Nejsi přihlášen
LEGENDA BANDIT
ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
pavlikbary (Člen) 25.03.2010 23:42:50 Offline |
Re: LEGENDA BANDIT
stary Nko forever
esoxboy psal:ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
Sorry ale dneska mám rejpavou a nedá mi to... Přece nepřijdeš do bazaru a neřekneš: Dobrý den, chci škodovku, můžete mi o ní něco říct. A jakej je rozdíl mezi kombi a sedanem?
Hlavní je kolik máš penez.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Paladin86 psal:esoxboy psal:ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
Sorry ale dneska mám rejpavou a nedá mi to... Přece nepřijdeš do bazaru a neřekneš: Dobrý den, chci škodovku, můžete mi o ní něco říct. A jakej je rozdíl mezi kombi a sedanem?
Hlavní je kolik máš penez.
Píše že peníze namá,ale bandita chce Kua to je dobrej model
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Smoula.koumak (Člen) 26.03.2010 07:54:20 Offline |
esoxboy psal:ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
no hned pro tebe jednoho mám, co takhle Bandit 600 N rok 96 (stará dobrá klasika), 35000 Kč.
ty nejlepší kousky v inzerátech nenajdeš
Bandit v lese :-))
VikecB12 psal:Paladin86 psal:esoxboy psal:ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
Hlavní je kolik máš penez.Píše že peníze namá,ale bandita chce Kua to je dobrej model
Tak podle nicku si zřejmně pujčí v Komerčce, ne?
.... vono to ňák dopadne ....
Smoula.koumak psal:esoxboy psal:ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
no hned pro tebe jednoho mám, co takhle Bandit 600 N rok 96 (stará dobrá klasika), 35000 Kč.
jasně vogo strej model je nejhezčí v červenej majitel je puntičkář, takže motyka je v 1A stavu, určitě se ti bude líbit, a šmoulík ti klidně k ní střelí i helmu abys jako ladils
tak řekněte kucí...
Strýcfajtr !!!
Dobrá volba,střelil bych ti tu svou ale když máš hluboko do kapsy tak se mrkni po starších modelech.Jsou za dobrou cenu a hodně věcí si uděláš sám.Nko je dle mého líbivější ale pokud chceš cestovat,klidně šáhni na Sko.Se závadama se moc nesetkáš.Historii jednotlivých modelů máš tady.
http://suzukibandit.cz/view.php?cisloclanku=2007050002
Jawa 50,350,Bandit 1200N 02,SV 1000S K3.
Smoula.koumak psal:esoxboy psal:ČÁGO PŘED PÁR ROKAMA SEM SE PROLEŤEL NA BANĎOUROVI A ZALASKOVAL SE DOŇ OVŠEM NĚJAK NENĚL KOVKY DNES JE TAKY NEMÁM ALE CHCI SI HO POŘÍDIT TAK SE CHCI ZEPTAT JAKEJ MODEL NEBO ROK JAKÝ MAJ NEMOCI A TAK NAPŘÍKLAD JAKEJ JE ROZDÍL MEZI S KEM A N KEM ATD DÍKY ZA INFO
Ta šmoulova je opravdu nejlepří, zvládá i jízdu lesem a hovno ji pak je. Vřele doporučuji.
GSX1250FA
mám na něj asi tak pade to už de ne jinak sem to myslel asi tak jaký sou rozdíly v motorech konstrukcích a jak se lišej roky od sebe jestli má s ko masku a n ko ne to mě nesejří spíš mě de o to jestli rv 96 např nemá nějakou nemoc atd kdybych chtěl pročítat technický data tak sem nepíšu píčové takže díky každýmu co má normální názor a řekne co a jak
fidoB6 psal:bych do něj tak nejbal, spousta lidí tu píše bez háčků a čárek
Háčky a čárky jsou v pohodě. když nejni čárka v souvětí tak taky pohoda ale když tam nejni vůbec nic tak to je už docela blbí Pak chvíli přemejšlim co má štika a kůn společnýho
esoxboy psal:Luk psal:esox: bez urazky, treba jsi dyslektik, ale rika ti neco interpunkce?
