Nejsi přihlášen
Byrokracie s velkým "B"
Tak jsem dnes byl Nusice přihlásit SVéčko k nám na ouřad. To co mi tam řekli tak jsem myslel že mě omejou. Přinesl jsem s sebou velkej techničák, kupní smlouvu, osvědčení z STK o schválení pro provoz v ČR, Osvědčení z STK (evidenčku), zaplacené povinné ručení. Baba mi řekla že mi to dnes udělat nemůže protože to pojištění je platné až od zítra (což sice je, protože je sezóní od Alianz), ale přesto že "NE". Co kdybych s tím chtěl dnes vyjet, prej by to bylo na ně. Venku lilo jako prase a ona dělala takový "hócapinky". Tak tam jedu zítra znova a dle mého názoru zbytečně.
GSX1250FA
Re: Byrokracie s velkým "B"
No jo, byrokracie je svinstvo, ale vem si zase to, že sedíš v teple za přepážkou, máš svých pár tisíc jistejch a teď si riskuj průser, že to někde ten mladej nedočkavej motorkář rozvěsí...
.... vono to ňák dopadne ....
dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do ! Tak zas krokem domu. Nemusim snad dopisovat,ze jsem mel Bandita z nedele vycidenyho a nalestenyho. Vztek me prechazi jen zvolna...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
! Tak zas krokem domu. Nemusim snad dopisovat,ze jsem mel Bandita z nedele vycidenyho a nalestenyho. Vztek me prechazi jen zvolna...
proto ho nemeju :)
Bandit pičo
jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
! Tak zas krokem domu. Nemusim snad dopisovat,ze jsem mel Bandita z nedele vycidenyho a nalestenyho. Vztek me prechazi jen zvolna...
Něco takového sem zažil už několikrát.........bych zabíjel!
Datel psal:jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
Něco takového sem zažil už několikrát.........bych zabíjel!
nesejmul si toho chodce na přechodu???
Bandit pičo
![]() |
nicola.foxx (Člen) 31.03.2010 22:38:08 Offline |
Fresh Man psal:jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
Hele a nesmrdí
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 31.03.2010 22:50:14 Offline |
A vo kolik je levnejsi to sezoni??? Jen jestli se to vyplati, davat znacky do depozitu, dyz je jako venku akorat na jezdeni
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Fresh Man psal:jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
Hele a nesmrdí
jooo spálenou gumou ....
Bandit pičo
nicola.foxx psal:A vo kolik je levnejsi to sezoni??? Jen jestli se to vyplati, davat znacky do depozitu, dyz je jako venku akorat na jezdeni
Vono u toho sezonniho vot Allianzu nedavas znacky do depozitu, jenom proste reknes, ze prosinec, leden, unor nejezdis a basta... ...dostanes za to slevu a v pripade, ze bys v tehle mesicich vyjel a udelal nejakej pruser, tak to mas s, tusim, 90% spoluucasti.
Jinak u gixxera mi tohle udelalo 1000,- rozdil...
Bandit rulezz!!!
Fresh Man psal:jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
došel sem k naprosto stejnýmu závěru
Lihy psal:Fresh Man psal:jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
ps. Bandita nemeju....brabánka meju
vOjTaB6 psal:nicola.foxx psal:A vo kolik je levnejsi to sezoni??? Jen jestli se to vyplati, davat znacky do depozitu, dyz je jako venku akorat na jezdeni
Vono u toho sezonniho vot Allianzu nedavas znacky do depozitu, jenom proste reknes, ze prosinec, leden, unor nejezdis a basta... ...dostanes za to slevu a v pripade, ze bys v tehle mesicich vyjel a udelal nejakej pruser, tak to mas s, tusim, 90% spoluucasti.
Jinak u gixxera mi tohle udelalo 1000,- rozdil...
tak jako tak to nemělo vliv na přihlášení... pojištěný je to jak říkáš celoročně... mám to taky... spíš fuchtle za psacím stolem v jižní asii přišla na úřad z jézédé a pod slovem pojistka má furt zafixovanej ten porcelánovej divnej váleček
Strýcfajtr !!!
