Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 16.03.2010 01:13:19 Offline |
Smoula.koumak (Člen) 16.03.2010 07:26:18 Offline |
Re: Kurva to je zima :))
a kde máš motorku?
Bandit v lese :-))
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2010 07:46:51 Offline |
Smoula.koumak psal:a kde máš motorku?
ta byla na první fotce..jenže fotograf neodhad rychlost jezdce..myslel,že pojede rychleji...a zmáčknul to dřív a než se mu znova nabil blesk tak byl za zatáčkou
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kde ses zas toulas Progire ? porad te tu mame co chvila nekdo v hube a od tebe zadna vodezva
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2010 08:07:02 Offline |
Billy psal:Kde ses zas toulas Progire ? porad te tu mame co chvila nekdo v hube a od tebe zadna vodezva
jel jako krmení pro krokodýly na Floridu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Kde ses zas toulas Progire ? porad te tu mame co chvila nekdo v hube a od tebe zadna vodezva
no na druhý fotce se tváří jak když se na něj nejakej krokouš dívá s vyzívavě otevřenou tlamkou
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Kde ses zas toulas Progire ? porad te tu mame co chvila nekdo v hube a od tebe zadna vodezva
no na druhý fotce se tváří jak když se na něj nejakej krokouš dívá s vyzívavě otevřenou tlamkou
a ta levačka se zaťatou pěstí
to bude fakt nějakej krokouš
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Progear 650 psal:
Nepřipomíná vám ten stín tuhle postavičku?
http://www.youtube.com/watch?v=_5a20ZbIG_U
Proto je tak průhlednej, páč je to water boy.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 16.03.2010 09:48:16 Offline |
Jak psal Vikec. Tady prijde teplo v sobotu a zatim co ti si ho tam budes honit pred krokodylem, tak mi si pojezdime.
Pico to tam nemas fakt lepsi fotky?? Trava hnusne seschla a kdyz uz jses na tej Floride, tak kde jsou fotky krasek s poradnejma kozama v bikinach Kdybys aspon vyfotil nejaky poradny zradlo, ale ty tam stejne chodis do mekace, aby ses cejtil jak doma woe.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:Progear 650 psal:Nepřipomíná vám ten stín tuhle postavičku?
http://www.youtube.com/watch?v=_5a20ZbIG_U
Proto je tak průhlednej, páč je to water boy.
WD club member...
PALOUS psal:Kua Progy dej tam pořádný fotky,kdo se má koukat na posledního Ramba v Čechách:-To mě jako chceš říct,že na tej Florídě maj jen suchej trávník s palmama a jednoho svjetlýho vjetnamce?
ňáký pořádný žrádlo vyfoť, půlmetrový hamburgry na vejšku nebo hotdoky s megaporcí hořčice a kečupu nebo áspoň knedlo zelo vepřo po Floridsku a neřikej, že to tam nemaj, když my tu máme taky kuřecí prsa Hawai
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:PALOUS psal:Kua Progy dej tam pořádný fotky,kdo se má koukat na posledního Ramba v Čechách:-To mě jako chceš říct,že na tej Florídě maj jen suchej trávník s palmama a jednoho svjetlýho vjetnamce?
ňáký pořádný žrádlo vyfoť, půlmetrový hamburgry na vejšku nebo hotdoky s megaporcí hořčice a kečupu nebo áspoň knedlo zelo vepřo po Floridsku a neřikej, že to tam nemaj, když my tu máme taky kuřecí prsa Hawai
hawaj?já byl do rána na nějakým vostrovje mezi evropou a amérikou a probudil sem se z hrůzou jak se vod tama dostanu páč sem neměl co žrátale dopadlo to dobře byla buchta a preso
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:hawaj?já byl do rána na nějakým vostrovje mezi evropou a amérikou a probudil sem se z hrůzou jak se vod tama dostanu páč sem neměl co žrátale dopadlo to dobře byla buchta a preso
Od Goreho?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Kde ses zas toulas Progire ? porad te tu mame co chvila nekdo v hube a od tebe zadna vodezva
dyk by ty chudáci zdechli hlady....
