Nejsi přihlášen
Prohlížení stránek v mobilu
Zdarec, při prohlížení pičofóra se mi v Opeře Mini v diskuzi nezobrazuje od koho příspěvek je, jenom jeho obrázek. Vlastní text je v pohodě takže se vlastně hovno děje. Zkuste to kdyžtak někdo ať vim jestli neni chyba v mým přijímači. Díky
Ne asi
Banditatom (Člen) 22.02.2010 18:51:29 Offline |
Re: Prohlížení stránek v mobilu
mám taky symbián ovšem s jinnným problémem když pošlu příspěvek dojde sem 5xa netuším kde chcípl pes
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
luig psal:Zdarec, při prohlížení pičofóra se mi v Opeře Mini v diskuzi nezobrazuje od koho příspěvek je, jenom jeho obrázek. Vlastní text je v pohodě takže se vlastně hovno děje. Zkuste to kdyžtak někdo ať vim jestli neni chyba v mým přijímači. Díky
mám to saméneš co to zvětšíš tak je vidět avatar a tak nějak vím čí je jakej a jitrnice nečtu
Jebat motorky :-)
luig psal:Filous psal:...nemam žádnej problem, bo mam telefon na telefonování a ne na pičoviny
Tak to jsi zaspal dobu páč dnešní telefony uměj milion pičovin ale telefonovat už skoro ne
...a tos řeks pjekně, zá sem se zastavil f osumdesátym sedmym, to mě bylo patnáct a bylo mi fajn
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:luig psal:Filous psal:...nemam žádnej problem, bo mam telefon na telefonování a ne na pičoviny
Tak to jsi zaspal dobu páč dnešní telefony uměj milion pičovin ale telefonovat už skoro ne
...a tos řeks pjekně, zá sem se zastavil f osumdesátym sedmym, to mě bylo patnáct a bylo mi fajn
V osumdesátym sedmym jsi ale volal max z budky nebo okna
Ne asi
luig psal:Filous psal:luig psal:Tak to jsi zaspal dobu páč dnešní telefony uměj milion pičovin ale telefonovat už skoro ne
V osumdesátym sedmym jsi ale volal max z budky nebo okna
ty vole tos ještě ani nevěděl co je budka a vokno pro tebe bylo ten velkej vobdélník na stěně co tamtudy vopčas (v Khomutau ne zas tak často) svítilo to žlutý kulatý
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2010 15:05:54 Offline |
nejste na tom netu závislý nějak moc???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1