jo řiká ale nějak to neřešim až si budu psát na hrad o milost tak se tim budu zabejvat jinak sem rád že do toho vúbec klobu
a co ten profil?!?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:esoxboy psal:Luk psal:esox: bez urazky, treba jsi dyslektik, ale rika ti neco interpunkce?
jo řiká ale nějak to neřešim až si budu psát na hrad o milost tak se tim budu zabejvat jinak sem rád že do toho vúbec klobu
a co ten profil?!?
no jistěěě, jen mu dejte, at ví co a jak
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:esox: bez urazky, treba jsi dyslektik, ale rika ti neco interpunkce?
Taky pisu tady prevazne bez hacku a carek je v tom nejakej problem ?
billy: vubec ne, jak si se urcite vsim, sam carky a hacky nepisu, je mi to tak nejak pohodlnejsi
interpunkce jsou (jak doufam) carky a tecky za vetama...bez nich je nejaky delsi text (jako treba vyplodil esox) hur srozumitelny
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Jinak,
pokud se někdo zeptá jestli měl nějaký ročník banditů jakéhokoliv obsahu zásadní technický problém, tak to pochopím..... pak si chcu asi pokecat....
........ napíšu, že nevím jaký je rozdíl mezi N-kem a S-kem......
Píšu, že na to nemám love. Pak hodím info, že mám teda asi padesát litrů a de mě o ročník ´96 a že je mi u prdele jestli S nebo N a že se mě vlastně nechce číst recenze ba ani technické data a ať se tady z toho vyblijem my........ takže výkon, obsah, krouťák atd. a jak to vlastně vypadá je ti u prdele?!
A nakonec Nás tady počastuješ -ma?!
A nejsi tak náhodou nemocný, nebo jiný?
Nebo se jenom někdo nudí a já mu na to skočil?!
esoxboy psal:mám na něj asi tak pade to už de ne jinak sem to myslel asi tak jaký sou rozdíly v motorech konstrukcích a jak se lišej roky od sebe jestli má s ko masku a n ko ne to mě nesejří spíš mě de o to jestli rv 96 např nemá nějakou nemoc atd kdybych chtěl pročítat technický data tak sem nepíšu píčové takže díky každýmu co má normální názor a řekne co a jak
ladilí ladilá ladilů,český silnice ,jsou plný debilů
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Datel psal:Jinak,
pokud se někdo zeptá jestli měl nějaký ročník banditů jakéhokoliv obsahu zásadní technický problém, tak to pochopím..... pak si chcu asi pokecat....
........ napíšu, že nevím jaký je rozdíl mezi N-kem a S-kem......
Píšu, že na to nemám love. Pak hodím info, že mám teda asi padesát litrů a de mě o ročník ´96 a že je mi u prdele jestli S nebo N a že se mě vlastně nechce číst recenze ba ani technické data a ať se tady z toho vyblijem my........ takže výkon, obsah, krouťák atd. a jak to vlastně vypadá je ti u prdele?!
A nakonec Nás tady počastuješ -ma?!
A nejsi tak náhodou nemocný, nebo jiný?
Nebo se jenom někdo nudí a já mu na to skočil?!
tak nějak sem to myslel jakej rok má jakou nemoc atd jinak 50000 na moto je skoro nic a to že nemám prachy sem myslel jako že nedám 250000 tisek na moto jinak sem fakt ze začátku myslel že bandit se dělá jen v nku esko sem u nás stát nikde neviděl jinak jde mě o nějakou 600 stovku a se na mě nehněvejte za ty páč u nás je to stejně častý slovo jako vole jinak recenze a skušenosti civilú sou někdy dosti rozdílné šlo mě oto zjistit co vám na banditech nejvíc vadí
jinak hned na úvodu
Stránky: 1