Nejsi přihlášen
bandit-elektrika (startování, baterie?)
Zdarec..mám problém se startováním.Protočím to tak 2krát a baterka je hned vybitá..občas je slyšet,jak se naprázdno protáčí startér.Musím startovat přes autobaterku a aji tak to točím docela dlouho,jinak ju nenakopnu.Proměřovali sme dobíjení a baterku a všechno ukazuje správný hodnoty.Něco tu baterku rychle vybíjí a já nemám tucha co..poradí někdo..?
Editoval osiris (02.03.2010 00:18:43)
Banditatom (Člen) 01.03.2010 19:49:07 Offline |
Re: bandit-elektrika (startování, baterie?)
kolik ti to dobíjelo??? jak jsi měřil baterku??? jak stará je baterka!!!můj názor baterka je v neudrží napětí! musím na vás bejt hodný
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ty zkusíš 2x za sebou nastartovat a baterka je vybitá? Pokud jí máš nabitou tak to musí bejt baterkou. Nevim jak dobře startuje B4 ale to že to trvá dlouho bych přičítal spíš tim že zima a dlouho stála.
Taky jsem si myslel že je baterka v háji ale nejde mi do hlavy proč když chci nastartovat ráno tak musím přes baterku s auta a trvá to někdy i 15minut než vubec chytne takže se musí nastartovat i auto.Ale po hodině jízdy na motorce musí být baterka dobitá a normálně nastartovat jenže to nejde mám trochu obavy aby nebyl startér ve skratu.Už mě nebaví pořád roztláčet motorku když chci někde nastartovat a jet připadám si jako vul.Podle miltimetru vypadá že to nikde baterku nežere když je vypnutá motorka začínám být zoufalej.
juri psal:Taky jsem si myslel že je baterka v háji ale nejde mi do hlavy proč když chci nastartovat ráno tak musím přes baterku s auta a trvá to někdy i 15minut než vubec chytne takže se musí nastartovat i auto.Ale po hodině jízdy na motorce musí být baterka dobitá a normálně nastartovat jenže to nejde mám trochu obavy aby nebyl startér ve skratu.Už mě nebaví pořád roztláčet motorku když chci někde nastartovat a jet připadám si jako vul.Podle miltimetru vypadá že to nikde baterku nežere když je vypnutá motorka začínám být zoufalej.
Jak jsou starý svíčky?
juri psal:Taky jsem si myslel že je baterka v háji ale nejde mi do hlavy proč když chci nastartovat ráno tak musím přes baterku s auta a trvá to někdy i 15minut než vubec chytne takže se musí nastartovat i auto.Ale po hodině jízdy na motorce musí být baterka dobitá a normálně nastartovat jenže to nejde mám trochu obavy aby nebyl startér ve skratu.Už mě nebaví pořád roztláčet motorku když chci někde nastartovat a jet připadám si jako vul.Podle miltimetru vypadá že to nikde baterku nežere když je vypnutá motorka začínám být zoufalej.
tohle mi taky dělala baterka a byla prostě v prdeli
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nespekuluj proste zkus jinou baterku
Vzdy muze byt hur :-)
pavlikbary (Člen) 02.03.2010 10:59:20 Offline |
videl bych to taky na tu baterku nelezela ti nekde nenabita? to je pak v klido za mesic
jo a jeste mrkni na kostru jestli nejni povolenej sroub u ramu
Takhle jsem doma nastartoval přes kabely, ujel 50 km, vzal benzín a už nenastartoval.
Prostě baterka v hajzlu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ahoj děkuji za poznatky závada je vyřešena tedy alespon z větší části samozdřejmě baterka bude KO ale hlavní problém byl ve svíčkách a kabeli na svíčky ted startuje super teda až na tu baterku a dokonce to aji lépe jede takže děkuji za názory a rady a doufám že se tady setkáme za lepších okolností.
juri psal:Ahoj děkuji za poznatky závada je vyřešena tedy alespon z větší části samozdřejmě baterka bude KO ale hlavní problém byl ve svíčkách a kabeli na svíčky ted startuje super teda až na tu baterku a dokonce to aji lépe jede takže děkuji za názory a rady a doufám že se tady setkáme za lepších okolností.
pavlikbary (Člen) 02.03.2010 19:55:51 Offline |
to je parada, tak at ti to lita jak debil
Zeptám se (možná) blbě, ale je možný natvrdo připojit nabíječku k baterce a zkusit nastartovat? Nehází mi jiskru, tak chci zkusit, jestli to není slabou baterkou. Ale abych něco ještě nedokurvil...
Díky
Don´t worry, be Bandit!
God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen) 15.03.2010 17:22:09 Offline |
Kelly01 psal:Co řešíš
http://www.ddpneu.cz/product/maxim-1-el … 75-kw.html
To by se nejakejm skupinam mohlo i libit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2010 20:20:36 Offline |
roman.v psal:Zeptám se (možná) blbě, ale je možný natvrdo připojit nabíječku k baterce a zkusit nastartovat? Nehází mi jiskru, tak chci zkusit, jestli to není slabou baterkou. Ale abych něco ještě nedokurvil...
Díky
jestli máš nabiječku se STARTBOOSTem tak to pomůže..jinak přes kabeli autobaterii.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1