Nejsi přihlášen
tomassodek (Člen) 30.12.2009 09:43:01 Offline |
chorvatsko v lete
zdravim nejede nekdo v lete do chorvatska
Nakřápnutý hrnec nejdéle vydrží.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2009 11:15:48 Offline |
Re: chorvatsko v lete
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 30.12.2009 12:12:22 Offline |
rybník kousek od baráku bych to viděl
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:rybník kousek od baráku bych to viděl
větřky co?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 30.12.2009 12:38:35 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:rybník kousek od baráku bych to viděl
větřky co?
nebo čeťák
tomassodek (Člen) 01.01.2010 15:22:01 Offline |
tak to pojedu asi sam do
Mám to v plánu jet kamoš byl betos a řákal že bomba...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.01.2010 08:15:24 Offline |
Kuba B12 psal:je tam vedro jak v prdeli. Teda v kombinéze. Takže rači zůstat v Alpách či Dolomitech a koupat se v jezeře
po zkušenosti s chorvatskem a italii to mám nějak podobně.
zdenek 1 psal:Letos Maďarsko - Balaton , a pak se uvidí.....
a pojedeš i s Lenkou nebo sám?
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:Letos Maďarsko - Balaton , a pak se uvidí.....
a pojedeš i s Lenkou nebo sám?
no ještě nevím jestli pojede na svoji,nebo semnou??? ale každopádně ještě jedou známí z Mošnova . Ale chceme spát jen tak ve stanu!!!!
když to jede,je to OK
hele to zní celkem zajímavě...
Letos jen jedna dovolená není peněz...
Banditatom (Člen) 04.01.2010 14:22:19 Offline |
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:Letos jen jedna dovolená není peněz...
ale no tak.....cosi najdeš
doma budeš zmetku na zahradě roboty makat budeš
jura psal:Co to je Orli hnizdo
Není možná http://www.motorkari.cz/cestovani/cesto … 12755.html
K.a.s.y.m. (Člen) 06.01.2010 15:54:00 Offline |
jura psal:Co to je Orli hnizdo
tomassodek (Člen) 13.02.2010 10:04:19 Offline |
lukas1000 psal:tomassodek psal:tak to pojedu asi sam do
my jedem s kamosem.2 baditi.pravdepodobne makarska
a kdy pak
tomassodek (Člen) 15.02.2010 14:28:46 Offline |
lukas1000 psal:tomassodek psal:lukas1000 psal:
my jedem s kamosem.2 baditi.pravdepodobne makarskaa kdy pak
cervenec nebo srpen
jedu hnedka prvniho cervence
Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
WD club member...
Hanz psal:Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
...tag to vopuštěnější místo budeš f Chorvacku hledat těško ...možná tag vostrovy a nebo ňáký robinzonády
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Hanz psal:Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
...tag to vopuštěnější místo budeš f Chorvacku hledat těško ...možná tag vostrovy a nebo ňáký robinzonády
jj
The father of the little princess of the dawn
Já jsem jednou po cestě z Dubrovníka odbočil ze silnice a tam bylo zupr místo, tří karavany, jinak prázdno, super koupání, taková zátoka, úplně voda jak sklo. Má to jeden háček, už jsem to nikdy nenašel
Filous psal:Hanz psal:Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
hhmmm, máš recht přecedo, v létě to tam je jak na staromáku.... Ale kdysi dávno, tak 8let zpátky, jsem byl v září na ostrově Krk a na pláži nás bylo se vším všudy pět a když jsem jel na výlet na Bašku, tak jsem tam zakopával vo tůristy (čechy). Jel bych zas na ten Krk, ale chtěl bych poznat něco jiného, nerad jezdím na stejný místa, tak mi jde o to, jestli někdo nemá obdobnou zkušenost jako já s ostrovem Krk někde jinde v chorvatsku.
WD club member...
Baltazar psal:Já jsem jednou po cestě z Dubrovníka odbočil ze silnice a tam bylo zupr místo, tří karavany, jinak prázdno, super koupání, taková zátoka, úplně voda jak sklo. Má to jeden háček, už jsem to nikdy nenašel
Takových pěkných míst znám mraky, jen si vzpomenout kde a v jaký zemi to bylo...
WD club member...
Hanz psal:Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
Víme, a za docela dobrou cenu.
Úsměv je druhá nejlepší věc,
kterou může svými ústy žena udělat.
phill psal:Hanz psal:Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
.......jsem jedno ucho..(nebo pošli mejlu)
WD club member...
