Nejsi přihlášen
Pneuservis ceny...
Jaro je pomalu tady a rozhodl jsem se přezout gumy. Nakonec sem se objednal na P4, ve Vrbovce http://www.vrbovka.cz/Pages/Homepage.aspx
v Marimotu, http://www.yamaha-praha.cz/kontakt.php?#t
kde mi za 45min přezuli obě gumy za slušnejch 536,-Kč.
Vřele doporučuji popř. dohoďte jinej pneu. (výpis z ceníku: Práce – pneuservis motocykly, skútry, čtyřkolky, osobní automobily:
Demontáž a montáž kola - 100,- Kč
Zutí pneumatiky - 65,- Kč
Nazutí pneumatiky - 65,- Kč
Vyvážení kola - 60,- Kč
Oprava bezdušové pneumatiky (1 vpich) - 150,- Kč
Oprava duše (1 vpich) - 100,- Kč
Kompletní montáž nové pneu objednané a zakoupené ve firmě MARI MOTO s.r.o. - zdarma) a to nemluvím o tom, že jsem při čekání za tu chvilku stačil mrknout do Bikerscrownu a Yshopu, kde měli nějaký to zboží k výprodeji
Lepší někdy, než nikdy.
nicola.foxx (Člen) 03.03.2010 15:38:58 Offline |
Re: Pneuservis ceny...
Blazen za takovy prachy. Ja osobne jezdim do http://www.abmoto.cz/cz/page/2614/page/ … rkare.html
Prezujou to rychle, poctive, doporuci co je na motorku nejlepsi, varej tam dobry kafe, vobsluha taky luxusni(i kdyz ten jeden je cejtit po redbullu) a jeste nabizej i jiny vecicky a davaj tam i dobry ceny.
Nikam jinam uz jezdit nechci, tak doufam, ze jim to pujde dobre aby se udrzeli.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2010 15:45:51 Offline |
XJelen psal:Pšán psal:..536 korun českých inflačních
..zlatá Ásie..zlatej divokej západ
zlatá zouvačka u tatíka v práci
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
....tak u Nás výměna příklad bandit 30min. bez kafe (hodinka skafem) 600,-Kč ( pokud přivezeš vlastní pneu ).
....pokud koupíš pneu u nás za internetové ceny, 400Kč celá motka. (v ceně automaticky 2 ventilky ).
...nejsme tak nóbl jako Vrbovka ( i když se na tom pracuje ), ale zase tady můžeš říkat Bandit , komu chceš.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:...to Drako, ze zajímavosti se zeptám na cenu pneu? Dík
Pneu mám od prosince od Hamleta Contiky RoadAtacky komplet za 5100,-Kč
No a když sem hledal na netu podle ceníku, tak jsem byl docela rozpačitej...to kafe by bodlo
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Za 1000km mě čeká výměna oleje na kolik bys to viděl, třeba bez kafe???
Po zkušenosti z loňska ( 1800,- ) si budu muset vystačit sám
U nás olej 5100 Ester 10W/40 nebo Castrol GPS, filtr hiflo, výměna = cca.12kil s kafem nebo bez
... když si šikovnej, tak si můžeš vyměnit sám..dostaneš vanu, vercajk a ještě něco ušetříš.
...běžně sem takle kucí jezdí. Ale chce to volat dopředu, když se je sezóna na pneu, tak je frmol.
v EuroCycles u Kolína se platí za pneu od nich 100kč a donesené za 200kč výměna komplet s demontáží, montíží a vyvážením. www.eurocycles.cz
motto "Vem za heft a val"
u nás přezutí jednoho kola 100 kč, ovšem bez demontáže....bez ventilků....jetou šprcku samozřejmě berou....
ke kojakovi daleko
kojaksro psal:....tak u Nás výměna příklad bandit 30min. bez kafe (hodinka skafem) 600,-Kč ( pokud přivezeš vlastní pneu ).
....pokud koupíš pneu u nás za internetové ceny, 400Kč celá motka. (v ceně automaticky 2 ventilky ).
...nejsme tak nóbl jako Vrbovka ( i když se na tom pracuje ), ale zase tady můžeš říkat Bandit , komu chceš.
...ještě dodám, že je to cena, když přijedeš na motce, ne když někdo přiveze kolo v plechovce
kojaksro psal:kojaksro psal:....tak u Nás výměna příklad bandit 30min. bez kafe (hodinka skafem) 600,-Kč ( pokud přivezeš vlastní pneu ).
...nejsme tak nóbl jako Vrbovka ( i když se na tom pracuje ), ale zase tady můžeš říkat Bandit , komu chceš....ještě dodám, že je to cena, když přijedeš na motce, ne když někdo přiveze kolo v plechovce
A když si ju dovezu v plechovce ?
