Nejsi přihlášen
prblém při napínání řetězu
hoj banditi mám problém s řetězem,při napínání,řetěz jsem napnul na rysky tak jak jsem si přečetl v návodu,dotáhl,zkontroloval průhyb,všechno bylo OK.jenomže při protočení kolem jsem zjistil že se mi řetěz šponuje v určitém bodu.tak jsem ho zase povolil a vše opakoval ale výsledek pořád stejný,nevíte co by to mohlo být,dík za odpověd.
Re: prblém při napínání řetězu
riki29 psal:hoj banditi mám problém s řetězem,při napínání,řetěz jsem napnul na rysky tak jak jsem si přečetl v návodu,dotáhl,zkontroloval průhyb,všechno bylo OK.jenomže při protočení kolem jsem zjistil že se mi řetěz šponuje v určitém bodu.tak jsem ho zase povolil a vše opakoval ale výsledek pořád stejný,nevíte co by to mohlo být,dík za odpověd.
dnes mi o tom v servise říkal mechanik, takže asi řetězovka?![]()
Bandit 4EVER!!!
...je opotřebenej - nepravidelně vytahanej - normální jev, jestli to ovšem není extrém, že by ti plandal o kyvku, a nebo ho nenatáhneš vzadu od rozety o půl cenťáku, tak ještě pár km najedeš - jestli máš na novej tak ho vyměň
...jestli seš hnidopich tak se mrkni do manuálu a tam najdeš mezní rozměr vytahání a můžeš měřit desetiny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
dej ČZ řetez, za rozumny prachy komplet sada ![]()
jak píše Čmuchal baref, je nepravidelně vytahanej,způsobené většinou stylem jízdy a matrošem. Nic s tím nenaděláš,nepůjde dopnout,páč dyž to netrefíš a dopneš ho v místě,gde je vytáhlej moc,tag sa ti može rozervat páč bude přepnutej v místě,gde tag moc vytáhnutej nebyl a dyž ho dopneš podle nejmíň vytahanýho místa,tag zase v místě gde byl vytahanej nejvíc bude viset jag Kellyho vojížděč nafukovaček a bude dělat rachot.Nemluvě o proměnlivém namáhání pohonné hřídele a ložisek.Tagže dát ho do řiti,koupit novej,začít používat meziplyn![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Peka psal:jako CZ retez jsem nasel pevnost 43kN to neni moc, DID origo ma 46kN
na D.I.D. 530 ZVM2 sem najel já sám nějakých 15500 a už puide asi do řiti. Dyž sem mašinu kupoval majitel tvrdil,že tam je úplně novej (mašina měla najeto 17000 což by odpovídalo životnosti originálu) Jezdím věčinou sám a o řetaz sa poctivě starám (mám rád dyž je zlatej
) Estli ČZ vydrží aspoň 14000 není co řešit,cenově vynde vo třetinu líp,ale ta zlatá,ta zlatá mi bude chybět![]()
Koldan psal:jak píše Čmuchal baref, je nepravidelně vytahanej,způsobené většinou stylem jízdy a matrošem. Nic s tím nenaděláš,nepůjde dopnout,páč dyž to netrefíš a dopneš ho v místě,gde je vytáhlej moc,tag sa ti može rozervat páč bude přepnutej v místě,gde tag moc vytáhnutej nebyl a dyž ho dopneš podle nejmíň vytahanýho místa,tag zase v místě gde byl vytahanej nejvíc bude viset jag Kellyho vojížděč nafukovaček a bude dělat rachot.Nemluvě o proměnlivém namáhání pohonné hřídele a ložisek.Tagže dát ho do řiti,koupit novej,začít používat meziplyn
Myslíš meziplyn jako na PV3S, spojka-neutál-spojka-kvalt?![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Koldan psal:Peka psal:jako CZ retez jsem nasel pevnost 43kN to neni moc, DID origo ma 46kN
na D.I.D. 530 ZVM2 sem najel já sám nějakých 15500 a už puide asi do řiti. Dyž sem mašinu kupoval majitel tvrdil,že tam je úplně novej (mašina měla najeto 17000 což by odpovídalo životnosti originálu) Jezdím věčinou sám a o řetaz sa poctivě starám (mám rád dyž je zlatej
) Estli ČZ vydrží aspoň 14000 není co řešit,cenově vynde vo třetinu líp,ale ta zlatá,ta zlatá mi bude chybět
Vidíš to...A já se o něho skoro nestarám, a mám tam 19.000 ![]()
![]()
Tož tak:-D
|
K.a.s.y.m. (Člen) 25.07.2007 11:36:20 Offline |
Na co nějaký mezivrk.Stačí antihop spojka a máš po starostech![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Koldan psal:Pavel_B12 psal:Samozřejmě jsem myslel
spojka-neutrál-plyn-spojka-kvaltrejpale,já myslím,že moc dobře víš vo čem mluvím,oukej takže používat mezivrk. lepčí?
Ok, tak tedy bez neutrálu![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
osiris psal:...jo ale měli byste lepčí si předělat šaltrunk na klasický háčko, na to skákání na neutrál
to uz by tam chybel ten *efekt*.... vis jaky hustacky zvuky by to vidavalo??![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:osiris psal:...jo ale měli byste lepčí si předělat šaltrunk na klasický háčko, na to skákání na neutrál
to uz by tam chybel ten *efekt*.... vis jaky hustacky zvuky by to vidavalo??
...já mam na modelu trucku zvukovej modul a dyš řadíš dělá to:" hééén..c..c..hen, hééén" ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
|
jirka silver (Člen) 27.07.2007 06:46:51 Offline |
Jak píše osi nepravidelně vytahanej.V jednom místě volnej jinde na krev našponovanej.Šponuj to na bočním stojánku.
Výměna nutná nový řetěz.
Najdete nás na každém kilometru
riki29 psal:hoj banditi mám problém s řetězem,při napínání,řetěz jsem napnul na rysky tak jak jsem si přečetl v návodu,dotáhl,zkontroloval průhyb,všechno bylo OK.jenomže při protočení kolem jsem zjistil že se mi řetěz šponuje v určitém bodu.tak jsem ho zase povolil a vše opakoval ale výsledek pořád stejný,nevíte co by to mohlo být,dík za odpověd.
Zdravím,mám stejný problém.Řetěz jse mi zdal docela volný tak jsem ho petrolejem řádně vyčistil a namazal a při dopnutí v jednom místě šponuje,přesne jak je snejtovaný ten článek a najede na malé kolečko.Jinak vypada dobrě,kolečka na zubech mají velké plošky tak si myslím že by stačil koupit jenom řetěz a nebo celou sadu?![]()
mrkni na to, napni ho tak, aby v tom nejnapnutějším místě měl správnou vůli, pak se podívej jakou vůli má v jiných místech, zkus vůli na rozetě, projeď se na tom a poslechni si, jestli řetaz slyšíš rachtat nebo si jen tak ševelí a pokud to vše bude v rozumné míře, ser na to, ono to nepravidelné vytažení se stává celkem často a ne vždy to musí znamenat výměnu. jináč pokáď to bude v řiti, tak už tu odpověď máš, v lepším případě měnit celou sadu, v horším aspoň pastorek s řetazem. Rozeta vydrží víc,ale vzhledem k ceně rozety![]()
Co furt řešíte za pičoviny
,napnu řetěz,čímkoliv co je po ruce a vypadá jako olej to namažu a JEZDÍM A JEZDÍM.Se mi ohromně líbí jak někteří na začátku sezony zjištujou že nemají vyměněné ojeté gumy ,olej a řetězové sady ![]()
![]()
![]()
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
Stránky: 1