Ondráš psal:hans psal:dyk by ty chudáci zdechli hlady....
Ne, ne, ne... On by dělal jen střívko... DO něj narvou to maso... Jako jitrnice nebo klobása.
když by ho dokázali pořádně natáhnout, aniž by jim prasknul, tak to pak jóóó....
hans psal:Ondráš psal:hans psal:dyk by ty chudáci zdechli hlady....
Ne, ne, ne... On by dělal jen střívko... DO něj narvou to maso... Jako jitrnice nebo klobása.
když by ho dokázali pořádně natáhnout, aniž by jim prasknul, tak to pak jóóó....
...museli by ho přes bříško stáhnout izolačkou jako dyš...........áááále rači nic, to uš je do jinýho vlákna
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 16.03.2010 16:10:36 Offline |
Ondráš psal:Ne, ne, ne... On by dělal jen střívko... DO něj narvou to maso... Jako jitrnice nebo klobása.
No to teda jako kecas. Strivko ani nahodou. Mozna tak spejlicku, ale strivko rozhodne ne.
Dyt by z nej nebylo ani na ty malililinkaty parecky.
nicola.foxx psal:Ondráš psal:Ne, ne, ne... On by dělal jen střívko... DO něj narvou to maso... Jako jitrnice nebo klobása.
No to teda jako kecas. Strivko ani nahodou. Mozna tak spejlicku, ale strivko rozhodne ne.
Dyt by z nej nebylo ani na ty malililinkaty parecky.
Klausofky se menovali
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 16.03.2010 17:08:55 Offline |
Ondráš psal:hans psal:dyk by ty chudáci zdechli hlady....
diť by to ten krokouš nežralsamá kost a kuže to je jako nějáka ryba či co
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:hans psal:Ondráš psal:
Ne, ne, ne... On by dělal jen střívko... DO něj narvou to maso... Jako jitrnice nebo klobása.když by ho dokázali pořádně natáhnout, aniž by jim prasknul, tak to pak jóóó....
...museli by ho přes bříško stáhnout izolačkou jako dyš...........áááále rači nic, to uš je do jinýho vlákna
to jako s tím křečíkem???
ross psal:Lihy psal:......................se tváří jak když se na něj nejakej krokouš dívá s vyzívavě otevřenou tlamkou
to bude fakt nějakej krokouš
...co se wole divíš, předevčírem tam potkal lesního mravence :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:ross psal:Lihy psal:......................se tváří jak když se na něj nejakej krokouš dívá s vyzívavě otevřenou tlamkou
to bude fakt nějakej krokouš...co se wole divíš, předevčírem tam potkal lesního mravence :))
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_3aaa.jpg
kristovanoho nezačínej s Frodem
Progear 650 (Člen) 17.03.2010 01:10:38 Offline |
Ondráš psal:Už jsi dal koleno?
Já tu lahvinku už načal.
to je dobře ! ještě jednou dík, cesta byla nakonec docela veselá taškařice, letěli jsme na Paříž, let z New Yorku byl zrušenej....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 17.03.2010 01:12:21 Offline |
osiris psal:ross psal:Lihy psal:......................se tváří jak když se na něj nejakej krokouš dívá s vyzívavě otevřenou tlamkou
to bude fakt nějakej krokouš...co se wole divíš, předevčírem tam potkal lesního mravence :))
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 0_3aaa.jpg
Ty woe, ty se nusíš nudit,....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 17.03.2010 01:23:14 Offline |
...voe, na akvárka ti serem, takový je i v Julděfuldě, ale co pouliční gengy, dýleři narkotik, negři, vostrý motorkáři a tááág??? ...a co Horácijo Kejna a tu bloncku co rozlousknou každej přípat v Majami, potkals???
inkvizitorr (Administrator) 17.03.2010 08:00:52 Offline |
Filous psal:...voe, na akvárka ti serem, takový je i v Julděfuldě, ale co pouliční gengy, dýleři narkotik, negři, vostrý motorkáři a tááág??? ...a co Horácijo Kejna a tu bloncku co rozlousknou každej přípat v Majami, potkals???
