Nejsi přihlášen
řetězovka-nýtovat či ne
Čus, už to tu zaznělo,ale zdálo se mi u toho málo názrů nebo jsem blbě hledal.
Budu měnit řetězovku a chtěl bych vědět co je podle vás lepší-roznýtovat a znovu spojit řetěz a nebo kyvka dolů? Novej řetěz mám myslím nerozpojenej.
Ještě jsem to nedělal a nechce se mi do servisu.Co je bezpečnější?
Jezdím abych jezdil a ne abych brzdil :-)
Re: řetězovka-nýtovat či ne
Když koupím novej rozpojenej tak snejtovat, když ho koupím v celku tak přes kyvku...nebudu ho přece řezat...s bezpečností to nemá nic společnýho...jen snejtovat je to rychleší bych řek..
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
embi psal:Čus, už to tu zaznělo,ale zdálo se mi u toho málo názrů nebo jsem blbě hledal.
Budu měnit řetězovku a chtěl bych vědět co je podle vás lepší-roznýtovat a znovu spojit řetěz a nebo kyvka dolů? Novej řetěz mám myslím nerozpojenej.
Ještě jsem to nedělal a nechce se mi do servisu.Co je bezpečnější?
pokud ho máš vcelku, tak bych sundal kyvku...
ale jinak nic proti nejtování, dělám to taky....ale když už to máš hotový, tak bych to nerozdělával...
luig psal:Já koupil rozpojenej, nechal si ho v motoservisu snejtovat a pak jsem sundal kyvku, aspoň se s tim člověk trochu pomazlí a má z toho pak vetší radost, je na tom hovno
Proč si sundaval tu kyvku?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
luig psal:Já koupil rozpojenej, nechal si ho v motoservisu snejtovat a pak jsem sundal kyvku, aspoň se s tim člověk trochu pomazlí a má z toho pak vetší radost, je na tom hovno
si to zbytečně komplikuješ
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Ondráš psal:luig psal:Já koupil rozpojenej, nechal si ho v motoservisu snejtovat a pak jsem sundal kyvku, aspoň se s tim člověk trochu pomazlí a má z toho pak vetší radost, je na tom hovno
Proč si sundaval tu kyvku?
Páč nemám nejtovačku abych si to snejtoval sám a jedinej motoservis u nás je takovej píčus, že neumí vyměnit žárovku, proto. A samozřejmě taky ta radost z dobře odvedený práce
Ne asi
luig psal:Páč nemám nejtovačku abych si to snejtoval sám a jedinej motoservis u nás je takovej píčus, že neumí vyměnit žárovku, proto. A samozřejmě taky ta radost z dobře odvedený práce
2 kladiva...
Tos mohl rovnou koupit snejtovanej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:luig psal:Páč nemám nejtovačku abych si to snejtoval sám a jedinej motoservis u nás je takovej píčus, že neumí vyměnit žárovku, proto. A samozřejmě taky ta radost z dobře odvedený práce
2 kladiva...
Tos mohl rovnou koupit snejtovanej.
Jít na to kladivama se mi zas nechtělo a Kojak dodal roznejtovanej tak byl roznejtovanej
Ne asi
Stránky: 1