Nejsi přihlášen
martin.vomy (Člen) 06.11.2007 16:06:09 Offline |
Xenony
Nemáte někdo zkušenosti s xenonama na motorce? Jako jestli to fakt svítí o hodně víc nebo jestli je to hloupost?
martin.vomy (Člen) 06.11.2007 16:17:13 Offline |
Re: Xenony
Sadu na auto sem viděl za 3500, takže kdyby se dva lidi dohodli, tak by to vyšlo "jen" na 1750. Dělají se i HB4 - na B6S/B12S.
martin.vomy (Člen) 06.11.2007 16:24:57 Offline |
Chci slyšet, jestli to někdo má na motorce, jestli je to velkej rozdíl proti normální halogence a jestli si myslíte, že se to za tu cenu vyplatí nebo se na to mám vy.....
martin.vomy psal:Chci slyšet, jestli to někdo má na motorce, jestli je to velkej rozdíl proti normální halogence a jestli si myslíte, že se to za tu cenu vyplatí nebo se na to mám vy.....
jo, mám to na motorce
jo, je to velkej rozdíl
jak velkej? jako kráva!
jestli se to tobě vyplatí?
to můžeš vědět jedině ty sám,
tak se na to radši vy...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
martin.vomy (Člen) 06.11.2007 16:36:27 Offline |
To Americkej: Když to máš v motorce, koupil bysis to znovu nebo ne?
martin.vomy (Člen) 06.11.2007 16:52:13 Offline |
Vo tom vůbec nemluvim. To mě ani nenapadlo. Ptám se, jestli to je natolik dobrý, že bysis to třeba do další motorky koupil zase. Jestli ti lezu na nervy, tak to soráč
martin.vomy (Člen) 06.11.2007 16:59:22 Offline |
Já vim co chci. Chci radu od někoho, kdo to má. To je všechno.
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 17:04:54 Offline |
na motorku je to k ničemu, kolikrát jedeš na motorce v noci abys to použil ??? a i když jo, stejně pojede jak posranej kvůli velký brzdný dráze motorky. do auta je to něco jinýho, tam tomu rozumim, jinak ta cena se bude pohybovat spíš okolo 6-8 tisíc za sadu bixenon, ale dáš to jenom na esko bo na enko se ti nikam nevejde ta krabička co to startuje...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 17:18:24 Offline |
no nevim jestli nemelem jeden vo koze a druhej vo kozách, ale má to patici z který dozadu čumí eště věčí zátka než je na normální h4 a pak eště extra krabičku asik 10x10x3 cm kerá se pravda může dát třeba pod sedlo, ale i tag si myslim, že dostat to do toho světla bude docela hoňka...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 06.11.2007 17:44:44 Offline |
tag snaď jo, f autě už bych normální halogen nechtěl, ale u motorky na to prdim, bo ty dvě h4 na noční dojezdy úplně stačej...
doba je temná...
Banditatom (Člen) 06.11.2007 18:56:20 Offline |
Žárovka philiips s modrým efektem o něco vyšší výkon (nespomenu si na typ) a jsem spokojenej jak hajz cena 650kč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Žárovka philiips s modrým efektem o něco vyšší výkon (nespomenu si na typ) a jsem spokojenej jak hajz cena 650kč
PURE NAKED BIKE!
pepoj: nechce se mi do garáže, ale tady mám obaly od těch co mám v autě
...ta osramka nemá moc velkej rozdíl proti obyčejnejm, svítí jen o něco málo běleji a do modra
...ta hid (tu mám i v motorce) je údajně plněná xenonovým plynem, je levnější než ta osramka a svítí o mnoho a mnoho líp, nevím jak to maj udělaný, ale je to fakt dost podobný xenonu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...tag to se spolehni woe, už nás vidim f živejch barvách, jag hledáme papírek vo kerým ke fšemu nevíme co na něm stálo
...si na kasu nalep zlutej "post it" listek,ze mas na nastence jinej listek,na kerym je nakreslena zarofka s dredama...
