Nejsi přihlášen
Debil montuje pancíře...
Teď, když jsem ze sebe smyl snad všechno brzdovku, která v nádržce byla se teda můžu pustit do výměny hadiček.
Mám Venhilly od Kojka. Když chytím šroub do třmenu, tak je to v poho. TRochu ho ale otočím (cca půl otáčky) a jakoby se zasekne a je potřeba použít fest sílu. Nejsem teda nažranej, ale dotaz.
Mám fakt použít sílu (ale ne takovou jako progrear) a dorvat to tam, nebo to má jít "lehce až do konce" a tam to jen dotáhnout?
Přes závit to chycené nemám.
Mám od včerejška víkend blbec, ztratil jsem peněženku, rozesral jednu instalaci a dalších pár drobností, tak se radši ptám, abych něco nepokurvil.
Díky
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2010 13:18:08 Offline |
Re: Debil montuje pancíře...
koukni se na ten šroub jestli nemá nakurvenej závit..taky už jsem se s tim setkal.... teda pokud to chápu dobře,že ti jde o ten průtokovej šroub..ještě dotaz.dáváš novej šroub,nebo jsi použil starej?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 21.03.2010 13:25:24 Offline |
bacha voe ty venhilly mají jiné stoupání těch šroubů do pumpy ti nepujde pro ten tvůj ročník musíš použít původní do třmenu by ti to ale mělo jít lehce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš psal:No, do obou jsem musel dat ty stare. Ani do třmenu, ani do pumpy nešel ten šroub co byl v sadě...
Ondráši napsal bych ti něco duchaplnýho o eNkách a eSkách , ale ne protože tě tenhle problém musí docela srát.
Tak ti popřeju akorát vítězný boj s touhle záhadou a dej vědět jaks dopadl
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Ondráš psal:No, do obou jsem musel dat ty stare. Ani do třmenu, ani do pumpy nešel ten šroub co byl v sadě...
Ondráši napsal bych ti něco duchaplnýho o eNkách a eSkách , ale ne protože tě tenhle problém musí docela srát.
Tak ti popřeju akorát vítězný boj s touhle záhadou a dej vědět jaks dopadl
bych řekl, že stoupání závitu na plnoprůtokovém šroubu, nemá co dělat s tím jestli je to eNko nebo eSko...
ale řek sis o to sám...
PRYČ S HLAVOU BROUKA
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 21.03.2010 23:56:21 Offline |
Ondras: ty woe, a mě se směješ.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
huskyb12 psal:měls to tam narvat, krev nekrev a pak si vode mě koupit celou pumpu, co se mi válí v regále :)))
Vogo, neříkej dvakrát...
Včera jsem měl fakt špatnej den a klidně bych šel pro bublinku do vodováhy, nebo díru do plotu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:huskyb12 psal:měls to tam narvat, krev nekrev a pak si vode mě koupit celou pumpu, co se mi válí v regále :)))
Vogo, neříkej dvakrát...
Včera jsem měl fakt špatnej den a klidně bych šel pro bublinku do vodováhy, nebo díru do plotu.
a priber mi hrebiky ve spreji
jinac mne kamos bude ted o vikendu nahazovat ty venhily na Bcko
WD club member.
Banditatom (Člen) 27.03.2010 14:07:16 Offline |
qwerty psal:Ondráš psal:huskyb12 psal:měls to tam narvat, krev nekrev a pak si vode mě koupit celou pumpu, co se mi válí v regále :)))
Vogo, neříkej dvakrát...
Včera jsem měl fakt špatnej den a klidně bych šel pro bublinku do vodováhy, nebo díru do plotu.a priber mi hrebiky ve spreji
jinac mne kamos bude ted o vikendu nahazovat ty venhily na Bcko
to jsem zvědavej jak to dopadne
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1