Nejsi přihlášen
cvakání v motoru
Čest všichni,
mám jen takovej skromnej dotaz.Po ujetí prvních jarních kilometrů jsem zjistil,že se mi za motoru ozývá zajímavý zvuk.
Je to z části ventilové víka.Někde z pravé stany a spíše za středu.Důležité je vědět,že motyka je po seřízení ventilů ale moc nevěřím že je to ono.Nemá někdo nějakej nápad co by mohlo být.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.04.2010 15:22:35 Offline |
Re: cvakání v motoru
no moc to posloucháš..je to vzducháč a z toho se linou zajímavý zvuky pak taky podle KM by to klidně mohl dělat rozvodák..o vyndanání a kontrole napínáku rozvodáku tu jsou slohovky tak hledej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
počkej si po víkendu na Karlose... možná stejné cvakání mě upoutalo na té jeho... zrovínka to maj s xrohym rozhozený (už dvakrát volali) tak esli se jim to povede složit, uvidíme... mimochodem měl jsem podezření právě na ventil ač byla po seřízení... třeba se někdo netrefil s měrkou
Strýcfajtr !!!
kenny psal:Čest všichni,
mám jen takovej skromnej dotaz.Po ujetí prvních jarních kilometrů jsem zjistil,že se mi za motoru ozývá zajímavý zvuk.
Je to z části ventilové víka.Někde z pravé stany a spíše za středu.Důležité je vědět,že motyka je po seřízení ventilů ale moc nevěřím že je to ono.Nemá někdo nějakej nápad co by mohlo být.
..souhlas s Kasymem....ale, hoď to tam co ti děali ty ventili....ať ti na to ješte jednou mrknou.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2010 01:58:15 Offline |
kojaksro psal:kenny psal:Čest všichni,
Je to z části ventilové víka.Někde z pravé stany a spíše za středu.Důležité je vědět,že motyka je po seřízení ventilů ale moc nevěřím že je to ono.Nemá někdo nějakej nápad co by mohlo být...souhlas s Kasymem....ale, hoď to tam co ti děali ty ventili....ať ti na to ješte jednou mrknou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen psal:xrohy psal:Hele já ti nevolal jo vogo....
Na čtvrtym byl jeden vejfuckovej bez vůle
A Karel si to všechno demontoval i zpětně namontoval sám já jen měřila ňáká změna v těch zvucích?
Zatím jsem ještě nenakopnul..
Mám dole nádrž,dneska jsem sundal chladič oleje,
porovnal a láknul matem...Rohy když to viděl,taky hned musí
Ale to klepání bude nejspíš opravdu ten vejfuckovej na čtvrtým,byl hodně tuhej..
uvidíme v úterý
...a bude hůř!
Tak jsem znova nechal překontrolovat ventily a trochu to bylo rozlazený ale nic velkého.Ještě proběhlo napnutí řeťezu ale taky nic strašného.Cvakání bych řekl lepší ale pořád.Asi nezbyde nic jiného jako špunty do uší.
Jinak jsem ze severu moravy,budete mít nějakou akci někde pro mě blízko?
Čest
Ice psal:kenny: Karlovice? Tak jak pojedu k Liborovi do Penzionu u Řeky, tak si dáme birelka, ne?
Ok dáme třeba sraz na půl cesty a něco podnikneme.
Dneska zrovna byla vyjížďka za Terku.Kosa ale aspoň splněná účast.
Počítám s tím.
Zdravím. Nezakladám novú tému, lebo mám podobný problém, tak trošku zaparazitujem tu.
Pri 5500 až 6000 otáčok počujem z motora divný kovový rapkot. Čím to môže byť? (Karbce, ventily a podtlaky boli čistené a nastavované minulý rok v auguste.) Za všetky postrehy vopred dik.
lastro psal:Zdravím. Nezakladám novú tému, lebo mám podobný problém, tak trošku zaparazitujem tu.
Pri 5500 až 6000 otáčok počujem z motora divný kovový rapkot. Čím to môže byť? (Karbce, ventily a podtlaky boli čistené a nastavované minulý rok v auguste.) Za všetky postrehy vopred dik.
při šesti tisících?
kup si laďák... pokud koupíš pořádnej, tak při šesti bys neměl žádný podivný zvuky slyšet
mám pocit, že při šesti nemůže rozpoznat "podivné zvuky" ani s origo bo to celý chrastí a řve i tak
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1