Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » sem se zase nasral..

Petr (Člen)
28.02.2010 16:55:27

sem se zase nasral..

tak sem se včera rozhodl, že když je venku hezky, že se na to taky vyšpářu a projedu sa aspoň kolem komína když to tu tak převážně chválíteidontknow
Sem se jen slušně nasral!!
začátek ok, holka chytla jak má, říkám fajn, du se obléct..
gatě sem zapl jen tak tak a chodil sem jak robokop a bundu mi vyměnili skřítci uplně!
nehledě na to že když sem se teda rozjel tak moje R.Atacky se chovaly jak puk na ledu + všude plno štěru..sick
jak si to ted mužete užívat nechápu..idontknow
du si dát pivo at tu hořkost spláchnu beerbeer

bandit pussy

tož tak..
hans (Člen)
28.02.2010 16:58:17

Re: sem se zase nasral..

jediná rada: nežer....evil

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Petr (Člen)
28.02.2010 17:01:37

woe se ti to řekne, sem celé dny v kanclu a když musím zapojit závity, s prázdným žaludkem to nejdebigsmile

tož tak..
Kakac (Člen)
28.02.2010 17:23:03

ti zapoměli na ty hadry našít batoh na břicho co?bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Jaster (Člen)
28.02.2010 17:36:29

štěrk je svině, výmoly ještě větší. zas tolik sem si to neužíval, jen tak se kousedk projet ne?!

motto "Vem za heft a val"
Petr (Člen)
28.02.2010 18:10:25

Kakac psal:

ti zapoměli na ty hadry našít batoh na břicho co?bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

jj,
přítelkyně říká prej sem konečně chlap, já marně hledám ten batoh na břucho bigsmile

tož tak..
Mour (Člen)
28.02.2010 21:24:26

Mě jednou manželka vyprala kombinézu, myslím surprisedbigsmile

Banditatom (Člen)
28.02.2010 21:33:32

mě se taky po zimě ty hadry nějak smrskly bigsmilebigsmilebigsmile čím to je že se vždycky zmenšíidontknow

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ton@l (Člen)
28.02.2010 21:40:58

Banditatom psal:

mě se taky po zimě ty hadry nějak smrskly bigsmilebigsmilebigsmile čím to je že se vždycky zmenšíidontknow

me jsou konecne dobrebigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
Banditatom (Člen)
28.02.2010 21:47:01

Ton@l psal:
Banditatom psal:

si do nich dorost joevilsmile1

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen (Člen)
28.02.2010 22:03:06

Petr psal:

gatě sem zapl jen tak tak a chodil sem jak robokop a bundu mi vyměnili skřítci uplně!
nehledě na to že když sem se teda rozjel tak moje R.Atacky se chovaly jak puk na ledu + všude plno štěru..sick

bandit pussy

tak proti těm skřítkům jsem si letos ppořídil totok http://www.concept2.com/us/indoorrowers/d_home.asp tak snad mi pomůžou bigsmile
jinak pod ten zbytek se podepíšu... když to vidím ten bordel z auta a teploty na dispeji taky nechápu... jenom se bojím aby to neuklízeli a neopravovali moc dlouho evil

Strýcfajtr !!!
fidoB6 (Člen)
28.02.2010 22:11:21

Ton@l psal:
Banditatom psal:

taky takbigsmilebigsmilebigsmilekdyž sem si koupil kombošku, byla mi v pase velká, teď padne jak ulitágoodbigsmileno a po příští zimě?...koupim novou,o další číslo většíbigsmilebigsmilebigsmile

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Petr (Člen)
28.02.2010 22:41:25

XJelen psal:
Petr psal:

bandit pussy

tak proti těm skřítkům jsem si letos ppořídil totok http://www.concept2.com/us/indoorrowers/d_home.asp tak snad mi pomůžou bigsmile
jinak pod ten zbytek se podepíšu... když to vidím ten bordel z auta a teploty na dispeji taky nechápu... jenom se bojím aby to neuklízeli a neopravovali moc dlouho evil

XJelen- taky nad tím přemýšlím.. ale jak se znám musím si koupit ne železo ale pernamentku, jinak by mi na to padal jen prach surprisedbigsmile
+
to fidoB6 - taky se budu muset naučit to vhodně dimenzovat bigsmile

tož tak..
Wikky (Člen)
01.03.2010 16:24:09

To já mam opačný problém minuli rok sem měl 120 kg tak sem do kombinézy sotva vlez teď mam 93kg a zas v tem plavu si člověk nevybereidontknow jo a štěrk je kurevstvofuck

METAL  FOREVER
Drakoxxl (Člen)
01.03.2010 17:10:55

Wikky psal:

To já mam opačný problém minuli rok sem měl 120 kg tak sem do kombinézy sotva vlez teď mam 93kg a zas v tem plavu si člověk nevybereidontknow jo a štěrk je kurevstvofuck

Má pravdu...předsedogood

Taky sem dnes vyhnal pavouky z vejfuků....zítra du přezout gumy...no a taky jsem od listopadu shodil 16kg a doléta chci ještě 10kg...a věci na mě vlajou...asi budu muset použít gumycukyidontknow..., budu vypadat jak se záložním padákemheadshake

Lepší někdy, než nikdy.
Fidzi (Člen)
01.03.2010 17:39:29

Já to říkám furt, pořiďte si endůro a stav našich silnic vám bude u ass

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS