Nejsi přihlášen
Prodává někdo pneu?
Jen se chci zeptat jestli se mezi Vámi nenajde nějaký prodejce pneu.Sháním sadu 120/60 17 a 160/60 17 na malou Bandasku.Chci obout Dunlop D220 Sportmax,Avon Azaro Sport touring, Continental Force nebo Road attack.Jestli znáte lepší volbu tak neváhejte a porad´te mi.Mam tam Bridgestone BT011 předek a BT020 zadek a nic moc,kolinko jen za tepla a se sevřenými půlkami. Za odpovědi děkuji!
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
Re: Prodává někdo pneu?
...vyckej chvilku, ozve se ti inkviz (continentaly), nebo mu posli mejl
...nebo www.hamletovygumy.net nebo www.motorkar.net
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mrkni na http://okracing.cz/eshop/index.html ted tam ma nejakou akci na dunlopy
Kelly01 psal:Jdu si pro sadu Qalifajrů za necelou sedmičku..
...seš jak čuněK - taky kecáš
...před čtvrt rokem objednáno a pořád hovno
...a cena taky není jak slibovals
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Zdar lidi, par gum mam za hodne dobrý ceny. Teba sada Dunlop D208 za 4900,- 120 a 160 a enbo Pirelli Diablo sada za stejne penize. Vsechno nove a dva roky zaruka. Pokud budete nekdo chtit poslete znacku a ja poslu cenu. Mam i nejaky continentaly a Bridgestone,ale ja osobne jedine ty pirellky a nebo Dunlopy. Jsou to podle me super gumy, jeste nikdy mi do zatacky nepovolily. Jo a ted mam moznost mit i mischelin pilot za 5650,- Sadu. Zdar Honza
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
Zdar lidičky. Ozvalo se docela dost lidí kvůli gumám takže to vyřešíme jinak. V sobotu vyzjistím všechno co ten kámoš má včetně cen a dám to sem do diskuse a dohodneme se v diskusi. Volalo mi asi šest z vás a fšechno si nepamauju. Tož tak. Zatím zdar
..............mno žiju abych fšecko přežil, ne? a teď mi v tom pomáhá zase B6N
jelelen psal:Zdar lidi, par gum mam za hodne dobrý ceny. Teba sada Dunlop D208 za 4900,- 120 a 160 a enbo Pirelli Diablo sada za stejne penize. Vsechno nove a dva roky zaruka. Pokud budete nekdo chtit poslete znacku a ja poslu cenu. Mam i nejaky continentaly a Bridgestone,ale ja osobne jedine ty pirellky a nebo Dunlopy. Jsou to podle me super gumy, jeste nikdy mi do zatacky nepovolily. Jo a ted mam moznost mit i mischelin pilot za 5650,- Sadu. Zdar Honza
at ti jeste ten tvůj známej napíše DOTky /datum vyrobení/
protože za 4900 sada na B6 tak to vydím na min.3 roky ležící gumy z Dojčlandu
Stránky: 1