Neboj od nás z Jadranu(asie) k tobě je to daleko
Ale uvažuju o tom jenom proto že tam budu moct každýmu říkat Bandit
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
ve Znojmě u jednoho brblala 500,- za obě kola
ale člověk si musí vyslechnout veškerý kydy vo tom jaká je lepší pneu na moto než tu co jsem dovez
ať tam dovezeš co chceč, tak to dycky zepsuje jak špaček
chodím se tam každej rok pobavit
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:ve Znojmě u jednoho brblala 500,- za obě kola
ale člověk si musí vyslechnout veškerý kydy vo tom jaká je lepší pneu na moto než tu co jsem dovez
U nás je taky takovej šulin a jeho baba je ještě větší
Voba chytří jak rádio všechno špatně takhle ne a tyhle gumy jsou na kokot ap.
A to je ofiko dýler a zástupce Barum
Už k němu nikdo nejezdí , protože ty jeho kydy nechce poslouchat
Jetě odkaz http://www.pneubartos.cz/nabidka.html
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
ve F-M > 400 kc prezuti obou , vyvazeni , nove ventilky ..... ale musi je clovek dovalik v plechovce
jinac borec kousek ode mne to dela za 300.- kdyz prijedu i s motkou .... ale zastihnout ho doma je celkem um
WD club member.
kojaksro psal:Drakoxxl psal:Za 1000km mě čeká výměna oleje na kolik bys to viděl, třeba bez kafe???
Po zkušenosti z loňska ( 1800,- ) si budu muset vystačit sámU nás olej 5100 Ester 10W/40 nebo Castrol GPS, filtr hiflo, výměna = cca.12kil s kafem nebo bez
... když si šikovnej, tak si můžeš vyměnit sám..dostaneš vanu, vercajk a ještě něco ušetříš.
...běžně sem takle kucí jezdí. Ale chce to volat dopředu, když se je sezóna na pneu, tak je frmol.
Na oleje sem u AB koukal a moc se mi líbila cena
A až těch 1000km sfouknu určitě se objednám a přifrčím na výměnu.
Né, že bych nebyl šikovnej, ale při kafi se dobře kouká když druhej dělá (za těch 12kil je to OK)
Lepší někdy, než nikdy.
ross psal:ve Znojmě u jednoho brblala 500,- za obě kola
Já u nás byl loni 3x a to saméale cenu mě takovou neudělá abych bral u něj
Jebat motorky :-)
V tuřanech v SpeedBike 200kč za kolo,sakumprásk,to bych se na to mohl vysrat se s tím doma špinit. CharaPneu na videňské 600Kč/celá moto,Pemm v bohunicích 600Kč/celá moto,tam chodím jenom pro gumy
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2010 09:53:16 Offline |
taková vymoženost že by tu byli servisy vybavený i na motorky k nám ještě nedorazila pokud chceš přezout musíš přivézt jen kola zato maj hlavu na dynamický vyvážení a 150,- za obě kola zutí nazutí vyvážení
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
MotoTechnologi Praha Háje - 1100kč
MotoLive Pavel Polák Praha Chodov - 1000kč
Hanz psal:kazan psal:Ostrava Poruba - 400,. kč celé moto´a cafe co hrdlo ráčí
kaj to je v tej porubě...
Loc: 49°49'16.889"N, 18°9'54.633"E
Rudná směr Poruba, na křižovatce v pravo Vřesinská, na další křižovatce v pravo Klimkovická ( až nahoru přes bránu- areál bývalého statku)
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
kazan psal:Hanz psal:kazan psal:Ostrava Poruba - 400,. kč celé moto´a cafe co hrdlo ráčí
kaj to je v tej porubě...
Rudná směr Poruba, na křižovatce v pravo Vřesinská, na další křižovatce v pravo Klimkovická ( až nahoru přes bránu- areál bývalého statku)
Díky.. to je cena na motorkej nebo když to dovezeš sundaný v plechovkej...
WD club member...
Hanz psal:kazan psal:Hanz psal:
kaj to je v tej porubě...Loc: 49°49'16.889"N, 18°9'54.633"E
Rudná směr Poruba, na křižovatce v pravo Vřesinská, na další křižovatce v pravo Klimkovická ( až nahoru přes bránu- areál bývalého statku)Díky.. to je cena na motorkej nebo když to dovezeš sundaný v plechovkej...
Cena s gumama na motorce. S kolama v plechovce to bude asi levnější.....
kazan psal:Hanz psal:kazan psal:
Rudná směr Poruba, na křižovatce v pravo Vřesinská, na další křižovatce v pravo Klimkovická ( až nahoru přes bránu- areál bývalého statku)Díky.. to je cena na motorkej nebo když to dovezeš sundaný v plechovkej...
