Nejsi přihlášen
Re: ...tak co fotbal ?
...fodbal??? ...to je to, jag se tam honěj po tom záhumenku z jedný strany na druhou??? ...to sem viděl jednou jako kluk a přišlo mi to strašně divný ...podle příspjefků tipuju, že sme zas něgde dostali naprdel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Celej fotbal je k smíchu (nebo k pláči??)
Zkorumpovanej přechválenej "sport"!
Za ty nehorázný prachy,co tam berou bych je poslal do prdele!
Ať žije individuální sport!Každej sám za sebe!
K čemu je třeba tý Sáblíkový,že překonává jeden rekord za druhým a reprezentuje naši vlast v daleko lepším světle,když ji ty čuráci neuměj ani dát soudný tréninkovy popř.platový podmínky?!!??
Všude ve světě už pochopili,že atletika je důležitá,jen u nás pořád dokola fotbal jak u debilů a přitom hrajou naprostý hovno!
Hrával jsem to taky,ale teď,když už vim,jak to chodí i těch prašivejch nízkejch soutěžích.ho naprosto nesnášim!
Jeden příklad za všechny:
Chodil jsem na školu s fotbalistama,kteří hráli v jednom HK klubu panem Pitákem.Jak je možný,že se ten slavnej Piták,jakožto v tý době jeden z nejslabších dostal do první ligy??!
Tatínek,známosti,prachy!
Srát na fotbal-o starost a spoustu ušetřenejch nervů míň.
PURE NAKED BIKE!
filousovi: woe, to si ale pleteš s tím, jag u vás byl tenkrát na potzim mysliveckej hon
...jó a jináč sme f tom fodbale na prdel dostali, to zasejc jó a ke všemu doma a vot táty tfujtajxl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1