Nejsi přihlášen
Žárovky
Zdarec,nemáte někdo háhodou tohle ? http://shop.monsta.cz/?cls=stoitem&stiid=67359
Krajem se rozlejhá Banditů řev !!!
Re: Žárovky
Když něco potřebuju, tak to sem rovnou fláknu a na HLEDAT, von nějakej trubkáč odpoví... se tim hledat přece nebudu votravovat...
fakt úlet, tyhle žárovky se řeší hned v tématu o řádek níž + další tři, možná čtyři téma založný pro H7 během cca 3-4měsíců zpět...
Otázka na zvážení směrem na adminy... já bych tyhle "dotazový" vlákna co jich je tady tři mazal (po nějakém čase). Protože stejně nikdo neodpoví a je to celý o ho..ě. Ale když někdo bude opravdu požívat HLEDAT, tak mu tam pak budou vyskakovat tyhle vlákna, nic nenajde a pak to sem stejně flákne. Pak to tady bude dost nepřehledný. Vím to sám, když jsem něco hledal...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Když něco potřebuju, tak to sem rovnou fláknu a na HLEDAT, von nějakej trubkáč odpoví... se tim hledat přece nebudu votravovat...
fakt úlet, tyhle žárovky se řeší hned v tématu o řádek níž + další tři, možná čtyři téma založný pro H7 během cca 3-4měsíců zpět...
Otázka na zvážení směrem na adminy... já bych tyhle "dotazový" vlákna co jich je tady tři mazal (po nějakém čase). Protože stejně nikdo neodpoví a je to celý o ho..ě. Ale když někdo bude opravdu požívat HLEDAT, tak mu tam pak budou vyskakovat tyhle vlákna, nic nenajde a pak to sem stejně flákne. Pak to tady bude dost nepřehledný. Vím to sám, když jsem něco hledal...
...no a jak je to teda vlastně stěma H7?
...
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nicola.foxx (Člen) 21.02.2010 16:27:56 Offline |
Ja bych taky nic nemazal. Vobcas se k neterymu vlaknu vratim a bavim se u toho stejne jako prvne
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1