Nejsi přihlášen
Pro sráče co furt něco běžnýho zhání....
Už běžte s dotazama na stupačky,držáky stupaček,úchyty motoru a podobné viny někam..
Zasítrá se tím diskuze,bazar a furt se to opakuje...
Místo aby jste chvíli hledali na netu tak se raději zeptáte a hleavně upozorníte aby to bylo levně
99% co tu stále zháníte máte na motopuzzle i s obrázky
Ale než dát 1800 za jejich držák stupačky apod. tak to raději pořád někam serete a nezapomínáte napsat levně s vykřičníkem
To je můj ranní nedělní příspěvek....
God Save The Queen!
Re: Pro sráče co furt něco běžnýho zhání....
Kelly01 psal:Už běžte s dotazama na stupačky,držáky stupaček,úchyty motoru a podobné viny někam..
Místo aby jste chvíli hledali na netu tak se raději zeptáte a hleavně upozorníte aby to bylo levně
Ale než dát 1800 za jejich držák stupačky apod. tak to raději pořád někam serete a nezapomínáte napsat levně s vykřičníkem
vogo kelly vidím, že ses dneska nevyspal do růžova
hele nemáš na skladě něco fakt levnýho!!!!!!!!!!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Kelly01 psal:Mám rýmu
Ale plaček o díly už mám plný zuby
A navíc jsem jim napsal kde vše požadované maj
Tak proč si to nekoupí
máš pravdu, ale tak už to chodí
zalehni do pelechu a kurýruj se
a zvlášt na cizím těle
momentalně zavostalej
inkvizitorr (Administrator) 25.03.2007 10:34:38 Offline |
hele a za kolik necháš džískuplnou nášivek???
na "denicol" netrvám...
ale moc peněž na ní nemám
tak kdyby byla levně, tak bych jí bral
mám opravdu zájem
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 25.03.2007 10:47:40 Offline |
Kelly01 psal:Inkviz
Psal jsem ti SMS,proč se neozvals
sem byl pryč a měl vypnutej telefon, páč bych tam jinak celej den jenom protelefonoval.... ti to hodim do mailu...
doba je temná...
Kelly01 psal:Už běžte s dotazama na stupačky,držáky stupaček,úchyty motoru a podobné viny někam..
Se hned nerozčiluj, nejsem socka, ten držák motoru si klidně koupím novej mě spíš zajímalo, jestli je to stejný se starším typem nó
Woe Kelly se neškubejmě je z toho taky na blití a proto se takovejch dotazů nezůčastňujizas mám čas voproti jiný diskusi na jiný píčovinya jinak jak dlouho si dělal ten nosič a na kolik tě vyšel matroš a jestli si to vařil autogénem tak jestli se to vyplatí páč napuštění hadic plynem nebude taky asi zadarmo co?
Jebat motorky :-)
dobrý no sice nejsem asi uplná socka, ale hold peněz zase taky extra nezbejvá,hold sem se měl líp učit,ale já to beru spíš tak že proč to nekoupit od někoho trochu levnějc,když to vypadá jako nový.
Prostě sem zvyklej šetřit a jinej asi nebudu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:dyť mě je to fuk,ale sem na něj na sraze zvědavej jaká je to hvězda,ono mít klokana neznamená být machr
Ani ho nebudeš muset hledatběž po šavlích a na konci ta troska to je von
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:maňas psal:dyť mě je to fuk,ale sem na něj na sraze zvědavej jaká je to hvězda,ono mít klokana neznamená být machr
Ani ho nebudeš muset hledatběž po šavlích a na konci ta troska to je von
na sraze ho neuvidíš, na každej se sice přihlásí, pak mu do toho ale vždycky něco vleze, jedinou vyjímnkou jsou Jedasy a tam postupuju viz. Palous
S úsměvem jde všechno líp :o)
Tak sem si to tu všechno přečet..
Kelly: myslim že to přeháníš, každej hledá nejlevnější věci.Druhá věc je, jestli díly nejlevnější se vyplatí. Můj nebožtík táta vždycky říkal: Nejsme tak bohatý, aby sme si mohli kupovat levný (nekvalitní ) věci
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bečka
špatně to pochopils..
tvůj přístup po tátovi je správný
Chtěl jsem upozornit že většina s pláčem požadovaných dílů je běžně k mání,navíc cenově rozumně
Ale nikomu se nechce hledat,většina pouze zvládne napsat ubrečenej požadavek s upozorněním na to,že kdyby to bylo zdarma tak je to za poštovný tak akorát
Stačí juknout do bazaru,případně už mám plný zuby mejlů co by chtěly originální díl za 50% ceny repliky..
To už je i ta replika drahá
God Save The Queen!
seru na tebe
http://www.milotec.net/udelej-si-sam/
a jsou lepsi
jardagsf tvorici
MOTO KOZZI GRISO
Stránky: 1