...che palle !!!
osiris psal:pepoj: nechce se mi do garáže, ale tady mám obaly od těch co mám v autě
...ta osramka nemá moc velkej rozdíl proti obyčejnejm, svítí jen o něco málo běleji a do modra
...ta hid (tu mám i v motorce) je údajně plněná xenonovým plynem, je levnější než ta osramka a svítí o mnoho a mnoho líp, nevím jak to maj udělaný, ale je to fakt dost podobný xenonu
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Hid.JPG
díky kouknu po kšeftech
GSX 1400 K7
Americkej psal:týpek má stejnak eSko.
Jinak já znám jednoho, ten furt zapomíná čirý plégo, dojíždí pak za tmy s černým a to byl vždycky běs!Ještě že už mám(teda von má) ten xenón!
jako bych se viděl při dojezdu na poslední sraz,všichni čirý plégo,jenom já mistr světa skoro poslepu a to mi ještě Humlák svítil
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Venku je to vo průser. Bez ABE (homologace). Před rokem, když do mojeho Passata napálil frajer z boku, pojiˇšťovák jako první kontroloval moje bi xenon lampy zda je to originál. Pokud by nebyly, zřejmě by mě napadli, že jsem ho oslnil a bla bla bla. Proto se ptám jestli má nějaká ta sada homologaci
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
martin.vomy (Člen) 10.11.2007 14:10:30 Offline |
Ptal sem se na homologaci jednoho prodejce a ten mi tvrdil, že ty jejich maji evropskou homologaci. Někdo jiný mi zase říkal, že kdo tvrdí, že jsou homologovaný, tak lže, protožé žádný z těchto sad homologovaný nejsou.
No já nevím,mě se ty homologace moc nezdají. Stejně máš ve vyhlášce napsaný že nesmíš zasahovat do konstrukce vozidla,osvětlení,výfukovýho systému a takJe to stejný jako s ladákem,pokud se ti to líbí není co řešit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
martin.vomy (Člen) 10.11.2007 21:25:29 Offline |
Co vím, tak ty ballasty transformují 12V na 85-165V s pořebnou frekvencí. O 380ti sem nic neslyšel.
killerrebel (Člen) 11.11.2007 11:50:55 Offline |
Meloun psal:Banditatom psal:Žárovka philiips s modrým efektem o něco vyšší výkon (nespomenu si na typ) a jsem spokojenej jak hajz cena 650kč
mno myslím že jsem ty žarovky Philps našel a opravdu stojí 650 ale píšou o 80 % větší svítivost aniž by se oslňoval protějedoucí vozidla a taky je to cena za pár. ted jen vypatrat jestli by se dala koupit jedna žárovka
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel (Člen) 11.11.2007 11:51:47 Offline |
zapoměl jsem dodat adresu : http://uni.autodoplnky.cz/philips-zarov … 8-s4085326
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Tak jsem zabudoval xenon na banďoura a prostě supeeeer!!Svítivost jako kráva!!Zabudovaní na 650 S byla neuvěřitelně snadná!Trvalo to asi 30minut.Mrkněte.Suter ceny!!!!!!!!!!
http://www.cztuning.cz/index.php?action … zboid=3971
Bedřich psal:Cena zajímavá
ale sere mě, že to nejde zlegalizovat, tímpádem dost vo hubu.
...na silnici vždycky v poho ( pokud nebudeš oslňovat ) a na technickou vyhodíš výbojky a nandáš origo, na kabeláž Ti nikdo nic neřekne.
....za tu cenu si je můžeš u mě vyzvednout Bédo...sadu Ti můžu nechat za 18kil
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
SLUGI psal:Osram X-racer
... a neřeším legalizaci protože ji maj
Nevim jak sviti ta Osram. ale ze všeobecne zkušenosti mam že ty modre žarovky sviti celkem blbě....
Ja použivam Philips H4 X-treme Power a tem malej modrej proužek opravdu funguje.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
nicola.foxx (Člen) 21.02.2010 00:26:34 Offline |
Frodo89 psal:SLUGI psal:Osram X-racer
... a neřeším legalizaci protože ji majNevim jak sviti ta Osram. ale ze všeobecne zkušenosti mam že ty modre žarovky sviti celkem blbě....
