Nejsi přihlášen
J.A.R.D.A. (Člen) 31.03.2010 22:11:14 Offline |
Přenechám leasing zdarma
Zdravím všechny
Vložil jsem tady na forum inzerát, že přenechám zdarma leasing Suzuki Bandit 650. Jednoduše řečeno čekám rodinu a mám takovou práci, že na moto už nemám čas. Byla by škoda, aby se na ni prášilo v garáži.
Pokud byste věděli o někom, kdo by měl zájem, dejte vědět.
Každou radu a připomínku uvítám.
Díky, Jarda
J.A.R.D.A. (Člen) 31.03.2010 23:54:28 Offline |
Re: Přenechám leasing zdarma
No to se ani neptejkončí to v unoru 2013 a měsíční splátka je 5795/měs.Je to s daní i s komplet pojištěním.Je to spíš o někom kdo chce motorku hned a nemá hotovky
Ty voe to je mrda jak krááávajak si někdo může vzít motorku na lízačku za takovejch nehoráznejch podmínekvycházím z toho,že akontace nebyla žádná,ba naopak ještě pučily a ještě tě vorvaly dyš viděly jak ji chcešKua dát za bandasku a to uš vlastně jetou ještě 197tis.je dost pičovinano a pak ti ještě ve finále přijde každej rok povinný ručení za nejvyšší možnou cenu bo ty jejich kydy že to je f tom započítaný sem jim kdysi sežral takyvem ji a vomlať jim ji vo palici
Jebat motorky :-)
Votázka je, kolik z toho je pojistka, může to být klidně 30 litrů ročně, pak by bylo zajímavý vědět, jak by se k tomu stavěli při doplacení leasingu..
Možná tohle byla přijatelná cena pro kupce
I když, čert ví, čeho by se dopočítali
Jo, a když na to nemám, tak buď mrd.m nebo jezdím, voboje nejde
God Save The Queen!
PALOUS psal:Ty voe to je mrda jak krááávajak si někdo může vzít motorku na lízačku za takovejch nehoráznejch podmínekvycházím z toho,že akontace nebyla žádná,ba naopak ještě pučily a ještě tě vorvaly dyš viděly jak ji chcešKua dát za bandasku a to uš vlastně jetou ještě 197tis.je dost pičovinano a pak ti ještě ve finále přijde každej rok povinný ručení za nejvyšší možnou cenu bo ty jejich kydy že to je f tom započítaný sem jim kdysi sežral takyvem ji a vomlať jim ji vo palici
Holt si Bandasky drží cenu
God Save The Queen!
J.A.R.D.A. (Člen) 01.04.2010 10:28:12 Offline |
Akontačka byla asi 45tis,jinak byla cenovka 180000-,Jsou tam za 20tis doplnky k tomu hadry,přilba,boty,takže nakonec cca 220tis.Hadry k ní dám jako bonus
J.A.R.D.A. (Člen) 01.04.2010 10:32:12 Offline |
Pojistka je 1660/měs
J.A.R.D.A. (Člen) 01.04.2010 10:37:49 Offline |
Kelly01 psal:PALOUS psal:Ty voe to je mrda jak krááávajak si někdo může vzít motorku na lízačku za takovejch nehoráznejch podmínekvycházím z toho,že akontace nebyla žádná,ba naopak ještě pučily a ještě tě vorvaly dyš viděly jak ji chcešKua dát za bandasku a to uš vlastně jetou ještě 197tis.je dost pičovinano a pak ti ještě ve finále přijde každej rok povinný ručení za nejvyšší možnou cenu bo ty jejich kydy že to je f tom započítaný sem jim kdysi sežral takyvem ji a vomlať jim ji vo palici
Holt si Bandasky drží cenu
Ty mě vždycky vrátíš do reality
J.A.R.D.A. (Člen) 01.04.2010 10:56:18 Offline |
Kelly01 psal:Mour
to de vrátit
Jde to vrátit,ale není to zadarmo
Kelly01 psal:Melu tu a lítám v minulých časech
Du se učit, a pak klasicky, solárko, fitko a pozor! přidal jsem před fernety saunu
ty vole bacha na pumpu, s tim si nehraj ale esli jde jen vo nějakej infračervenej výmysl tak v poho
Strýcfajtr !!!
J.A.R.D.A. psal:Kelly01 psal:Mour
to de vrátitJde to vrátit,ale není to zadarmo
U jaký leasingovky jsi to bral?? Máš vázanej TP?
Možná by fakt stálo za to zjistit doplatek a podle toho nastavit cenu..
Převzatej leasing jsem párkrát vyřizoval,ale nikdy skutečně neviděl
dojít ke konci.. Ono se to většinou ani nedá,každej má jinou představu
o výši splátky a době splácení...
...a bude hůř!
J.A.R.D.A. (Člen) 01.04.2010 12:00:25 Offline |
karlos100 psal:J.A.R.D.A. psal:Kelly01 psal:Mour
to de vrátitJde to vrátit,ale není to zadarmo
U jaký leasingovky jsi to bral?? Máš vázanej TP?
