Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 13.02.2010 11:19:53 Offline |
Re: Nechytí, prostě né
Ton@l psal:VikecB12 psal:A z auta si taky berete baterku dom do tepla? A jak dlouho vydrží? ha?e?
de spis o to ze s tim autem clovek v zime jezdi a dobije ji tim
že by tygr
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 23.02.2010 17:53:06 Offline |
tak moje bečko dneska po 3,5měsících zařechtalo ale až po každoročním chrochtání
To Ross: nemáš si kupovat jebku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš psal:Marián psal:tak jak sem psal nekde nazacatku,dal sem ji dnes na dvorek na slunicko udelala skyt -hrk - prd a uz to jelo
Takže jí máš stejně dobrou jako Progear, jo?
covece, jestli ne i vo trosku lepsi...ale vlastne ne,von to nastartuje kdykoliv!
no a u rosse se ani nedivim,ze neco tak vosklivyho nenastartuje,pac se ta motorka stydi sama pred sebou
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:myslis ze bysto bejval dal jako do stejny barvy jako rossovinu?
to neee,to jeste zes byl osvicen!
černá matná byla hned na druhým místě za tou oranžovou metlou
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
HELP!!! Něco je špatně. Už jsem očistil svíčky (byly suchý), vypustil a napustil karbce, zkoušel jsem i stříkat plyn do airboxu. Startér točí, ale motka nechytne. Když vyndám svíčku, tak nehází jiskru. Zkoušel jsem dát do kabelu jinou svíčku (sice od auta,ale to je asi fuk), taky nic - ani jiskra. Změřil jsem napětí na cívkách, co k nim jdou zapalovací kabely. Na všech kontaktech je napětí (při zapnutým zapalování) 12V. Měřil jsem napětí i na svorkovnicích u zapalování. Na tý menší svorkovnici je napětí na 3 ze 4 kabelů (není na černobílém kablíku), na velké svorkovnici není nikde.
Od října, co jsem s tím lehnul, jsem to nezkoušel startovat, až teď. Neporadí někdo, kam se mám ještě podívat? Už vážně nevím.
Díky
Don´t worry, be Bandit!
Ještě doplnění-motorka lehla na levý bok, byl prodřený kryt startéru, ale jinak nic. Měl jsem sundaný řidítka, tím i chcípák, ale startér se normálně točí, takže vtom to asi nebude. Nebo je to možný, že se točí startér a přitom ten chcípák je vadnej?
Don´t worry, be Bandit!
otáčkoměr...
hele podobně jsem se v tom kdysi topil, nakonec pomohlo přistavit další bandasku a měnit mezi sebou je toho víc... u nás nakonec řídící jednotka
myslím, že by neměly bejt všechny výstupy mrtvý...stáhni si manuál na dvandu - ne ten Haynes - je tam postup na hledání závad u zapalování, to bylo u šestek stejný
Strýcfajtr !!!
Roztlač ji pomocí auta, tady je návod.
http://www.youtube.com/watch?v=Wi6N5Iyqfwk
Co hoří, to bouchá, co létá, to padá.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.03.2010 15:47:32 Offline |
roman.v psal:Tak mi řekli v Suzamoto, že to může být slabá baterka. Je fakt, že už je starší, ale startérem točí hezky. Tak to tam nechám změřit a udivím.
no to že točí starterem neznamená,že chytne..starter sežere dost energie a už ti nezbude dost energie na vytvoření dost silný jiskry..nabij a uvidíš...jo a pořádně vysuš svíčky..a už i tak může bejt po nich.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:roman.v psal:Tak mi řekli v Suzamoto, že to může být slabá baterka. Je fakt, že už je starší, ale startérem točí hezky. Tak to tam nechám změřit a udivím.
no to že točí starterem neznamená,že chytne..starter sežere dost energie a už ti nezbude dost energie na vytvoření dost silný jiskry..nabij a uvidíš...jo a pořádně vysuš svíčky..a už i tak může bejt po nich.
No já tam zkoušel dávat jiný svíce, který předtím fungovaly a taky nic. Samo jsem je vysušil. Ale když je vyndám a zkusím přes blok motoru, tak ani ťuk. Přitom blok mám uzemněněj. Je možný připojit nabíječku na baterku a zkusit točit?
Don´t worry, be Bandit!
