Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2010 08:32:28 Offline |
Test GSX-R 600/750/1000 K9
kdyby někoho zajímalo co bude řikat pan inkviziční o týhle zmrzlinový nabídce, tak si přečtěte tudlencten článeček:
http://www.suzukigsxr.cz/clanky/i10-test-suzuki-gsx-r
gratulace a pochvalné výkřiky přijímám buďto prostřednictvím e-mailu nebo je zašlete na ofrankované obálce nebo korespondenčním lístkem na adresu: jindřišská šsstnáct, tři jedničky padesát, praha jedna, heslo: zmrzliny
doba je temná...
Re: Test GSX-R 600/750/1000 K9
Dobrý, dobrý... Z toho jak to píšou páni, tak mi přijde, že se jim zmrzliny líbí, ale pořád je v nich takový to: Litr je kurva litr a přes to nejede vlak.
Já teda nejel nikdy ani na jednom, takže jenom plácám.
Dotaz na zvuk...
Teď udělám Progeara a řeknu, že Inkviz to napsal nejlíp (protože "mluvil o tom co mě zajímá" a nerozplýval se nad tím, jestli to má hlubokej a nebo vysokej zvuk)
Ale to nejdůležitější jste tam nedali. Kolik to žere?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.02.2010 09:40:40 Offline |
a která je teda nejlepší??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Inkvizitorr, alias pan suzukibandit.cz. Před pár lety okusil okruh a teď je tam jak doma. V soukromí sedlá něco divnýho, co furt hrká, prdí, ale dobře brzdí... Aprillia RSV 1000 factory. Na okruhu prohání velkýho nahatýho banďoura s jedenáctistovkovým motorm z Gixxera a jiným podvozkem. Jede mu to jako z praku. S ničim se extra moc nepáře. Ať se supersportem, naháčem nebo Varanem. Je prostě rychlej.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inkvizitorr (Administrator) 23.02.2010 10:17:33 Offline |
kreténi
doba je temná...
Marián psal:ted si ho urcite nasral,pac je rychlej jako strela z praku!
Vogo rychlej je bo se těší, že až to vodkrouží dá si klobásku u stánku nebo flákotu z grilu.
Přidělat mu na tyč před motorku buřta a plechovku píva tak je minimálně vo fteřinu na kolo lepčí
Lihy psal:Marián psal:ted si ho urcite nasral,pac je rychlej jako strela z praku!
Vogo rychlej je bo se těší, že až to vodkrouží dá si klobásku u stánku nebo flákotu z grilu.
Přidělat mu na tyč před motorku buřta a plechovku píva tak je minimálně vo fteřinu na kolo lepčí
tos trefil možná i vo dvě vteřiny
...a bude hůř!
inkvizitorr psal:kdyby někoho zajímalo co bude řikat pan inkviziční o týhle zmrzlinový nabídce, tak si přečtěte tudlencten článeček:
gratulace a pochvalné výkřiky přijímám buďto prostřednictvím e-mailu nebo je zašlete na ofrankované obálce nebo korespondenčním lístkem na adresu: jindřišská šsstnáct, tři jedničky padesát, praha jedna, heslo: zmrzliny
dobře ty
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr psal:kdyby někoho zajímalo co bude řikat pan inkviziční o týhle zmrzlinový nabídce, tak si přečtěte tudlencten článeček:
2inkviz: i ty, brute? Jste se domluvili s VojtouB6, že zbylé Bandity přetáhnete ke Gixerám?
jinak jsi mi připomněl ten neskutečnej zážitek, kdy jsem se poprvé na zmrzlině svezl na těchhle 3 kráskách. Večer jsem z toho nemoh ani usnout. Cesta domů na béčku byla ale za trest. Asi mi ho mezitím rozbili nebo co.
Dobre sem si pocetl Inkviz u kavy a snidane v praci, pekne pocteni , kua at uz se da jezdit konecne
Stránky: 1