Možná by fakt stálo za to zjistit doplatek a podle toho nastavit cenu..
Převzatej leasing jsem párkrát vyřizoval,ale nikdy skutečně neviděl
dojít ke konci.. Ono se to většinou ani nedá,každej má jinou představu
o výši splátky a době splácení...
Mám to přes čsob leasing.Pojem vázanej TP mi nic neříkáCo to je?
Jednoduchý,Čsobl je zapsanej v TP jako vlastník,
ty jsi pouze provozovatel,je to tak??
Některý úvěrovky TP nevážou a je proto bez problémů
možný prodat motku a pak doplatit..
Vážně myslím,že by bylo lepší zjistit doplatek a pak podle toho
prodávat a s kupcem se domluvit na vyplacení z leasingu..
...a bude hůř!
S tím přenecháním leasingu asi nepochodíš. Od prosince jsem taky nabízel Bandita a ozvali se asi 3 potenciální zájemci. Zbývalo doplatit pouze půl roku a splátka 3 tis. Z těch 3 zájemců pouze jeden by převzal leasing, ale chtěl nižší odstupný.
Nakonec jsem to včera doplatil a prodal.
Být tebou bych ho asi zkusil nabídnout za cenu, kterou po tobě budou chtít doplatit.
J.A.R.D.A. (Člen) 01.04.2010 12:19:15 Offline |
stoner psal:S tím přenecháním leasingu asi nepochodíš. Od prosince jsem taky nabízel Bandita a ozvali se asi 3 potenciální zájemci. Zbývalo doplatit pouze půl roku a splátka 3 tis. Z těch 3 zájemců pouze jeden by převzal leasing, ale chtěl nižší odstupný.
Nakonec jsem to včera doplatil a prodal.
Být tebou bych ho asi zkusil nabídnout za cenu, kterou po tobě budou chtít doplatit.
Zkusím to zjisti.Jo a odstupný nechci
Kelly01 psal:Holt motorky se neprod�¡vaj..
Motorky se nechĂ?¡vajĂ?Â, rozbĂ?ÂjĂ? , nebo kradou
cosi me napadlo v souvislosti s tretim terminem. Ma prece pojistku na havarii,kradez,vandalismus...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Kelly01 psal:Holt motorky se neprod�¡vaj..
Motorky se nechĂ?¡vajĂ?Â, rozbĂ?ÂjĂ? , nebo kradoucosi me napadlo v souvislosti s tretim terminem. Ma prece pojistku na havarii,kradez,vandalismus...
ted jen najit nekoho, kdo to udela a nebude mu to trhat srdce
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:jaryn psal:Kelly01 psal:Holt motorky se neprod�¡vaj..
Motorky se nechĂ?¡vajĂ?Â, rozbĂ?ÂjĂ? , nebo kradoucosi me napadlo v souvislosti s tretim terminem. Ma prece pojistku na havarii,kradez,vandalismus...
ted jen najit nekoho, kdo to udela a nebude mu to trhat srdce
ale fuj,takhle navádět k pojistnýmu podvodu
...a bude hůř!
jaryn psal:Kelly01 psal:Holt motorky se neprod�¡vaj..
číslo na někoho z Hells Angels bych ještě sehnal... pak tam stačí zajet, zařvat něco hanlivýho a rychle utýct, voni se vo to postaraj sami
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:jaryn psal:Kelly01 psal:Holt motorky se neprod�¡vaj..
číslo na někoho z Hells Angels bych ještě sehnal... pak tam stačí zajet, zařvat něco hanlivýho a rychle utýct, voni se vo to postaraj sami
pořád jsou ještě takový?
mě docela překvapili se stánkem na Motocyklu 2010 v Praze
jaryn psal:Kelly01 psal:Holt motorky se neprodĂ�ˇvaj..
Motorky se nechĂ�ˇvajĂ�, rozbĂ�jĂ� , nebo kradoucosi me napadlo v souvislosti s tretim terminem. Ma prece pojistku na havarii,kradez,vandalismus...
...zajímavý, jen že by měl hovno a tu mašinu by leasingovce doplatil stejně ...a to samý s totálkou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:jaryn psal:Kelly01 psal:Holt motorky se neprodĂ�ˇvaj..
Motorky se nechĂ�ˇvajĂ�, rozbĂ�jĂ� , nebo kradoucosi me napadlo v souvislosti s tretim terminem. Ma prece pojistku na havarii,kradez,vandalismus...
...zajímavý, jen že by měl hovno a tu mašinu by leasingovce doplatil stejně ...a to samý s totálkou
ale měl by nějakej odpočet z tý havárky
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:osiris psal:jaryn psal:
cosi me napadlo v souvislosti s tretim terminem. Ma prece pojistku na havarii,kradez,vandalismus......zajímavý, jen že by měl hovno a tu mašinu by leasingovce doplatil stejně ...a to samý s totálkou
ale měl by nějakej odpočet z tý havárky
ano, zbytkovou cenu - odhad 100.000,-Káčé a cca 50 tis. doplatek z kapsy (odečtena pojistka)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.04.2010 14:54:48 Offline |
tak za tuhle sumičku by měl pěknou B12 a novou.to se vyplatí vzít si spíš úvěr..motorka je aspoň tvoje a dá se to většinou kdykoliv doplatit pokud jí prodáš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jaryn psal:to Osi: mel jsem za to,ze kdyby mu ji "ukradli",tak penize z pojistky by dostala leasingovka. A totez s totalkou-bourackou. Takze jak je to tedy?
