Nejsi přihlášen
Re: Pro ty kerým ležím v žaludku cca90% bulíků....
na co bych se s tebou otravoval v žaludku,hold seš takovej jako seš,já sem zase splachovací,pokud chceš tak občas i poradíš,ale tvoje věc,když ti příjde otázka debilní tak stačí napsat no koment a nechat si kecy o sockách a tak podobně,remcat a plkat umí každej,akorád ty to provozuješ nepřetržitě
třeba tě to časem přejde
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...neunavuj tady bramboro s kravinama a táhni táhnout, jsi na řadě ....už mám tři kolečka svisle
...nafukovačkám už dneska nikdo nerozumí v tom si s ostatníma už nepokecáme
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bane, s kelim je prdel! pridu domu vecer z prace, dojebanej jak cip a prvni co udelam po sundani bot a smradlavejch ponozek je, ze se podivam na Kelyho prispjefky a reakce na ne
in God we trust
Včera měl ale dobrou náladu , spapal steak na zeleném pepři, navštívili jsme hezkou hospůdku a ještě mi předělal nastavení řadičky a oblepil foliemi podsedlovku , tak mi do něj nejebejte jo !
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 26.03.2007 12:11:43 Offline |
Kelly01 psal:Byl jsem nemocnej
starej a nemocnej, hrozná kombinace, ale doufám, že v jedasích zas předvedeš, že to s tebou neni až zas tak strašný a budeš zas jak mladej kluk
doba je temná...
...jj, hopsat a poskakovat jak malej nezbeda, brát majitelům jejich už nalitý panáky pak odskotačit a obložit keříky obsahem žaludku prostě slušnej výkon
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jj, hopsat a poskakovat jak malej nezbeda, brát majitelům jejich už nalitý panáky pak odskotačit a obložit keříky obsahem žaludku prostě slušnej výkon
...áále, depáá keříky ....přes zábradlí ...jak turecká šavle
Nebyl to nakonec Kelly, který tak zřídil ten záchodek na srazu v Dřevíči?Jel přes půl republiky, aby se v nepozorován vplížil a zaneřádil dámský záchodek, nečež následně stejně nepozorván odjel...
Sou tu takové zvěsti, že sem to prý byl já, tak se to snažím hodit na někoho jiného, bo já si to nepamatuji...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1