Nejsi přihlášen
že by vada gumy?
Ahoj lidi, potřebuji poradit....koupil jsem nový pneu od contíku Road Attack a po ujetí zhruba 250km se na zadní gumě objevily dva řezy po celém obvodu. Jsou hluboké cca 1mm. Nejdřív jsem si myslel, že jsem někde najel na sklo či kamínek.
Představte si prostředek gumy a udělejte 5cm pruh a na krajích jsou ty milimetrové zářezy po celém obvodu. Asi o nic nejde a za chvíli to ojedu...... má s tím někdo zkušenost?
Re: že by vada gumy?
Taky myslím, že se prostě trochu natrhla jedna vrstva. Měl jem to samé (a řekl bych že hlubší), ale na Race Attacku a jezdil jsem s tím na okruhu. Po 250 km je divný. Sleduj to a pokud se to nebude rozšiřovat, tak bych na to sral.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Smoula.koumak (Člen) 28.03.2010 16:47:42 Offline |
xrohy psal:Já to myslim viděl na Roadce u Šmouly a bylo to v poho
vo ničem nevím
takhle skoro novou gumu bych reklamoval...
Bandit v lese :-))
No názory pěkný, ale nějak nevím který si mám vybrat
ASi půjdu variantou že na tom dám ještě 100km a kouknu se zda to pokračuje nebo ne.
Byl jsem to ukázat v servisu kde jsem to kupoval i přezouval a řekli mi že je to normální
já bych na tom nejezdil, ale dle chuti každého soudruha, že.
Jeden příklad za všechny:
dnes jsem málem přehlídl kluka na třindě, protože vyjel ze zatáčky a nesvítil a když jsem ho na křižovatce dojel a upozornil ho na to, že nesvítí, tak jen odvětil....."šak to mám akorát kúsek dom a stejně by to k ničemu nebylo"
Prostě přirozený výběr jedinců....
Datel psal:já bych na tom nejezdil, ale dle chuti každého soudruha, že.
bylo to říznutý u skoro nový pneu tak 3mm
takže žádná tragédie
a to jsem s tím lítal celej den po mosteckým vokruhu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Datel psal:já bych na tom nejezdil, ale dle chuti každého soudruha, že.
takže žádná tragédie
a to jsem s tím lítal celej den po mosteckým vokruhu
Je to jen na úhlu pohledu. Myslím, že 3mm je celkem dost. Je docela možné, že ti k plátnu moc nechybělo a že jsi měl akorát z prdele štěstí. Což se taky počítá
Taky se bavíme o tom, že pokud si za to člověk může sám, tak se mu skoro nová guma vyhazovat prostě nechce a jezdí i s ní.....
Pak je tu nová guma na které se začnou samy oddělovat běhounové směsi. Nic není dokonalé a může se stát, že se některá várka gum prostě nepovede. Ať už je to (když to laicky řeknu) špatně rozmýchaná směs nebo mašina dřív nebo později vypne vulkanizaci....
A o tomto rozdílu právě mluvím
Datel psal:ross psal:Datel psal:já bych na tom nejezdil, ale dle chuti každého soudruha, že.
takže žádná tragédie
a to jsem s tím lítal celej den po mosteckým vokruhuJe to jen na úhlu pohledu. Myslím, že 3mm je celkem dost. Je docela možné, že ti k plátnu moc nechybělo a že jsi měl akorát z prdele štěstí. Což se taky počítá
Taky se bavíme o tom, že pokud si za to člověk může sám, tak se mu skoro nová guma vyhazovat prostě nechce a jezdí i s ní.....
Pak je tu nová guma na které se začnou samy oddělovat běhounové směsi. Nic není dokonalé a může se stát, že se některá várka gum prostě nepovede. Ať už je to (když to laicky řeknu) špatně rozmýchaná směs nebo mašina dřív nebo později vypne vulkanizaci....
A o tomto rozdílu právě mluvím
Je jasný, že tady to bylo čistým říznutím,takže vo chybě na pneu není řeč
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1