Hanz psal:phill psal:Hanz psal:Nemáte někdo nějaký známosti, kontakty na nějaký pěkný ubytování pro 4 dospěláky v chorvatsku?? Mělo by to být kousek od moře, mít dvě samostatné ložnice a na klidném místě, kde nebudeme muset na pláži šlapat po českých i jiných rodinách a dvě hodiny hledat místo k zalehnutí?? Spíš něco opuštěnějšího s pěknou přírodou okolo. Díky
.......jsem jedno ucho..(nebo pošli mejlu)
zkus toto byl jsem tam letos autem naši tam byli loni a je to celekm pěkné jedna ložnice soukromá jedna průchozí v obyváku pro 4 to stálo 35E na noc nebo jsou ty apartmany dva vedle sebe...
Fik-B6S psal:Hanz psal:phill psal:
Víme, a za docela dobrou cenu........jsem jedno ucho..(nebo pošli mejlu)
zkus toto byl jsem tam letos autem naši tam byli loni a je to celekm pěkné jedna ložnice soukromá jedna průchozí v obyváku pro 4 to stálo 35E na noc nebo jsou ty apartmany dva vedle sebe...
jj, hmmm pěkný, rád bych zkusil, ale nevím vo co jako de...
WD club member...
No jeďte do Chorvatska já už několik let na ně seru, nevědí co by za to chtěli, po válce sme jim byli dobrý a teď vohrnujou rypák šmejdi
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1 … rvati.html
...jezdil sem tam snat deset let a mam sjetý pobřeží vot severu k jihu, ale uš tam nejspíš taky nepojedu, bo mě poslední roky srali víc a víc...přesně jag řikaj, po válce sme jim byli dobrý, já tam byl rok po válce a to byli samej úsměf a ochota, za to teť???
Hanz psal:Fik-B6S psal:Hanz psal:
.......jsem jedno ucho..(nebo pošli mejlu)zkus toto byl jsem tam letos autem naši tam byli loni a je to celekm pěkné jedna ložnice soukromá jedna průchozí v obyváku pro 4 to stálo 35E na noc nebo jsou ty apartmany dva vedle sebe...
jj, hmmm pěkný, rád bych zkusil, ale nevím vo co jako de...
Jsem myslel že se ptáš na fajn ubytko v chorvatsku tak jsem nadhodil odkaz...
Fik-B6S psal:Hanz psal:Fik-B6S psal:
zkus toto byl jsem tam letos autem naši tam byli loni a je to celekm pěkné jedna ložnice soukromá jedna průchozí v obyváku pro 4 to stálo 35E na noc nebo jsou ty apartmany dva vedle sebe...jj, hmmm pěkný, rád bych zkusil, ale nevím vo co jako de...
Jsem myslel že se ptáš na fajn ubytko v chorvatsku tak jsem nadhodil odkaz...
...ale na ten vodkaz si jaxi zapoměl
jen jezdete do chorvatska,cechu si tam hrozne vazej...
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/1 … rvati.html
...sam mezi jebkarema...
Filous psal:Fik-B6S psal:Hanz psal:
jj, hmmm pěkný, rád bych zkusil, ale nevím vo co jako de...Jsem myslel že se ptáš na fajn ubytko v chorvatsku tak jsem nadhodil odkaz...
...ale na ten vodkaz si jaxi zapoměl
a kurva tak toho jsem si vubec nevšíml
http://www.chorvatsko-ubytovani.cz/2009 … ina-miosic
Fik-B6S psal:Filous psal:Fik-B6S psal:
Jsem myslel že se ptáš na fajn ubytko v chorvatsku tak jsem nadhodil odkaz......ale na ten vodkaz si jaxi zapoměl
a kurva tak toho jsem si vubec nevšíml
http://www.chorvatsko-ubytovani.cz/2009 … ina-miosic
díky, konečně už vím, vo co gou...
WD club member...
To Fik-B6S:
Nějak sem z těch obrázků nepochopil to rozložení. Ten apartmán je jako jeden čtyřlůžkovej, nebo je tam těch čtyřlůžkových apartmánů víc. Ta malá plážička nevypadá špatně, to je soukromá k tomu apartmánu nebo veřejná, bývá tam hodně lidí??
WD club member...
