![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: BANDIT PIČO
Jaster psal:Zdravím. Zajímá mě odkud se ten výraz vzal Nebo kdo ho vymyslel? atd. nějaká historie
nikde sem se o tom nedozvěděl.
...jj, něco málo před kristem, první zmínka je v Dalimilově kronice
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Jaster psal:Zdravím. Zajímá mě odkud se ten výraz vzal Nebo kdo ho vymyslel? atd. nějaká historie
aha, tu jsem nečetl, moje chyba
motto "Vem za heft a val"
kojaksro psal:Jaster psal:Zdravím. Zajímá mě odkud se ten výraz vzal Nebo kdo ho vymyslel? atd. nějaká historie
pak to hojně používají Jebkaři, ve stylu když je předjede bandit.....BANDIT V PIČI
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
![]() |
nicola.foxx (Člen) 23.02.2010 19:28:22 Offline |
Ja myslel, ze to bylo jedno z prikazani
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 23.02.2010 19:37:46 Offline |
Filous psal:...Husky, poť jim to říct..."jóó, to sme takle jednou............."
Byly v pudinkovym klubu s Xichtem coooo
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
No hale, smradi, bylo to asi takhle ...
Jednou takhle jeden moc hodnej strejda, nejni třeba ho menovat ale jeho méno začínalo na Venda, uspořádal sraz v Plzni, bylo to tak ňák na jaře a nebylo moc teplo. Páč to byl sraz po hnusný zimě ( to tenkrát eště bejvaly ňáký zimy haranti ) tak měli všichni spíš žízeň než chuť jezdit. Prosťáček ten sraz vodjel na jednu nádrž :))) No já vlastně taky :)))
No a jak sme večer seděli v putice, potichu, tak někoho napadlo, že by sme si mohli něco zařvat ...
Tenkrát sme na sebe hodně řvali "litr a dvě deci", ale nemělo to takovej šmrnc a šestkaři drželi pec ...
BANDIT PIČO se myslim hodí víc.
Tolik suchá realita, vymyslel sem to já a silná podoba s Banikem je celkem jasná ...
Mnohem hezčí bajku, vo tom jak to vzniklo, vytvořil Americkej a popravdě, dost se mu to povedlo !
Prostředí si každej domyslí sám, ale vokolí jak v Šílenym Maxovi se celkem hodí ...
Za brutálního řevu motoru, v oblaku prachu, brzdí motorkář u kraje cesty. Sundá Simsna, prohrábne strniště a z rozervaný džísky vyndá tabák, začne balit retko.
Kolem de malá školačka, rezavý culíčky z beruškama, samá piha. Šatičky ke kolínkům, bílý podkolenky. Nevěřícně kouká na to zjevení, určitě se ho bojí, ale taky má takový to brnění, vo kterym zatim vůbec netuší na co je. Biker to neřeší, teď ho zajímá jenom nikotin. Školačka to nemůže vydržet, už ví co se stane, ale nedá jí to, zvědavost je prostě silnější než strach.
Panééé, to je ale krásná motorka a copa je to za motorku ?
Biker se k ní votočí a řekne " to je Bandit, pičo"
Jak řikam, tadle legenda je mnohem hezčí :)))
ale di, Ty brepto ...
to slysim prvne nejakou legendu vo bandit pico
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 24.02.2010 11:49:09 Offline |
Žirafa psal:Já znám jen tu legendu o tom jak vzniklo: "Co to je, co to kurva je? Bandit pičo!" Tak jsem si alespoň doplnila mezery
doba je temná...
No super doplnil sem si mezeru ve vzdělání Měl sem tucha že tam bude spojitost z Baníkem
![]() |
Banditatom (Člen) 24.02.2010 15:38:32 Offline |
pěkná pohádka to až budu vyprávět dětem
strejdo Husky jak dopadla malá pihovatá zrzavá neviná školačka?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Cyber_joker (Člen) 26.02.2010 13:35:10 Offline |
Nice, už můžu umřít s pocitem, že nevím, jak se zrodilo mé oblíbené slovní spojení BANDIT
...přátelé jí bych vám to neradil, já totiž všechno sežeru....
Stránky: 1