí hovno než ty starý ....
Bandit pičo
Zdenek psal:To Vikec,,,furt nechápu co to plácáš vo litým, laciným, praskajícím rámu, pár jsem jich už svářel a převážná část byli trubkáče. Zdenek.
No vidíš,já sem jich zase za poslední dobu viděl hodně prasklejch,právě těch novejch rádobydeltaboxů na fšech těch Z750/1000,FZ6,GSR,... A to těm morotkám jinak nic nebylo,jenom ten rám...Proti starejm hliníkovejm deltaboxům(svařovanejm) nic nemám V dnešní době je pro fabriku lacinější vodlít rám do formy,než svařovat ocelovej/hliníkovej,tak se to uvede jako obrovská výhoda a stádo oveček bude spokojený Jen si vspomeňte na nejvěčí slávu CBR6F,nejlepší léta zažila s trubkáčem,ikdyš konkurence dávno jezdila hliník...Ale je to jenom můj názor,nemusíš s ním soucítit
..není to tak dávno,co jsem koukal na Yamahu FZ1..
..na obou stranách zlomený rám jak suchý rohlík v Progyho levačce..
..po bouračce nebyla..
..dovoz Italsko..a pak to někdo koupí a někdo svaří a někomu střelí jako voňavku..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
kojaksro psal:....BANDITA jsem chtěl od svejch 20ti....bohužel jsem žil dost hýřivým životem ( občas ještě zakalím , to bude zas komentářů ) a na pořádnou motyku (fichtl, jawa, číza byla) nějak nikdy nenašetřil......když už se to podařilo, tak v hledáčku bylo dost moto a rozhodnutí padlo na litrového Fazera, vyhlídlého mi prodali.....tak mi prodejce říká, hele mám tu jedno béčko, půl roku sem na něm nejel....říkám tak aspon juknu....vytáh zaprášený brouka, natočli na poprvé a bylo hotovo. Měnit rozhodně nehodlám, mám najeto 26tis na 03,max vyměním za nový, vodník mi nevadí, sere mi design motoru ( ještě černý ok ), takže novej model asi až za pár let až pan Suzuki zjistí že klasika je klasika ( snad se toho dočkám ) K béčku sem pořídil starou R1 na kravení a okruh a sem spokojenej parchant.
....jináč sem rád že mi toho Fazera prodal před nosem, protože bych nepoznal spoustu fajnovejch lidí co tu sou
....a i nemotorkář když se řekne Bandit ví je to motorka
....jináč Jaryne, ser na GS a podobný tipy motek, moc si nepomůžeš. Porád mi přijde že nevíš co za motku vlastně chceš, pokud přemejšlíš o GS, nebo XT. Naprosto rozdílný typ motorek. A estli má 6-ka divokej motor tak XT taky není žádný lenoch.
....na tvoje vejlety za mě 6-ka idelál, čoprem podobný kubatury si myslím moc nepomůžeš zasejc co se týče ovládání.
...a je mi u jakou motku budeš sedlat, hlavně aby to sedělo tobě.
p.s v létě dorazíme zasejc do cukrárny ( páč jezdím jenom po hospodách a ty jsi jedinej kerej mě vzal do cukrárny )
No nevim jesi pan suzuki zjistí že klasika je klasika ... pan honda to zjistil s novim retro cébem ale prej natom budou jezdit jen japončíci a nám sem pošlou kulový
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 13.02.2010 11:02:48 Offline |
bandit je bandit na nějakou plastovou mrdku(sorry jebkaři)mě neužije
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen) 13.02.2010 12:07:46 Offline |
Pšán psal:..není to tak dávno,co jsem koukal na Yamahu FZ1..
..na obou stranách zlomený rám jak suchý rohlík v Progyho levačce..
..po bouračce nebyla..
..dovoz Italsko..a pak to někdo koupí a někdo svaří a někomu střelí jako voňavku..
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:No vidíš,já sem jich zase za poslední dobu viděl hodně prasklejch,právě těch novejch rádobydeltaboxů na fšech těch Z750/1000,FZ6,GSR,... A to těm morotkám jinak nic nebylo,jenom ten rám...
Zetka jsou s trubkovým páteřákem
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:No vidíš,já sem jich zase za poslední dobu viděl hodně prasklejch,právě těch novejch rádobydeltaboxů na fšech těch Z750/1000,FZ6,GSR,... A to těm morotkám jinak nic nebylo,jenom ten rám...
Jo,je to možný,tam sem viděl na dvou kusech ruplou tu vzpěru co je kolem motoru,ta je nějakej ten vodlitek...
VikecB12 psal:ross psal:VikecB12 psal:No vidíš,já sem jich zase za poslední dobu viděl hodně prasklejch,právě těch novejch rádobydeltaboxů na fšech těch Z750/1000,FZ6,GSR,... A to těm morotkám jinak nic nebylo,jenom ten rám...
Jo,je to možný,tam sem viděl na dvou kusech ruplou tu vzpěru co je kolem motoru,ta je nějakej ten vodlitek...
ta zase má úlohu padáku, tak se dá pak vyměnit
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:VikecB12 psal:ross psal:
Zetka jsou s trubkovým páteřákemJo,je to možný,tam sem viděl na dvou kusech ruplou tu vzpěru co je kolem motoru,ta je nějakej ten vodlitek...
ta zase má úlohu padáku, tak se dá pak vyměnit
No to je sice pěkný,ale jakto že ten padák praskne na motorce keré nic není,prostě při dopadu ze zadního to rupne a to mě nepřipadá zrovna ideální staf,teda aspoň pro moje použití
Stránky: 1