Lihy psal:Fresh Man psal:jaryn psal:dnes jsem chtel na evidencku a pak hned na prepis myho Bandita. Pri odjezdu zacalo krapat. Dojel jsem tam za hustyho deste a ctu na ceduli s otvirackou: "Posledni pracovni den v mesici zavreno." Do
... no istěěěěě
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
jirka silver (Člen) 01.04.2010 08:54:17 Offline |
Pičoviny vymýšlej když je jich moc.Co má bejt co evidenci do pojištění.Když to rozvěsíš
bez pojištění tak všechno platíš a basta.Jestli na to nemáš tak krimoš.
Stát neumí šetřit a taky tak dopadneme budeme v
Najdete nás na každém kilometru
XJelen psal:vOjTaB6 psal:nicola.foxx psal:A vo kolik je levnejsi to sezoni??? Jen jestli se to vyplati, davat znacky do depozitu, dyz je jako venku akorat na jezdeni
Jinak u gixxera mi tohle udelalo 1000,- rozdil...tak jako tak to nemělo vliv na přihlášení... pojištěný je to jak říkáš celoročně... mám to taky... spíš fuchtle za psacím stolem v jižní asii přišla na úřad z jézédé a pod slovem pojistka má furt zafixovanej ten porcelánovej divnej váleček
Tý woe,musím říct,že asi uoplně pravdu nemáš
vozidlo by v době přihlášení mělo mít platnou pojistku,v tom měla pravdu..
Ale jestli měl vystavenou zelenou kartu,a platnost byla druhej den,tak nevidím problém,přihlásit mu to mohla... to je v každým případě
...a bude hůř!
Houska Karlos - těžko říct jak to měl on... já mám od Alijancu sezónní tak, že jsem pojištěnej celej rok, akorát v dodatku smlouvy jsou vyznačené měsíce kdy mám spoluúčast 90%, takže pojištění je platný i v lednu a prd je úředníkoj do toho jestli mám nebo nemám "zakázanej měsíc" . Takže v podstatě povinný mi začíná až dneškem, ale není problém jezdit i v březnu.
Strýcfajtr !!!
tady přece nejde vo to, esli Lukina bába vyhnala nebo by Tebe nevyhnala ...
u nás se vobecně sere na pravidla, pokud by sme je dodržovali všichni, jak ta bába v případě tohodle jantara, bylo by tu líp ...
je velmi pravděpodobný, že bába dělá v pátek, když k ní lezou handlíři, daleko větší zvestva a svojí silně poničenou čest si pak hojí na jantarech ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:je velmi pravděpodobný, že bába dělá v pátek, když k ní lezou handlíři, daleko větší zvestva a svojí silně poničenou čest si pak hojí na jantarech ...
Ty woe,tohle jsi fakt trefil
přesně to si myslím o úřadech obecně,STK,bengách a celým státním aparátu
Holt balkán...
...a bude hůř!
tak to jsi ji měl dát přečíst smlouvu a odstavec v pojistných podmínkách když jsi měl smlouvu sebou.
Pojištění je platné na dobu neurčitou. A to že sezóna začíná zítra nehraje roli.
Dnes jsi to měl pojištěno taky a pojištění je platné.
Kdyby jsi s tím ale dneska boural a způsobil někomu škodu, tak platíš 90% škody a pojišťovna 10%.
Zítra by to pojišťovna hradila už ve 100%.
...ale nasere to...
...jestli se tady v tý debatě nezapomnělo na to, že přihlašuje nově a já osobně teda pochybuju, že si uzavřel pojištění už na toho 31.3.2010, myslím, že tam má udaný, že pojišťuje až od 1.4.2010 a to mu jen shodou okolností začíná to sezónní, takže to vlastně 31.3.2010 pojištěný neměl, je to tak tazateli ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
huskyb12 psal:co tady řešíte ? měl to pojištěný ? neměl - tak mu to nepřihlásila a fertig
číst umí, že to platí až vod 1.4. ví, tak co tam lez, bejt tou babou taky bych se na něj vysral
......
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1