Nejsi přihlášen
vytekl olej
Zdaravim vas tak jsem dne vyrazil na prvni projizku a hned me privezli na kare no des ale rekl co se stalo z vika ventilu se mi vyklepal sroub a vytekl olej vse samo od oleje a hlavne me stve zadni guma mate nejaky osveceny prostedek na odstraneni mastnoty z pneu a hlavne dotaz zda ten sroub slouzi jen jako ucpavka nebo zda tam ma nejakou jinou funkci a nahodou ho doma nekdo nemate treba z bouracky kdy to odnesl motor.Byl bych moc vdecnej diky moc
![]() |
Banditatom (Člen) 20.03.2010 17:57:49 Offline |
Re: vytekl olej
kerej myslíš člověče tu gumu třeba lihem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
Banditatom (Člen) 20.03.2010 18:10:32 Offline |
tak k vložení fotky: nahoře v liště máš nahrát obrázek pak už to tam je krásně popsané
K tomu šrouby je to ucpávka olejového vedení...teda myslím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2010 18:15:53 Offline |
ten zaslepuje chladící kanál oleje..takže je to jen ucpávka.řek bych ,že na www.partsdepot.cz ho seženeš..pokud chceš originál
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ten zaslepuje chladící kanál oleje..takže je to jen ucpávka.řek bych ,že na www.partsdepot.cz ho seženeš..pokud chceš originál
tak ucpavku maj chtej za nej 126 voci + postovni sakra to me dostaly za jeden sroub
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 20.03.2010 18:35:10 Offline |
Gaga2 psal:K.a.s.y.m. psal:ten zaslepuje chladící kanál oleje..takže je to jen ucpávka.řek bych ,že na www.partsdepot.cz ho seženeš..pokud chceš originál
tak ucpavku maj chtej za nej 126 voci + postovni sakra to me dostaly za jeden sroub
to víš no..origo něco stojí..dej tam jinou za pár korun...akorát to nebude vypadat jako origo
Skočil bych s tím do fabory a vzal nějakej co nejvíc podobnej,zaplatil bych 30kaček a vesele vodešel Nebo by mě řekli že takovej rozměr nemají a šel bych pro něho do suzuki za dvě kila,ale s jistotou že ho budu mít do týdne doma,což na partdepot nevím nevím...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Skočil bych s tím do fabory a vzal nějakej co nejvíc podobnej,zaplatil bych 30kaček a vesele vodešel
Nebo by mě řekli že takovej rozměr nemají a šel bych pro něho do suzuki za dvě kila,ale s jistotou že ho budu mít do týdne doma,což na partdepot nevím nevím...
Ve suzuki koupit origo a gumu umýt Cleanchemem R
Je fakt že origoš stojí nehorázný love
Mě vyšla zátka oleje s těsněním 150 kč děs
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
VikecB12 psal:Skočil bych s tím do fabory a vzal nějakej co nejvíc podobnej,zaplatil bych 30kaček a vesele vodešel
Nebo by mě řekli že takovej rozměr nemají a šel bych pro něho do suzuki za dvě kila,ale s jistotou že ho budu mít do týdne doma,což na partdepot nevím nevím...
nebo si ho nechat vytočit....
Ondráš psal:Kakac psal:Ve suzuki koupit origo a gumu umýt Cleanchemem R
Je fakt že origoš stojí nehorázný love
Mě vyšla zátka oleje s těsněním 150 kč děsNepovídej, že si ztratil výpušťák.
Ne vypušťák, ale navrchu ta černá zátka co se lije olej.
Nějakej expert přede mnou to povoloval sikofkama a ulomil to
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2010 13:26:09 Offline |
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.03.2010 20:05:50 Offline |
Pšán psal:..hezké zadní kolo..
no 230 tam tušim byla a poháněná řemenem..a na předku byla 160 no moc původního z toho gixera nezbylo..ještě tam bylo takovyhle podobný VTR.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2010 13:30:17 Offline |
K.a.s.y.m. psal:zeptám se..proč by někdo upravoval takhle to víko..teda krom toho,že by bylo po kreši..pod timhle víkem nic neni krom převodu na starter,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0168.jpg
Přesně, je tam jen převod. Asi nic funkčního...
Koukám, že je to někdo z Konopáče asi, jestli se tam letos pojedu podívat, tak se ho zeptám
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.03.2010 14:17:33 Offline |
Inženýrek psal:K.a.s.y.m. psal:zeptám se..proč by někdo upravoval takhle to víko..teda krom toho,že by bylo po kreši..pod timhle víkem nic neni krom převodu na starter,ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ie0168.jpgPřesně, je tam jen převod. Asi nic funkčního...
Koukám, že je to někdo z Konopáče asi, jestli se tam letos pojedu podívat, tak se ho zeptám
Nevim já to viděl v Pardubicích v Ideonu teď o vikendu na koncertě Morčat a Stresoru
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSXR_1100_prestavba/
Gaga2 psal:Zdaravim vas tak jsem dne vyrazil na prvni projizku a hned me privezli na kare no des ale rekl co se stalo z vika ventilu se mi vyklepal sroub a vytekl olej vse samo od oleje a hlavne me stve zadni guma mate nejaky osveceny prostedek na odstraneni mastnoty z pneu a hlavne dotaz zda ten sroub slouzi jen jako ucpavka nebo zda tam ma nejakou jinou funkci a nahodou ho doma nekdo nemate treba z bouracky kdy to odnesl motor.Byl bych moc vdecnej diky moc
ja zas lehce prelil olej malinko nad rysku ted trnu co to udela
Skáču dobře,skáču rád
![]() |
Progear 650 (Člen) 25.03.2010 18:12:00 Offline |
dala psal:osiris psal:dala psal:ja zas lehce prelil olej malinko nad rysku ted trnu co to udela
...vůbec nic ;) (kdyžs to nepřelil o litr)
Dik
enom o par deci naak mi ujela ruka
bud v klidu... já dávám celý 4 litry....
ovšem pořádně to nechám vytéct a je to akorát..., jen o malinko víc...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:dala psal:osiris psal:
...vůbec nic ;) (kdyžs to nepřelil o litr)Dik
enom o par deci naak mi ujela ruka
bud v klidu...
já dávám celý 4 litry....
ovšem pořádně to nechám vytéct a je to akorát..., jen o malinko víc...
Koukam ze jsi Prazak,ja ted taky nepujdem se nekdy projet? Bydlim ted na Repech
Skáču dobře,skáču rád
dala psal:Koukam ze jsi Prazak,ja ted taky
nepujdem se nekdy projet? Bydlim ted na Repech
Tak to to máš blíž ke mě (Stodůlky).Smůla jen, že Progear je za velkou louží a já dosud nevyjel, ale do hospody chodím.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:dala psal:Koukam ze jsi Prazak,ja ted taky
nepujdem se nekdy projet? Bydlim ted na Repech
Tak to to máš blíž ke mě (Stodůlky).Smůla jen, že Progear je za velkou louží a já dosud nevyjel, ale do hospody chodím.
Hvizdnu ti na mobil co mas v profilu mam to jeste ne na Morave o vikendu to sem privezu a vyrazime
Skáču dobře,skáču rád
Stránky: 1