Nejsi přihlášen
lucas Bandit (Nový člen) 23.03.2010 10:10:34 Offline |
Praskání hlavní pojistky
Ahoj chlapy,mám problémek .Nabyl jsem baterku ,provedl jarní údržbu a chtěl vyrazit konečně na silnice.Zandavám baterku a hle ,pojistka praskla.Dal jsem novou ,skouknul jestli náhodou nemám nikde prodřenej kabel ,ale jsou tam ještě originál chráničky tak pohoda.Jsem z toho uplně hotovej Prosím mohli by jste my poradit?
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 10:21:43 Offline |
Re: Praskání hlavní pojistky
no někde ti to šlůšuje hlavní pojistka vede hlavně k startovacímu relé a ke starteru tak bych hledal hlavně tam...vem to postupně od baterky a pořádně prohlídni izolace.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
lucas Bandit (Nový člen) 23.03.2010 11:28:53 Offline |
Nebojte pánové jsem automechanik,tak baterku umím zapojovat.Jinak děkuji za radu pujdu po kabelech k tomu relé.Ale ještě jedna otázka ,myslíte že by to mohlo být vlhkostí v koncovkách ?Stála my celou zimu v nevytápěné garáži a týpek od koho jsem to koupil předělával předek a mám tam nějakej chaos v kabelech ,které vubec nejsou oizolované.
K.a.s.y.m. (Člen) 23.03.2010 12:29:34 Offline |
lucas Bandit psal:Nebojte pánové jsem automechanik,tak baterku umím zapojovat.Jinak děkuji za radu pujdu po kabelech k tomu relé.Ale ještě jedna otázka ,myslíte že by to mohlo být vlhkostí v koncovkách ?Stála my celou zimu v nevytápěné garáži a týpek od koho jsem to koupil předělával předek a mám tam nějakej chaos v kabelech ,které vubec nejsou oizolované.
Hmm, tak tady bych asi začal
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
lucas Bandit (Nový člen) 23.03.2010 17:50:13 Offline |
no vůbec se my do toho nechce ,ale musím .Tak já jdu hledat a díky za podporu.
Stránky: 1