cype, progýr vypadá max na to, že potká myšáka mikyho a jeho kamarády v disneylandu
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...voe, na akvárka ti serem, takový je i v Julděfuldě, ale co pouliční gengy, dýleři narkotik, negři, vostrý motorkáři a tááág??? ...a co Horácijo Kejna a tu bloncku co rozlousknou každej přípat v Majami, potkals???
cype, progýr vypadá max na to, že potká myšáka mikyho a jeho kamarády v disneylandu
......voe
inkvizitorr (Administrator) 17.03.2010 08:13:34 Offline |
Filous psal:inkvizitorr psal:Filous psal:...voe, na akvárka ti serem, takový je i v Julděfuldě, ale co pouliční gengy, dýleři narkotik, negři, vostrý motorkáři a tááág??? ...a co Horácijo Kejna a tu bloncku co rozlousknou každej přípat v Majami, potkals???
......voe
na to musíš mít xicht to jenom mě se stává že když večer v klidu korzujem s pani romantickou procházkou po pláži na mě pokřikujou "haš", "haš" a znáš během půl hodiny všechny dealery v celým vokolí řikal eště sršeň, nech si potetovat eště pauoury a budeš úplně v
doba je temná...
inkvizitorr psal:na to musíš mít xicht to jenom mě se stává že když večer v klidu korzujem s pani romantickou procházkou po pláži na mě pokřikujou "haš", "haš" a znáš během půl hodiny všechny dealery v celým vokolí řikal eště sršeň, nech si potetovat eště pauoury a budeš úplně v
si moc fandíš, co dyš pokřikovali na pani a ne na tebe
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:inkvizitorr psal:na to musíš mít xicht to jenom mě se stává že když večer v klidu korzujem s pani romantickou procházkou po pláži na mě pokřikujou "haš", "haš" a znáš během půl hodiny všechny dealery v celým vokolí řikal eště sršeň, nech si potetovat eště pauoury a budeš úplně v
spíš myslím, že to bylo "huš huš"
inkvizitorr (Administrator) 17.03.2010 10:51:50 Offline |
Petula psal:inkvizitorr psal:na to musíš mít xicht to jenom mě se stává že když večer v klidu korzujem s pani romantickou procházkou po pláži na mě pokřikujou "haš", "haš" a znáš během půl hodiny všechny dealery v celým vokolí řikal eště sršeň, nech si potetovat eště pauoury a budeš úplně v
wogo jestli křičeli "haš" na pani, tag satan s náma mam doma drogový doupě
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 17.03.2010 13:28:37 Offline |
Petula psal:inkvizitorr psal:wogo jestli křičeli "haš" na pani, tag satan s náma mam doma drogový doupě
No si třeba mysleli, že na něčem fičí, když jí viděli vést se s tebou za ruku za bílýho dne
lsd?
doba je temná...
nicola.foxx (Člen) 17.03.2010 15:03:40 Offline |
Ty woe to tam na me pokrikovali taky a to mam ksicht absolutne hodnyho cloveka.
Progear 650 (Člen) 18.03.2010 01:59:09 Offline |
Filous psal:...voe, na akvárka ti serem, takový je i v Julděfuldě, ale co pouliční gengy, dýleři narkotik, negři, vostrý motorkáři a tááág??? ...a co Horácijo Kejna a tu bloncku co rozlousknou každej přípat v Majami, potkals???
Za Horáciem jedem po víkendu... Je to štreka, 400km, to nejni prdel... Miami je daleko...
gengy tu nejsou, jsme v pěkný čvtrti, žadný ghetto, žádní negří....
jinak samej čopr nebo R1 kerá ma gumu uplně na sračku... (střed)...
PS: narkotika mi chyběj....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2010 02:00:19 Offline |
WenzelB6 psal:No tak si Progíre namísto Hubika dovezeš novou kombošku ,...z krokouše
tu jsou jen aligátoři... ale sou přežraný, nejni s nima prdel....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.03.2010 02:01:37 Offline |
inkvizitorr psal:Filous psal:...voe, na akvárka ti serem, takový je i v Julděfuldě, ale co pouliční gengy, dýleři narkotik, negři, vostrý motorkáři a tááág??? ...a co Horácijo Kejna a tu bloncku co rozlousknou každej přípat v Majami, potkals???
chtěls to sám, nic ti nepřivezu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 18.03.2010 08:50:17 Offline |
TO PROGEAR:
Ty woe a kdyz tam teda jako zvostanes, tak bych si mohl vzit tvoji motorku a hadry na ni pro mladyho? Sice mu este jako neni rok, ale na podzim by mu to uz mohlo bejt, kdyz mu trosku vohrnu nohavice Dneska ty decka rostou jako z vody.
To Worel: Tak to teda jako prrrrr. Ja zadny voranzovy kamarady nemam. Ale ma byt nekde na tej Floride, tak trebas bydli Prog u nej Je pred volbama tak se rozdavaj darecky.
Banditatom (Člen) 18.03.2010 14:34:38 Offline |
Progear 650 psal:WenzelB6 psal:No tak si Progíre namísto Hubika dovezeš novou kombošku ,...z krokouše
čím je tam ty kurvy krměj
Banditatom psal:Progear 650 psal:WenzelB6 psal:No tak si Progíre namísto Hubika dovezeš novou kombošku ,...z krokouše
čím je tam ty kurvy krměj
...amerika pičo,hambáče,hotdogy a tak
se nedivím,že nechtěj sežrat šlachovitýho Proga
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 18.03.2010 14:47:00 Offline |
karlos100 psal:Banditatom psal:Progear 650 psal:
tu jsou jen aligátoři... ale sou přežraný, nejni s nima prdel....čím je tam ty kurvy krměj
...amerika pičo,hambáče,hotdogy a tak
se nedivím,že nechtěj sežrat šlachovitýho Proga
příloha
Progear 650 (Člen) 19.03.2010 01:27:55 Offline |
nicola.foxx psal:TO PROGEAR:
Ty woe a kdyz tam teda jako zvostanes, tak bych si mohl vzit tvoji motorku a hadry na ni pro mladyho? Sice mu este jako neni rok, ale na podzim by mu to uz mohlo bejt, kdyz mu trosku vohrnu nohavice Dneska ty decka rostou jako z vody.
To Worel: Tak to teda jako prrrrr. Ja zadny voranzovy kamarady nemam. Ale ma byt nekde na tej Floride, tak trebas bydli Prog u nej Je pred volbama tak se rozdavaj darecky.
sem to jako myslel na ho, ale nějak se mi to nepovidlo
řikám si hurikán
Progear 650 (Člen) 20.03.2010 23:37:54 Offline |
Filousoj: tak už vím, jak je to tu s těma motorkářema... všichni maj bud pojízdnej cirkus na kolech a nebo celkem vkusnou kapotu, krásně udělanou avšak na zdejší speed limity uplně k hovnu... tvrdý sou a tvrdě vypadaj, pač každej tu jezdí i na kapotě bez helmy....
ps: sem spálenej jak svina.... ale má pršet....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 21.03.2010 13:51:35 Offline |
karlos100 psal:Sluníčko a grilling Ti kámo docela závidím
klobáska na šutru hmmm už se těším
Progear 650 (Člen) 22.03.2010 00:06:24 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:ps: sem spálenej jak svina.... ale má pršet....
Takže dobrej materiál tam maji, jo?
Vod sluníčka.... S tímhle sem skončil.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 22.03.2010 18:12:39 Offline |
gore psal:Progear 650 psal:Ondráš psal:
Takže dobrej materiál tam maji, jo?Vod sluníčka.... S tímhle sem skončil.....
Taky si myslim, ze keca
Progear 650 (Člen) 22.03.2010 22:55:55 Offline |
bobule psal:nicola.foxx psal:gore psal:
Taky si myslim, ze keca
hlavně když to psal tak byl určitě zhulenej
Nebyl hoši.... A moje vůle je lepší jak ta Melounova...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 23.03.2010 01:03:09 Offline |
Hovno vule. Je pod dozorem a rika tomu dovolena
Stránky: 1