Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Praskání hlavní pojistky

lucas Bandit (Nový člen)
23.03.2010 10:10:34

Praskání hlavní pojistky

Ahoj chlapy,mám problémek .Nabyl jsem baterku ,provedl jarní údržbu a chtěl vyrazit konečně na silnice.Zandavám baterku a hle ,pojistka praskla.Dal jsem novou ,skouknul jestli náhodou nemám nikde prodřenej kabel ,ale jsou tam ještě originál chráničky tak pohoda.Jsem z toho uplně hotovej sick Prosím mohli by jste my poradit?

K.a.s.y.m. (Člen)
23.03.2010 10:21:43

Re: Praskání hlavní pojistky

no někde ti to šlůšuje bigsmile hlavní pojistka vede hlavně k startovacímu relé a ke starteru tak bych hledal hlavně tam...vem to postupně od baterky a pořádně prohlídni izolace.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
luig (Člen)
23.03.2010 11:22:57

Připojuješ doufám první + a pak - ?

Ne asi
lucas Bandit (Nový člen)
23.03.2010 11:28:53

Nebojte pánové jsem automechanik,tak baterku umím zapojovatbigsmile.Jinak děkuji za radu pujdu po kabelech k tomu relé.Ale ještě jedna otázka ,myslíte že by to mohlo být vlhkostí v koncovkách ?Stála my celou zimu v nevytápěné garáži a týpek od koho jsem to koupil předělával předek a mám tam nějakej chaos v kabelech ,které vubec nejsou oizolované.

K.a.s.y.m. (Člen)
23.03.2010 12:29:34

lucas Bandit psal:

Nebojte pánové jsem automechanik,tak baterku umím zapojovatbigsmile.Jinak děkuji za radu pujdu po kabelech k tomu relé.Ale ještě jedna otázka ,myslíte že by to mohlo být vlhkostí v koncovkách ?Stála my celou zimu v nevytápěné garáži a týpek od koho jsem to koupil předělával předek a mám tam nějakej chaos v kabelech ,které vubec nejsou oizolované.

Hmm, tak tady bych asi začal bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
lucas Bandit (Nový člen)
23.03.2010 17:50:13

no vůbec se my do toho nechcesmile2 ,ale musím .Tak já jdu hledat a díky za podporu.

Bedřich (Člen)
24.03.2010 13:12:03

tak držim place, pač to vypadá na pěknej voser. Ale i tak bych začal relém.

Můj tip - podívej se na kabely ke klasonu...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS