Nejsi přihlášen
Re: řetězové kolečko
jimacu psal:Na B12, 2004, chci dát o zub menší kolečko,jak hodně kecá tacho, s origo o 8 km víc.
Je nějaká zkušenost.
Origo tachometr bude kecat asi vždy. Nevim asi by ti doporučil tachometr SIGMA MC8 MOTO - fungujici na bazy cyklo tachometru
http://www.patro.cz/img//shop/060/1074874006.jpg
Sigma MOTO MC8 / Počet funkcí - 8 / Měří rychlost až do 300 Km/h / Extra dlouhá kabeláž pro pohodlnou montáž / Vhodné použití pro motocykly a motokáry / Snadná obsluha i v rukavicích
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
přinde mi rozumější hodit větší rozetu, přece jen při menším pastorku dochází k jeho většímu namáhání a stejně tak i u řetazu. rychlost sem neřešil a sigmu sundal a hodil do šuplíku, je to k ničemu,nic ti to nedá,buď cítíš,že jedeš rychle nebo ne a není to závsilé od toho co přečteš na tachometru![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:přinde mi rozumější hodit větší rozetu, přece jen při menším pastorku dochází k jeho většímu namáhání a stejně tak i u řetazu. rychlost sem neřešil a sigmu sundal a hodil do šuplíku, je to k ničemu,nic ti to nedá,buď cítíš,že jedeš rychle nebo ne a není to závsilé od toho co přečteš na tachometru
V tom co pišeš s tebou souhlasim.
Nejlepší Tachometr je vlastni pocit rozum a srdce.
Na druhou stranu jsou lidi co chtěji naprosto přesne vedet kolik jedou, a ta Sigma pokud si ji spravne nastaviš tak ukazuje važně přesneji.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
já vím,měl jsem ji,koukal jsem na ni a porovnával rychlosti, pak jsem zistil, že vlastně nevím proč. S rychlostníma číslama, kterých se dotkneš v maximálce na béčku moc lidí neohromíš a to, že můžu jet vo krapítek rychlejc, abych dodržoval povolenou rychlost sem věděl i bez SIGMY. takže časem se z toho stal jen bazmek, který mi kabelem vodíral vidlicu a který tam byl jak pěst na voko a zbytečný. takže dneska říkám, su frajer, jel sem 250 Km/hod. hlůpé ohromím a před chytrým dodám: reálných tak 235, ale stalo to za ![]()
![]()
mám vo tři zuby věčí rozetu a baví ně to, jede to tak nějak hezky votspodu, nemusíš pořád kvedlat s řadičků, i dyž tam máš 4 a přidáš,tak to de za plynem jako by tam byla trojka. Akorát je to citlivější na plyn, jak na přidávání tak na ubírání, ale to je vo zvyku, jako na dvůvále![]()
jimacu psal:Teoreticky jsem vypočítal 3,975km/h , tak to by se to akorát srovnalo.
Jinak by to s nim mohla bejt dobrá zábava. Už mi o tom menším kolečku někdo někdy říkal.
Nesrovnalo,navopak ti to bude ukazovat vo to víc.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
..pro neznámého počtáře..
http://www.gearingcommander.com/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
...menčí kolečko je pičovina, dyš uš tag lepčí je vo tři zuby vječí rozeta, jag to má Koldan, páč jeden zup na kolečku = tři zuby na rozetě...a co se týká zkreslování rychlosti, tag f tom bych trabl neviděl, spíš mě sere, že to zkresluje najetý kilometry...mam rozetu v regále, ale neš ji tam švihnu, tag pořídim eště Speedohealer, kerej ten rozdíl umí dopočitat a to jag v rychlosti, tag i v najetejch kilometrech...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kecající tachometr jsem už vyřešil, uplně zadarmo a jednoduše, ted si mužu měnit převody jak chci a nic se neděje.
Snímač tachometru jsem přemístil od řetězovýho kolečka k zadnímu kotouči. Stačilo nastavit dráty, udělat z plechu držák pod šrouby třmenu, a 12 zářezů do kotouče.
Kotouč eště vypadá jak moderní zubatej.
![]()
Koldan psal:já vím,měl jsem ji,koukal jsem na ni a porovnával rychlosti, pak jsem zistil, že vlastně nevím proč. S rychlostníma číslama, kterých se dotkneš v maximálce na béčku moc lidí neohromíš a to, že můžu jet vo krapítek rychlejc, abych dodržoval povolenou rychlost sem věděl i bez SIGMY. takže časem se z toho stal jen bazmek, který mi kabelem vodíral vidlicu a který tam byl jak pěst na voko a zbytečný. takže dneska říkám, su frajer, jel sem 250 Km/hod. hlůpé ohromím a před chytrým dodám: reálných tak 235, ale stalo to za
Spusť si předek jak jsi zvyklej a dej to ještě jednou![]()
God Save The Queen!
Stránky: 1