Pokud z pojistky nedostane lizinkovka hodnotu předmětu lízinku, požaduje následně plnění po nájemci (nebo jak se jmenuje) . Pojistka u krádeže nebo totálky se ve většině případů počítá ze současné hodnoty.
tomu se d�¡ rozumet.Moure. Kdyz je ta jeho motka takhle zanovni,tak by amortizace pri vypoctu skody nemela byt vysoka. Podle me by to potom melo byt podle rceni "nula od nuly posla". Ovsem asi jen teoreticky,co?
osiris psal:...zkus se popĂ?Âdit po hodnotě pouhej jeden den prodanĂ?½ motorky
i ucetne? nedavno tu jeden "padafka" psal,jak vlastne na pojistny udalosti vydelal... Ale to byla vlastne zalezitost povinnyho ruceni. Je teda rozdil v plneni mezi havarijnim poj. a povinnym ruceni? Mozna jsem za mamlase,ale kazda informace je jina.j
jaryn psal:osiris psal:...zkus se popĂ?Âdit po hodnotě pouhej jeden den prodanĂ?½ motorky
i ucetne? nedavno tu jeden "padafka" psal,jak vlastne na pojistny udalosti vydelal... Ale to byla vlastne zalezitost povinnyho ruceni. Je teda rozdil v plneni mezi havarijnim poj. a povinnym ruceni? Mozna jsem za mamlase,ale kazda informace je jina.j
účetní hodnota múže být často jiná než odhadní.
Já si myslím, že u pojistný události spíš vyděláš víc na starší motce, než u zánovní.
A jinak je teno konkrétní lízink nějaký divný
akontace 45.000,-
splátka 5.795,-
pořízení 2008
konec 2013
5.795,- x 12 měs. x 5 roků + 45.000,- akontace = 392.000,-
osiris psal:mouroj: tos počítal helikoptéru ?
mám pocit, že ano
Sám psal, že dal akontaci 45 tis, měs. splátka 5.795,- a v bazaru má inzerát, že je to r.v. 2007, ale !! do provozu 2008 a končí se splátkama 2013 , takže 5 let.
To je zcela šílené
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2010 15:26:00 Offline |
no ty krávo to je dobrej mazec leasing se prostě vyplatí
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
J.A.R.D.A. (Člen) 02.04.2010 19:43:52 Offline |
Leasing vycházel z částky cca.223000,-.Byly v tom i hadry,přilby atd.No vidím,že mi bandaska zůstane.Holt koupim homologovanej batoh do něj dám děcko a budu jezdit dál.A babu prodám do nějakýho tureckýho bordelu
Banditatom (Člen) 02.04.2010 19:46:14 Offline |
J.A.R.D.A. psal:Leasing vycházel z částky cca.223000,-.Byly v tom i hadry,přilby atd.No vidím,že mi bandaska zůstane.Holt koupim homologovanej batoh do něj dám děcko a budu jezdit dál.A babu prodám do nějakýho tureckýho bordelu
to je konečně slovo do praniceale řekni totok pře robkou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
J.A.R.D.A. (Člen) 02.04.2010 19:48:32 Offline |
Kelly01 psal:Poctivý železo
Mám to ale drahou bandasku,ale jezdí tam a zpět.Ta tvoje jezdí občas tam a zpátky helikoptérou nebo pod majákama
J.A.R.D.A. (Člen) 02.04.2010 19:49:41 Offline |
Banditatom psal:J.A.R.D.A. psal:Leasing vycházel z částky cca.223000,-.Byly v tom i hadry,přilby atd.No vidím,že mi bandaska zůstane.Holt koupim homologovanej batoh do něj dám děcko a budu jezdit dál.A babu prodám do nějakýho tureckýho bordelu
to je konečně slovo do praniceale řekni totok pře robkou
Sedí vedle mě ani si to nemůžu předříkávat
J.A.R.D.A. (Člen) 02.04.2010 20:46:43 Offline |
Kelly01 psal:Hele, a co to děcko nechat v babyboxu a prachy šoupnout do druhý mašiny
Dyk i tvoja umí jezdit
Vidíš to mě nenapadlo
Banditatom (Člen) 02.04.2010 20:47:47 Offline |
Kelly01 psal:Hele, a co to děcko nechat v babyboxu a prachy šoupnout do druhý mašiny
Dyk i tvoja umí jezdit
Kelly v tvojích letechsnad děcko prodam, robku prodat koupit B12 a páru let si pořádně užívat
pardon paní
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1