Cena s gumama na motorce. S kolama v plechovce to bude asi levnější.....
Díkec, ještě jednou..., tam děláš nebo jenom dobrý zkušenosti, známosti ???
WD club member...
Litvínov ASB Baliček
S hezkym usměvem a ze známosti za 450,-Kč http://www.asb.wz.cz/
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
kaj to je v tej porubě...Loc: 49°49'16.889"N, 18°9'54.633"E
a sakra! zase bude GdePičoSu
Jezdím tam 5 rok. Dělal tam kámoš taky motorkář. Ještě musím zjistit kde dělá teď, ten se s mašinou ,,mazlil´´. Super pneuservis a v Ostravě jich moc není
Díky.. to je cena na motorkej nebo když to dovezeš sundaný v plechovkej...Cena s gumama na motorce. S kolama v plechovce to bude asi levnější.....
Díkec, ještě jednou..., tam děláš nebo jenom dobrý zkušenosti, známosti ???
Datel psal:Hanz psal:kazan psal:
a sakra! zase bude GdePičoSu
........
WD club member...
kazan psal:Jezdím tam 5 rok. Dělal tam kámoš taky motorkář. Ještě musím zjistit kde dělá teď, ten se s mašinou ,,mazlil´´. Super pneuservis a v Ostravě jich moc není
Hanz psal:kazan psal:
Cena s gumama na motorce. S kolama v plechovce to bude asi levnější.....Díkec, ještě jednou..., tam děláš nebo jenom dobrý zkušenosti, známosti ???
Tak to tam letos prubnu, díky
A kdybys narazil někde na toho motorkovýho fetišistu, tak to sem nahoď, kde pracuje, kdyby bylo něco potřeba...
WD club member...
Newada psal:Pšán psal:..pořád a
..můj gumař asi něco dělá šparně..přesně málo tě holí.
já jenom na ksicht bych přirazil pětibábu
..jako bych cítil závan závisti..
..nemůžeš rozdýchat moji podobu s Bradem Pittem co?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Newada psal:naked psal:Ve Strašnicích v Limuzský 250kč za zadní kolo ze sundáním a vlastní gumou
to je přímo ta Barumka?
ne, je to naproti bus. zastávce Limuzská v tom parkovácím areálu, motopneuservis Miro Smolák. Reklama je tam na plote.
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Pšán psal:Newada psal:Pšán psal:..pořád a
..můj gumař asi něco dělá šparně..přesně málo tě holí.
já jenom na ksicht bych přirazil pětibábu..jako bych cítil závan závisti..
..nemůžeš rozdýchat moji podobu s Bradem Pittem co?
Máš recht
Ja chcu být taky asijským fešákem.
jak dlouho ještě?
sonyk psal:dase rict ze vsade kde koupim mi to udelaj zadarmo
tady je důležitý za kolik koupíš, pokud ten rozdíl ceny bude +/- 500,- tak se vyplatí nakupovat v pneuservisu
zatím jsem ale na žádný takový ve Znojmě nenarazil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
sonyk psal:dase rict ze vsade kde koupim mi to udelaj zadarmo
....to je sice hezký, když prodám sadu a budu na ní mít 13kil tak tě taky přezuju grátis.
.....chvilkama mi přijde si tu někteří naivně myslí, že na sadě gum máme 13kil...nebo víc
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2010 07:18:34 Offline |
u nás to dělaj za kilo i s vyvážením (jedno kolo), kolo si tam vozím v plechovce. za 150 mi to minule lepil a vyvažoval.
Přijde mi to skoro zadarmo...
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:u nás to dělaj za kilo i s vyvážením (jedno kolo), kolo si tam vozím v plechovce. za 150 mi to minule lepil a vyvažoval.
Přijde mi to skoro zadarmo...
Jiný kraj jiný mrav... A nebo nemá čisté svědomí a máš policejní slevu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Smoula.koumak psal:u nás to dělaj za kilo i s vyvážením (jedno kolo), kolo si tam vozím v plechovce. za 150 mi to minule lepil a vyvažoval.
Přijde mi to skoro zadarmo...Jiný kraj jiný mrav... A nebo nemá čisté svědomí a máš policejní slevu.
depá... esli myslí ty co já (Loket), tak platim taky kilo a nejsem polda ani mediační probační sou to holt kámíci
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 10.03.2010 16:12:14 Offline |
myslím Makara vedle Algonu, žádnou slevu mi nedávají, prostě za to chtěli kilo, dělal to asi 20 minut (protože poprvé tam tu gumu dal obráceně )
Bandit v lese :-))
Stránky: 1