Nejsi přihlášen
čalounická koženka
Nevíte kde sehnat PERFOROVANOU čalounickou koženku (černou)? Něco jako má bandit r.v. 2000 a výš pod zadkem jezdce. Zkoušel jsem v Brně Kars a Domácí dílnu ale bez výsledku.
dík
máte štěstí že jdu náhodou kolem, říkají o mě že prý jsem odborník :surprised:
Re: čalounická koženka
osiris psal:...jéééééžiš, já nenapsal, že musíš střílet po černejch, (filous je dobrej náhončí, kdybys chtěl helfnout - a taky ví kde maj hnízda)
...jo, vo jednom lovnym stádu bych vjeděl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tady ji čalounik ma ale je několik druhu perforace.Jak hustou nebo děravou chceš?.Po svatkach až vodevře tak bych tam skočil pro vzorek.Pokud se ti bude pasovat tak ti ji pošlu ,neni problem.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Filous psal:osiris psal:...jéééééžiš, já nenapsal, že musíš střílet po černejch, (filous je dobrej náhončí, kdybys chtěl helfnout - a taky ví kde maj hnízda)
...jo, vo jednom lovnym stádu bych vjeděl
no tady u nás v úpici by se jich našlo na odstřel i několik desítek kusů,trochu se tu přemnožily
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Psycho: koženka stojí tak do dvou kil běžnej metr (v šířce 1,4m) což by mohlo na sedačku vyjít. Horší bude podle mě to ušití to dvě kila asi nespraví. Podobný je to i s ostatníma položkama. Mám B6 98 a vyráběl jsem si sedadlo velmi podobné tomu co je na B6 2000 a výš. Deska molitanu 300,- lepidlo 300,- koženka a pak to ušití. takže tak do 1 500 až 2 000 bych se měl vydat.
máte štěstí že jdu náhodou kolem, říkají o mě že prý jsem odborník :surprised:
Stránky: 1