Filous psal:...jezdil sem tam snat deset let a mam sjetý pobřeží vot severu k jihu, ale uš tam nejspíš taky nepojedu, bo mě poslední roky srali víc a víc...přesně jag řikaj, po válce sme jim byli dobrý, já tam byl rok po válce a to byli samej úsměf a ochota, za to teť???
ale ne každej českej turista je jak vy dva s Baltazarem
tak se ani moc nedivím
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:...jezdil sem tam snat deset let a mam sjetý pobřeží vot severu k jihu, ale uš tam nejspíš taky nepojedu, bo mě poslední roky srali víc a víc...přesně jag řikaj, po válce sme jim byli dobrý, já tam byl rok po válce a to byli samej úsměf a ochota, za to teť???
tak se ani moc nedivím
... ..nerozumim ...dyk my sme s Baltazem každej uplně jinej
Filous psal:ross psal:Filous psal:...jezdil sem tam snat deset let a mam sjetý pobřeží vot severu k jihu, ale uš tam nejspíš taky nepojedu, bo mě poslední roky srali víc a víc...přesně jag řikaj, po válce sme jim byli dobrý, já tam byl rok po válce a to byli samej úsměf a ochota, za to teť???
tak se ani moc nedivím... ..nerozumim ...dyk my sme s Baltazem každej uplně jinej
jeden malej, druhej velkej, vím
ale myslel jsem to tak, že tam nějakou kačku necháte a nebudete sockařit s vlastním žrádlem někde na pláži
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Filous psal:ross psal:
tak se ani moc nedivím... ..nerozumim ...dyk my sme s Baltazem každej uplně jinej
jeden malej, druhej velkej, vím
ale myslel jsem to tak, že tam nějakou kačku necháte a nebudete sockařit s vlastním žrádlem někde na pláži
...no tag ňáký vlastní žrádlo sme vezli dycky, ale je jasný, že na vobjet nebo ňákou tu véču si zajdeš, po vobjedě na kafo do plážovýho báru a tag...sem tam pívo, ale mě to jejich Karlovačko a Ožujsko moc nejede, tagže sud s pívem sme vezli skoro dycky, bo nejni vječí romantika neš sedět na terase, pozorovat zápat slunce net horizontem a u toho mít čerstvje natočený Svijany
Hanz psal:To Fik-B6S:
Nějak sem z těch obrázků nepochopil to rozložení. Ten apartmán je jako jeden čtyřlůžkovej, nebo je tam těch čtyřlůžkových apartmánů víc. Ta malá plážička nevypadá špatně, to je soukromá k tomu apartmánu nebo veřejná, bývá tam hodně lidí??
Jsou to dva partmany. každý má základní ložnici plus rozkládací postel v obyvaku tak že každý je pro 4 lidi. plážička je veřejná já tam byl 2. záři a byli jsme tam uplně sami a rodiče byli někdy v půlce léta a nestěžovali si.
To Jura:
Konec května je na Stelvio příliš brzo - budeš jak rampouch a pokud nebudeš mít řetězy, možná ani nevyjedeš !Je to kurevsky vysoko a nám tam posněžovalo i koncem června....doporučuji tak od půlky června...aspoň no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
V Chorvatsku jsem byl minulou sezonu na Makarské ke konci července takže všude mraky lidí.Apartmán blízko pláže za solidní cenu těžko a schánění ubytka popojížděním v hadrách nic moc.Bylo mi z toho vedra na a už mi bylo docela jedno jak ten apartmán bude vypadat,hlavně ať to ze sebe sundám a schladím se.Nakonec jsme sehnali za 60 éček i s garáží ale daleko od pláže.Doporučuji vyslat jednoho nalehko oblečeného ať něco sežene nebo si něco bůknout přes net a jet do hotového.Stálo to ale za to,projížďky po okolí v tričku už byli o něčem jiném.Takže na Makarské jsme měli hlavní stan ale na pláže se jezdilo po okolí kde to není tak rušné.Kdyby náhodou tak ze začátku M. blízko benzínky je servis takže v případě potřeby se dá něco spravit či koupit.V mém případě baterka,v tom horku dostala zahulit tak se koupila nová(Shido 2700,-).Jinak do 15000,-/osoba,celkem 2500km,mimo dálnice se vlezete.Jak už bylo psáno,jet raději na jaře nebo po hlavní sezoně.Ať vám to vyjde,zážitků je plno,já tento rok na motce jenom Slováky a okolí
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