Ja použivam Philips H4 X-treme Power a tem malej modrej proužek opravdu funguje.
http://www.autozarovky-philips.cz/data/ … oto_H4.jpg
To jde jen na nahace ty INTERNETOVEJ SPRTE
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:To jde jen na nahace ty INTERNETOVEJ SPRTE
Ted vemu v uvahu že absolutně nevim co ma Sko na žárovky, a už. manual v garaži pod mam pod sedlem. A prosim vysvětli mi jak to muže jit pouze na nahače?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:nicola.foxx psal:To jde jen na nahace ty INTERNETOVEJ SPRTE
Ted vemu v uvahu že absolutně nevim co ma Sko na žárovky, a už. manual v garaži pod mam pod sedlem. A prosim vysvětli mi jak to muže jit pouze na nahače?
na S-kách jsou žárovky podle ročníků H4, HB3 a HB4, H7 esli se teda nemejlim.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nicola.foxx (Člen) 21.02.2010 12:03:40 Offline |
Frodo89 psal:nicola.foxx psal:To jde jen na nahace ty INTERNETOVEJ SPRTE
No kdyz sem cpes H4, tak ti na to reaguju, ze na S to nedas. Tam jsou ty HB3 HB4 a H7.
Ty vice svitivy zarovky delaj prevazne H4 a na HB zarovky mas maximalne +30% a to ani nepoznas.
Uz to chapes ty hedsejku
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Frodo89 psal:nicola.foxx psal:To jde jen na nahace ty INTERNETOVEJ SPRTE
No kdyz sem cpes H4, tak ti na to reaguju, ze na S to nedas. Tam jsou ty HB3 HB4 a H7.
Ty vice svitivy zarovky delaj prevazne H4 a na HB zarovky mas maximalne +30% a to ani nepoznas.
Uz to chapes ty hedsejku
Děkuji za objasnění...
Ty vice svitivy zarovky se dělají i v H7
osiris psal:pepoj: nechce se mi do garáže, ale tady mám obaly od těch co mám v autě
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Hid.JPG
Osi šla by nějak reinkarnovat ta fotka, případně nějakej odkaz nebo info o tý HID (pokud ji teda ještě máš nebo vývoj nějak významně nepokročil za dva roky). Díky
Ne asi
luig psal:osiris psal:pepoj: nechce se mi do garáže, ale tady mám obaly od těch co mám v autě
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Hid.JPGOsi šla by nějak reinkarnovat ta fotka, případně nějakej odkaz nebo info o tý HID (pokud ji teda ještě máš nebo vývoj nějak významně nepokročil za dva roky). Díky
Já jsem kupoval loni sadu žárovek taky HID a stály asi 300 sada dvou.Svítí to podstatně líp oproti obyč. Dal jsem bi-xenon a ten svítil ještě podstatně líp jenže mě štvalo těch pár věcí kolem toho, jakože všude spousta kabelů a všechno na fest namačkaný, aby se to vůbec vešlo a to by asi nedělalo dobrotu. Pokud by si s tim někdo vyhrál a udělal zezadu do toho plastu na světle díru aby neměl tak zohybany ty kabely, asi by to bylo fajn...Vrátil jsem zpátky tu žárovku a hotovo.Myslim že to bude plně dostačující, jako to je do teď.
Brkos psal:Já jsem kupoval loni sadu žárovek taky HID a stály asi 300 sada dvou.Svítí to podstatně líp oproti obyč. Dal jsem bi-xenon a ten svítil ještě podstatně líp jenže mě štvalo těch pár věcí kolem toho, jakože všude spousta kabelů a všechno na fest namačkaný, aby se to vůbec vešlo a to by asi nedělalo dobrotu. Pokud by si s tim někdo vyhrál a udělal zezadu do toho plastu na světle díru aby neměl tak zohybany ty kabely, asi by to bylo fajn...Vrátil jsem zpátky tu žárovku a hotovo.Myslim že to bude plně dostačující, jako to je do teď.
Nahoď link
Ne asi
...mám je už dlouho a nemám je z tohohle shopu, ale z obchodu s náhr. dílama, myslím že je to ale něco v tomhle smyslu, nebo možná i stejný, jen s jiným obrázkem na krabičce
http://www.bottari.cz/zarovky-xe-supwhi … s/d-70437/
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...mám je už dlouho a nemám je z tohohle shopu, ale z obchodu s náhr. dílama, myslím že je to ale něco v tomhle smyslu, nebo možná i stejný, jen s jiným obrázkem na krabičce
http://www.bottari.cz/zarovky-xe-supwhi … s/d-70437/
Díky
Ne asi
Stránky: 1