Už jsem psal vedle, jediné řešení...
http://www.ddpneu.cz/product/maxim-1-el … 75-kw.html
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Už jsem psal vedle, jediné řešení...
http://www.ddpneu.cz/product/maxim-1-el … 75-kw.html
Jo Kelly, dobrej nápad. Akorát, že mě se startér točí jak o život, ale jiskru mi to nehází. Už jsem zkusil i autobaterku přes kabely, ale ani ťuk. Svíčky suchý, očištěný, benzín tam jde, ale ani škytnutí. Už vážně nevím, vidím to na servis - bohužel.
Don´t worry, be Bandit!
Jednou po zime jsem take musel tocit pres autobaterii a nic, ale kdyz jsem nahodil auto tak ty voltoampery navic zapusobily na bandita a chytil. Takze i kdyz to toci se starterem rychle, nemusi to stacit na poradnou jiskru
jsem pomalejší - ale ne vždy
jiri50 psal:Jednou po zime jsem take musel tocit pres autobaterii a nic, ale kdyz jsem nahodil auto tak ty voltoampery navic zapusobily na bandita a chytil. Takze i kdyz to toci se starterem rychle, nemusi to stacit na poradnou jiskru
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 psal:Jsem nevzdělanej a mám hlad
Nažrat se,to né,ale na ferneta má vždycky Místo fitka mezej prošmejdit pár popelnic přet školou,určitě tam pár prvňáčků vyhodilo svačinu aby ju nemuseli žrat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 psal:Lavice šmejdím dnes vod štyr, ve štvrtek vod dvou, a v sobotu vod vosmi
To ale napíšu dvě písemky a valím na motorce někam kde někdo bude
Pokud bude slibované teplo
Už máte plán
Já nevím jestli neskejsnu v německu do soboty,to by pro mě připadala v uvahu jenom neděla,ale nějak se mě ještě na motorku nechce nebo co. Spíš sem si chtěl zajet na ryby,konečně
Ale pokud mě chytne chuť na mašinu,tak do 5ti minut vyrážím Akorát sem nakrémoval kůžu aby trochu nasála
Kelly01 psal:Tak to se máš na co těšit
Zatím se mě to zdá lepší než textil a to je ještě tvrdá nerozhejbaná,tak myslím že po pár vejletech a pár prospanejch nocích někde vožralej zahozenej v trávě bude supr a budu s ní velkej kamoš
K.a.s.y.m. (Člen) 16.03.2010 13:56:50 Offline |
ze šešti grenpísáků by jsi se možná voblík ze sedmi by zbylo i na rukavice,ale ty bych radši dělal s grenpísaček..maj měkčí kůži a moh by jsi je mít i s dlaňovim větránim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ze šešti grenpísáků by jsi se možná voblík ze sedmi by zbylo i na rukavice,ale ty bych radši dělal s grenpísaček..maj měkčí kůži a moh by jsi je mít i s dlaňovim větránim
Z deseti bych měl rukavice,pěkně na každej prstík jednu A jeden prstík by byl černej,to by byla kocábova Lejla,abych jako nebyl rasista a dal příležitost aji jinejm rasám
Moderatizátor nás zachvílu utne,sereme to v technické
Konecne je zas co cist kua
Doufejme že po volbách bude konečně svoboda slova a z našich moderátorů se stanou konečně zas "hrdinové", bo se už nebudou bát stínu litery protože je tmavá
Jebu na rasy a strany, beru brašničku a jdu do školy
God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen) 16.03.2010 16:05:31 Offline |
Vikec und Osiris:
ste wolove Ted tu na me cumi sef proc se tlemim.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Vikec und Osiris:
ste wolove Ted tu na me cumi sef proc se tlemim.
Mu to dej přečíst a ještě mu ukaž fotku z vedlejšího vlákna jak nitěnka mašíruje se zaťatou pěstičkou a bude se řechtat taky
můžě mě někdo říct proč se při přechlastání zničí svíčky? Mám NGK cr9ek mají najeto cca 3000 km, už to 2 dny skouším natočit a nic až jsem vypustil karbce tak to mělo pocit jako že sem tam nějaká jiskra něco zapálila a 2x mě to střelilo do vyfuku že se sousedi málem posrali a víc nic. tak jsem všroubovál svíčky a jiskří pouze jedna a to celkem slabě. a to uvniř ne u elektrod.
zejtra sundam baterku z nabijecky, vypustim karbce, pak PRI, sytic a doufam ze chyti na treti otocenicko jako loni. Stoji mi od rijna cca v garazi nevytapeny , vlhky.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1 2