Tomboo psal:V Chorvatsku jsem byl minulou sezonu na Makarské ke konci července takže všude mraky lidí.Apartmán blízko pláže za solidní cenu těžko a schánění ubytka popojížděním v hadrách nic moc.Bylo mi z toho vedra na a už mi bylo docela jedno jak ten apartmán bude vypadat,hlavně ať to ze sebe sundám a schladím se.Nakonec jsme sehnali za 60 éček i s garáží ale daleko od pláže.Doporučuji vyslat jednoho nalehko oblečeného ať něco sežene nebo si něco bůknout přes net a jet do hotového.Stálo to ale za to,projížďky po okolí v tričku už byli o něčem jiném.Takže na Makarské jsme měli hlavní stan ale na pláže se jezdilo po okolí kde to není tak rušné.Kdyby náhodou tak ze začátku M. blízko benzínky je servis takže v případě potřeby se dá něco spravit či koupit.V mém případě baterka,v tom horku dostala zahulit tak se koupila nová(Shido 2700,-).Jinak do 15000,-/osoba,celkem 2500km,mimo dálnice se vlezete.Jak už bylo psáno,jet raději na jaře nebo po hlavní sezoně.Ať vám to vyjde,zážitků je plno,já tento rok na motce jenom Slováky a okolí
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … _chorv.jpg
...moc pěkné foto, Tombo
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tomboo psal:V Chorvatsku jsem byl minulou sezonu na Makarské ke konci července takže všude mraky lidí.Apartmán blízko pláže za solidní cenu těžko a schánění ubytka popojížděním v hadrách nic moc.Bylo mi z toho vedra na a už mi bylo docela jedno jak ten apartmán bude vypadat,hlavně ať to ze sebe sundám a schladím se.Nakonec jsme sehnali za 60 éček i s garáží ale daleko od pláže.Doporučuji vyslat jednoho nalehko oblečeného ať něco sežene nebo si něco bůknout přes net a jet do hotového.Stálo to ale za to,projížďky po okolí v tričku už byli o něčem jiném.Takže na Makarské jsme měli hlavní stan ale na pláže se jezdilo po okolí kde to není tak rušné.Kdyby náhodou tak ze začátku M. blízko benzínky je servis takže v případě potřeby se dá něco spravit či koupit.V mém případě baterka,v tom horku dostala zahulit tak se koupila nová(Shido 2700,-).Jinak do 15000,-/osoba,celkem 2500km,mimo dálnice se vlezete.Jak už bylo psáno,jet raději na jaře nebo po hlavní sezoně.Ať vám to vyjde,zážitků je plno,já tento rok na motce jenom Slováky a okolí
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … _chorv.jpg
pokud jedete na slepo, doporučuji jet přes noc a přijet na místo kolem 8 ráno, to už se pomalu probouzí všeci. Pak už jen stačí odstavit mašiny blízko lokality kde chcete bydlet a začít obcházet apartmány. zpočátku budete asi bez úspěchu,ale za chvilku už se ozvou různí lidé, že mají známé a že ti si pro vás přijedou a ukážou vám bydlení atd. Lehkým smlouváním se dostanete rozhodně na lepší ceny než vám dá cestovka měsíc předem.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Tomboo psal:V Chorvatsku jsem byl minulou sezonu na Makarské ke konci července takže všude mraky lidí.Apartmán blízko pláže za solidní cenu těžko a schánění ubytka popojížděním v hadrách nic moc.Bylo mi z toho vedra na a už mi bylo docela jedno jak ten apartmán bude vypadat,hlavně ať to ze sebe sundám a schladím se.Nakonec jsme sehnali za 60 éček i s garáží ale daleko od pláže.Doporučuji vyslat jednoho nalehko oblečeného ať něco sežene nebo si něco bůknout přes net a jet do hotového.Stálo to ale za to,projížďky po okolí v tričku už byli o něčem jiném.Takže na Makarské jsme měli hlavní stan ale na pláže se jezdilo po okolí kde to není tak rušné.Kdyby náhodou tak ze začátku M. blízko benzínky je servis takže v případě potřeby se dá něco spravit či koupit.V mém případě baterka,v tom horku dostala zahulit tak se koupila nová(Shido 2700,-).Jinak do 15000,-/osoba,celkem 2500km,mimo dálnice se vlezete.Jak už bylo psáno,jet raději na jaře nebo po hlavní sezoně.Ať vám to vyjde,zážitků je plno,já tento rok na motce jenom Slováky a okolí
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … _chorv.jpgpokud jedete na slepo, doporučuji jet přes noc a přijet na místo kolem 8 ráno, to už se pomalu probouzí všeci. Pak už jen stačí odstavit mašiny blízko lokality kde chcete bydlet a začít obcházet apartmány. zpočátku budete asi bez úspěchu,ale za chvilku už se ozvou různí lidé, že mají známé a že ti si pro vás přijedou a ukážou vám bydlení atd. Lehkým smlouváním se dostanete rozhodně na lepší ceny než vám dá cestovka měsíc předem.
Přesně tak,v noci je provoz menší a hlavně je příjemněji.Když si ubytko nevyberete u jednoho tak vás odvede nebo doporučí jiného takže si to tam dohazují navzájem.Ceny se pohybují kolem těch 60 ale dá se smlouvat.My to dali na 50 takže slušná úspora.Nakonec nám bytná udělala i ryby co se koupili ráno v přístavu takže
Koldan:Vidím že jsi to taky absolvoval
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
Stránky: 1