Nejsi přihlášen
zarovky h7, elta
Ahoj, uvažuji o koupi těchto žárovek a nevim jestli mám či ne? Máte s nima nějaké zkušenosti? Díky moc
http://www.torioplus.cz/zbozi/h7-90-modra-sada-2-ks/
Re: zarovky h7, elta
S těmito konkrétními ne, ale vyskytují se v různých variantách a všechny jsou žalostné. Kup obyčejné a uděláš líp. Pokud chceš, aby lépe svítily, tak odzkoušené máme Phillips Extreme Vision. Svítí líp, ale na úkor nízké životnosti a vysoké ceny.
m.donnie psal:Ahoj, uvažuji o koupi těchto žárovek a nevim jestli mám či ne? Máte s nima nějaké zkušenosti? Díky moc
http://www.torioplus.cz/zbozi/h7-90-modra-sada-2-ks/
Nemám je sice vyzkoušený ale každý žárovky co maj modrý sklo aby to bylo jako xenon jsou mi podezřelý. Někde byl na internetu test. Třeba ho najdu...
Banditatom (Člen) 18.02.2010 08:36:16 Offline |
ser na to tyhle polomrdky nefungujou opravdu zainvestuj a kup ty philipskya s životností! V bečku to mám už dva roky ( pravda H4 phillips) ale ta H7 bude tak samo. Dobrá volba je ještě osram blue vision ale ten je na guvno svítí pěkně ale praskaj jak balonky na pouŤy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 18.02.2010 08:36:52 Offline |
pardon ten osram je night breaker
Banditatom (Člen) 18.02.2010 08:44:12 Offline |
Filous psal:Filous psal:...mam tam toho nájtbrejkra a je to lepčí...a je tam asik tag 6000km a drží...
...ólalá...tady je to vo H7, tag nic...jako bych tady nebyl...
ten night breaker se dělá i v H7myslím
Banditatom (Člen) 18.02.2010 08:48:28 Offline |
zde je důkaz ty já ho na moto neměl ale v plechovce jo a měnil jsem ho po 3 měsících
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h … s%26sa%3DG
Banditatom psal:ser na to tyhle polomrdky nefungujou opravdu zainvestuj a kup ty philipskya s životností! V bečku to mám už dva roky ( pravda H4 phillips) ale ta H7 bude tak samo. Dobrá volba je ještě osram blue vision ale ten je na guvno svítí pěkně ale praskaj jak balonky na pouŤy
...mám ty polomrdky (nějaký noname z pouti) v autě už dobrejch 6 roků a měnil jsem jednu; v motorce mám 4 roky a neměnil jsem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 18.02.2010 10:28:23 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:ser na to tyhle polomrdky nefungujou opravdu zainvestuj a kup ty philipskya s životností! V bečku to mám už dva roky ( pravda H4 phillips) ale ta H7 bude tak samo. Dobrá volba je ještě osram blue vision ale ten je na guvno svítí pěkně ale praskaj jak balonky na pouŤy
...mám ty polomrdky (nějaký noname z pouti) v autě už dobrejch 6 roků a měnil jsem jednu; v motorce mám 4 roky a neměnil jsem
dobrý kousky já takový štěstí neměl
Banditatom psal:osiris psal:Banditatom psal:ser na to tyhle polomrdky nefungujou opravdu zainvestuj a kup ty philipskya s životností! V bečku to mám už dva roky ( pravda H4 phillips) ale ta H7 bude tak samo. Dobrá volba je ještě osram blue vision ale ten je na guvno svítí pěkně ale praskaj jak balonky na pouŤy
dobrý kousky já takový štěstí neměl
ja koupil ty borice tmy do auta a sviti lip, ale kdyz mas zasrany svetla tak to nejak nepomaha
Vzdy muze byt hur :-)
Nazdarek koupil jsem Osram nightbreaker H1 do dálkový paraboly , za cca 170 kč.. dřív sem měl gs 500e a GPZ 500S a v obou sem měl nigtbreakera.. je to nejlepší žárovka kterou jsem kdy viděl.. na tlumené světlo do H7 patice sem koupil xenon a svítí to lípjak nightbreaker a mnohem dál... ale zase je to nehomologované takže si vyberte.. bud budete mít vše homologované a nebo neuvidíte. Jinak mam tam xenon kvuli noční viditelnosti, častokrát se vracim večír domů... a navíc to má výdrž 10 x vyšší než žárovka
Stránky: 1