Nejsi přihlášen
Zahájení sezony s Olomouckými motorkáři
Zdarec Tímto si vás dovoluji pozvat na zahájení sezóny společnou vyjížďkou s olomouckými motorkáři.Vše potřebné na plakátu.Jako zajímavost po seřazení jedem na olomoucké náměstí. Konec na Ecce Homo kde bude něco na zub a pití,plus focení,děláme i dvd kdo bude mít zájem.
Jedem to už třetí rok "zahájení a ukončení sezony" foto z minulých ročníku třeba zde.
http://motomania.rajce.idnes.cz/2008.03 … _vyjizdka/
Re: Zahájení sezony s Olomouckými motorkáři
No tak já už sem taky zahájil což o to Ale tohle je společná akce,taky něco pro lidi a tak.Pokud vyjde počasi 500 mašin by mohlo být,každej rok roste učast.Takže hezkej štrudl.Jinak ve městě máme zajištěnej volnej prujezd kterej jistí městská policie,potom blokaři s vestama takže jedem pohromadě bez zastavování až na konec.
faitík psal:takový vyjížďky sou na jedeš skrz celý město na jedničku, div z toho nspadneš... Takový masofky nemam rád
Toť můj názor.
souhlas
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
masofkyjedině s muzikou a bes vyjížďkydyš vidím ty pitomce vot nás tak bychkoupjej si motorky a pak jezděj hromadně na náměstí do cukrárny a voblejzaj si motorky jak debilovépak zamasujou výjmečně někam do hor a akorát se pletou
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:masofkyjedině s muzikou a bes vyjížďkydyš vidím ty pitomce vot nás tak bychkoupjej si motorky a pak jezděj hromadně na náměstí do cukrárny a voblejzaj si motorky jak debilovépak zamasujou výjmečně někam do hor a akorát se pletou
Takove pripady znam taky
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Tou dobou už budu mít dávno zahájeno
Nevadí, vemem Romana na Ecce
Dokonce ta zatáčka co je na plagátu mě je nějaká povědomá,jakoby Roman prolítl tou dírou v houští co je vidět za tím bikerem Ještě že to tenkrát dopadlo dobře
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Foceno na ecce tam pak mužete klidně blbnou až do večera Jinak olmik je malí město,trasa ve městě je asi jenom kilometr max dva pak se jede mimo cca 60-80 km tempem přijatelným pro všechny 50 vesnice 90-100 mimo.Ale je jasný že to není pro každýho to chápu já na takoví akce taky nejezdím jen na tuhle naši co organizuju
< Palous Takoví blbečky najdeš všude co naděláš ted je holt taková doba Bika si koupí kde kdo s tím se musí počítat.
To náměstí není jeko že masírka,ale bonus,bo se tam normálně nesmí a to ani autem ani na motce ani nikdy jindy leda že svatba
VikecB12 psal:mr.BSE psal:VikecB12 psal:Tou dobou už budu mít dávno zahájeno
Nevadí, vemem Romana na Ecce
Dokonce ta zatáčka co je na plagátu mě je nějaká povědomá,jakoby Roman prolítl tou dírou v houští co je vidět za tím bikerem Ještě že to tenkrát dopadlo dobře
jo, beztak je to vona
dopadlo to dobře a to je hlavní
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mi psal:nety psal:faitík psal:takový vyjížďky sou na jedeš skrz celý město na jedničku, div z toho nspadneš... Takový masofky nemam rád
Toť můj názor.souhlas
souhlas
tak holt jo, taky souhlas
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1